reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris Mało zawału przez Ciebie nie dostałam - aż się bałam kończyć czytać Twojego posta. Uff. Gratulacje! A ty się na cc szykowałać (bo nie pamiętam)? Całe szczęście jesteście całe i zdrowe. Pierwsze wstawania nie są przyjemne, ale raz-dwa i się rozruszasz. I na początek roku szkolnego się wyrobisz :)

@roki_1991 Cudnie ;-)

reklama
@membaris pomijając grozę którą pewnie przeżyłaś to spełniły się Twoje życzenia :-) a to czulaś aby wody się sączyły? Kiedy one uciekły?? Ja dziś z rana śluz podbarwiony krwią więc wchodzimy z Jasiem do gry. Ciekawe jak tam @anja93

@roki_1991 no przejęłaś @membaris brzuszek. No nie da się wszystkiego zaplanować. To.kto testuje w najbliższych dniach??

@membaris wow, zawał miałam jak to czytałam.... Już się bałam że coś źle.. Uff, dobrze że się dobrze skończyło :) jak się czujecie?
Ja w takim razie szybciutko przejmuje twój brzuszek i mam nadzieję że na całe długie 9 miesięcy ;)
Ogromne gratulacje!!!
Malutka na szczęście super dostała 10 punktów. Byla ze mną do 1.30. Jest cudna. Teraz przytula sie i cmoka cysia. Ja troche gorzej bo boli ale jakos daje rade
O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...

@patuśka no oczywiście że tak może być i nie oznacza to nic złego. Ja np. mam non stop zgagę wiesz jak się cieszę jak jej nie mam :-) wszystko dobrze jest. Mdłości odchodza i powracają, cycki.bolą i nie bolą. Wszystko będzie dobrze nie przejmuj sie.

Malutka na szczęście super dostała 10 punktów. Byla ze mną do 1.30. Jest cudna. Teraz przytula sie i cmoka cysia. Ja troche gorzej bo boli ale jakos daje rade
Gratulację! Opis brzmiał strasznie, ale na szczęście szybkie działanie i malutka z Tobą:) Odpoczywaj dużo i zdrówka dla Was obu :)
@roki_1991 Wooow! Piękne krechy! I piękna podmiana brzuszków:))))) Gratulacje i życzę programowej 9- miesięcznej i nudnej ciąży :)
@membaris pomijając grozę którą pewnie przeżyłaś to spełniły się Twoje życzenia :-) a to czulaś aby wody się sączyły? Kiedy one uciekły?? Ja dziś z rana śluz podbarwiony krwią więc wchodzimy z Jasiem do gry. Ciekawe jak tam @anja93

@roki_1991 no przejęłaś @membaris brzuszek. No nie da się wszystkiego zaplanować. To.kto testuje w najbliższych dniach??
Ja! ;) Miałabyć okres a tu plamienie jasnoróżowe i od wczoraj pusto...albo fasolinek,albo hormony szaleją...ale ja to muszę sprawdzić :))
Ogromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...
To nie jest zły znak, dobrze Ci dziewczyny mówią... Objawy często ustępują,albo pojawiają się nowe ;) Trzymam kciuki, że wszystko ok.

Ogromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

@membaris Jak zaczelam czytac to sie wystraszyłam... ale pozniej doczytalam , ze wszystko ok ;)) gratuluje ;***

@roki1991 super !;**

@patuska bedzie dobrze. Kiedy kolejna wizyta? Ja nie mialam zadnych objawow ciazy :*

Kochane ja wczoraj miałam usg żeby sprawdzić wagę dziecka. Niestety okazało się że mam praktyczne bezwodzie, brak akcji oddechowej u dziecka i brak ruchomości kończyn.
Lekarz od razu zrobil konsultacje z ordynatorka szpitala w ktorym przyjmuje mój lekarz i dostałam skierowanie na szpital. Bez zwłocznie oczywiście pojechałam i na izbie lekarz stwierdził że pewnie poleżeć dzień dwa i wywołają poród. Położyli mnie na salę, podlaczyli ktg noi w ciagu 15 min zabrali i zrobili cesarkę. Emilka urodziła sie 19.20 wczoraj :D.
Zaraz będę stawiana na nogi po raz pierwszy.
Ufff a juz sie wystraszyłam czytajac dobrze ze wszystko dobrze sie skonczyło zdrowka dla Was i gratulacje. Czekamy na fotki ksiezniczki[emoji173]
@membaris wow, zawał miałam jak to czytałam.... Już się bałam że coś źle.. Uff, dobrze że się dobrze skończyło :) jak się czujecie?
Ja w takim razie szybciutko przejmuje twój brzuszek i mam nadzieję że na całe długie 9 miesięcy ;)
Ale extra gratulacje[emoji173] spokojnej ciąży życzę :)

Brak mdłości wcale nie musi oznaczac najgorszego jedne maja objawy dluzej jedne krocej a jeszcze inne wcale nie maja. Ja tez panikowalam jak tylko piersi przestaly bolec i nie byly takie nabrzmiale a okazalo sie ze wszystko jest ok. Musisz wierzyć ze u Ciebie tez jest wszystko dobrze. Kiedy masz wizyte ?

reklama
Do góry