reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pracujesz?? Duuużo odpoczynku sobie zafunduj, leż ile się da:* A fasolinek niech działa resztę, czyli mocno się tam trzyma i rozwija :* Tego Ci życzę:*

Wołów, piękna beta! Śliczne gratulacje

Kochana dużo sił Wam życzę, ogromu! A Ali dużo zdrówka i żeby była równie silna jak rodzice :*

Wolny brzuszek chętnie przyjmę ;) Hmmm u mnie 23dc i czekam powolutku czy @ zawita :* Dziś czułam się mocno na wredote, ale czas pokaże :) Martwi mnie tylko to, że zgubiłam 2kg, a teraz znów do przodu. Ten Metformax chyba słabo na mnie działa :/
Pracuje :/ praca biurowa ale stresujaca, plus ciezko sie skupic przed mdlosci i sennosc

@Oczekujaca123 ja mysle ze ok ale nie znam sie tak ... @ivvonka ach...sily dla was i samych pozytywnych diangnoz:* @muza_ton u mnie 26 tc:) mlody bedzie chyba Szymus i szaleje w brzuszku jak szalony:) czekam na waszych krolewiczow i ksiezniczke:* niech wszystko pojdzie pieknie:* @kb.karola90 betka czadowa:) @Syl92 kciukiiii:* @patuśka niech bedzie pieknie kiedy kolejna wizyta:)?
Kciuki reszcie wam dziewuszki:*

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie. Dzidzia ma się dobrze i ładnie rośnie. Podczas USG ładnie maluch wymachiwał rączkami i nóżkami [emoji4]
Jedynie troszkę się martwię bo położna podejrzewa krwiaka pod łożyskiem. Niby twierdzi ze nie ma się czym martwić ale ja i tam się martwię. We wtorek mam zaplanowaną wizytę u ginekologa to mam nadzieje ze coś więcej mi powie..
A to moja mała fasolka [emoji6]
IMG_5347.JPG

Załączniki

• IMG_5347.JPG
    IMG_5347.JPG
    164,8 KB · Wyświetleń: 379
@membaris gdybyś to jednak Ty zwolniła brzusio dla @roki_1991 ? Może to czop wylata. Pisz no czy się rozkręca bom ciekawa strasznie :-) oby to było już bo Ty chciałaś wcześniej. To do rozpoczęcia córci spokojnie wrócisz do domu.

@kb.karola90 bardzo się cieszę że przyrost tak duży. Oby to była naprawde nudna ciąża.

@martakratka ale to zleciało, @Totois30 to który Ty masz już tydzień??
@muza_ton chętnie jak najszybciej odstąpię brzusio :) no tak ja chciałam wcześniej urodzić. No i w sumie dziś mam pierwszy termin ( wyznaczony na ostatnim usg)
A z tym plamieniem to trochę rano miałam takiego śluzu różowo brązowego, później na wkładce a teraz spokój. Dzwoniłam do lekarza ale nie odbrała :/ także na razie czekam

Nie wiem, czy jest sens robić bhcg. 16.08.2018r. (dzień po spodziewanej miesiączce) byłam na bhcg i było poniżej 0,2. Chyba czekam spokojnie na okres.

@membaris no ten czop może kilka dni wcześniej wylecieć o ile to to. Chociaż mi z córcia wylecial 8h przed prodem. Mi to powiedziała że cokolwiek niepokojącego to na ip. Jakakolwiek krew, woda czy bóle ale ja mam 110km to dlatego. Dziś czadu daje znowu spojenie. Jak położę się chwilę to zebrać się nie mogę i chodzić nie mogę póki tego nie rozruszam. A może tak leżeć i korzystać że mogę :-) tylko nie potrafię tak eh...

@Dagmarka1991 juz po terminie to myślę że beta powinna wyjść. Ja bym pewnie zrobiła albo test jutro z porannego moczu.

reklama
Ja już po wizycie. Dzidzia ma się dobrze i ładnie rośnie. Podczas USG ładnie maluch wymachiwał rączkami i nóżkami [emoji4]
Jedynie troszkę się martwię bo położna podejrzewa krwiaka pod łożyskiem. Niby twierdzi ze nie ma się czym martwić ale ja i tam się martwię. We wtorek mam zaplanowaną wizytę u ginekologa to mam nadzieje ze coś więcej mi powie..
A to moja mała fasolka [emoji6]Zobacz załącznik 890603
@jagoda87 super ! Krwiakiem sie nie martw, ja tez mialam na poczatku ciazy i sam sie wchłonal. ;**

Do góry