jagoda87
Fanka BB :)
Taki juz chyba nasz los, ze ten stres zawsze z nami bedzie. O ktorej masz wizyte ?
Daj znac po !
O 11:00 wiec jeszcze troszkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki juz chyba nasz los, ze ten stres zawsze z nami bedzie. O ktorej masz wizyte ?
Daj znac po !
Ojej a ja zrozumialam ze juz po wizycie. Ciaza mi sie na mozg rzucilaO 11:00 wiec jeszcze troszkę
Pracuje :/ praca biurowa ale stresujaca, plus ciezko sie skupic przed mdlosci i sennoscPracujesz?? Duuużo odpoczynku sobie zafunduj, leż ile się da:* A fasolinek niech działa resztę, czyli mocno się tam trzyma i rozwija :* Tego Ci życzę:*
Wołów, piękna beta! Śliczne gratulacje
Kochana dużo sił Wam życzę, ogromu! A Ali dużo zdrówka i żeby była równie silna jak rodzice :*
Wolny brzuszek chętnie przyjmę Hmmm u mnie 23dc i czekam powolutku czy @ zawita :* Dziś czułam się mocno na wredote, ale czas pokaże Martwi mnie tylko to, że zgubiłam 2kg, a teraz znów do przodu. Ten Metformax chyba słabo na mnie działa :/
2 miesiące.... Wow.... Ale ten czas leci. Mały przystojniak [emoji4]Jejku powiem wam że mega się cieszę waszymi ciążami i czekam na kolejne maluszki @muza_ton @membaris @Totois30 @anja93
U mnie to tak szybko zleciało.. Trochę mi brak brzuszka.. No ale kiedyś będzie kolejny [emoji14] Maksik za 5 dni ma 2 miesiące Zobacz załącznik 890425
@muza_ton chętnie jak najszybciej odstąpię brzusio no tak ja chciałam wcześniej urodzić. No i w sumie dziś mam pierwszy termin ( wyznaczony na ostatnim usg)@membaris gdybyś to jednak Ty zwolniła brzusio dla @roki_1991 ? Może to czop wylata. Pisz no czy się rozkręca bom ciekawa strasznie :-) oby to było już bo Ty chciałaś wcześniej. To do rozpoczęcia córci spokojnie wrócisz do domu.
@kb.karola90 bardzo się cieszę że przyrost tak duży. Oby to była naprawde nudna ciąża.
@martakratka ale to zleciało, @Totois30 to który Ty masz już tydzień??
@jagoda87 super ! Krwiakiem sie nie martw, ja tez mialam na poczatku ciazy i sam sie wchłonal. ;**Ja już po wizycie. Dzidzia ma się dobrze i ładnie rośnie. Podczas USG ładnie maluch wymachiwał rączkami i nóżkami [emoji4]
Jedynie troszkę się martwię bo położna podejrzewa krwiaka pod łożyskiem. Niby twierdzi ze nie ma się czym martwić ale ja i tam się martwię. We wtorek mam zaplanowaną wizytę u ginekologa to mam nadzieje ze coś więcej mi powie..
A to moja mała fasolka [emoji6]Zobacz załącznik 890603