Kciuki są!@ivvonka cała wasza trójka jest bardzo dzielna! Trzymam dalej za Was mocno kciuki ale jestem pewna ze wszystko dobrze się poukłada [emoji8]
Dziewczyny trzymajcie kciuki, dzisiaj kolejne USG i mam nadzieje ze dzidzia tam dalej ładnie rośnie...
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
@ivvonka jestescie bardzo dzielni razem dacie rade wszystko bedzie dobrze
@kb.karola90 beta piekna super
@jagoda87 kciuki za wizyte są
@Marika92 ale przystojniak z tego Twego królewicza śliczny jest
Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki aby szybciutko zobaczyły 2 kreski na teście
Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki aby szybciutko zobaczyły 2 kreski na teście
Oczekujaca123
Fanka BB :)
A jak Ty się czujesz? Jakieś dolegliwości Cię męczą?@ivvonka jestescie bardzo dzielni razem dacie rade wszystko bedzie dobrze
To Wam się udało, że Go tak nie meczylo@Margosia u nas już nie ma aż takich upałów, przynajmniej jak na razie ale ogólnie chyba lubi ciepło bo w miarę w momencie kulminacyjnym gdy temp przekraczały 35 st spał hehe więc nie było aż tak źle
Może był przyzwyczajony, że u Mamy w brzuszku tez było tak ciepło
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Długo meczyły mnie mdlosci i brak apetytu. Mdłosci moze juz przeszły ale apetyt nie wrócił nic mi nie smakuje bardzo malo jem.Od początku schudlam juz ponad 3kg chociaz ja przy kosci to akurat to sie przyda no i wiecznie jestem slaba nie mam siły na nic mam nadzieje ze niedługo to minie.A jak Ty się czujesz? Jakieś dolegliwości Cię męczą?
patuśka
Napisz cos więcejDzięki dziewczyny! Mam jakieś mieszane uczucia co do dzisiajeszej wizyty... z jednej strony spokojna a z drugiej wiele obaw
Oczekujaca123
Taki juz chyba nasz los, ze ten stres zawsze z nami bedzie. O ktorej masz wizyte ?Dzięki dziewczyny! Mam jakieś mieszane uczucia co do dzisiajeszej wizyty... z jednej strony spokojna a z drugiej wiele obaw
Daj znac po !
reklama
Oczekujaca123