reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka trzymam kciuki :) przekazuje Ci mnóstwo siły, jestem z Tobą! Tak jak
@muza_ton odświeżam i czekam na informacje :)
Edit: Ale emocje :) nasza kolejka do rodzenia ruszyła:) @muza_ton i @anja93
Aaa mam jeszcze pytanko orientujecie sie czy w ciąży można używać takich skarpetek złuszczających?

Ostatnia edycja:
@membaris ja też chciałam sobie zrobić ale na tych co mam w domu jest napisane, że stosowanie w ciąży nie wskazane. Także nie robiłam. Nie wiem czy wszystkich nie można czy zależy od składu.

@ivvonka myslami jestem z Tobą i oczywiście jak dziewczyny bede co chwilę zagladac czy juz są jakies wiesci.Trzymam kciuki żeby szybko poszlo i jak najmniej bolesnie. No i za kruszonkę również kciukasy są :)

Hejka. Wody mi odeszly. Jade rodzić. Trzymajcie kciuki.
Kciuki zacisniete. Bedzie dobrze Iwonko
@ivvonka aaaa ojejku jejku jak niesamowicie, kochana bede myslec o was caly czas i czekac na znaki:*:*:*:*:*:*
@roki_1991 hejka:*super ze do przodu powodzenia bejbe:)

Ja melduje ze jestem po ostatnim badanku maleńkiego serduszka i z doświadczenia pani dr mowi ze w skonczonym 24 tc juz po ryzyku i wszystko jest jak to ona mowi "LUX". Przy okazji dostalismy zdjecie SuperSiurasa i malenstwa ssacego kciuk no i juz tak pieknie mały wygladal..ach...
Kciuki za brzuchatki, swieze brzuszki i reszcie Powodzenia laseczki:*
Gratuluje siurasa :)

Dziewczyny u mnie na razie z ciąża nienajlepiej ale nie chce jeczec i sie rozwodzic nad tym. Mam dosc wszystkiego na ten moment.

@membaris kazde dobre slowo sie liczy i podnosi mnie na duchu ;)
Ja wlasnie wrocilam z wizyty od psychologa - zawsze jak od niej wychodze to mam wrazenie, ze dostalam skrzydel i wcale ze mna nie jest najgorzej. Takze moge stwierdzic ze dobry psycholog pomaga ;)

Bylam te u rodzinnego , tez cud facet.. dostaje skierowania do specjalistów bez problemów, zleca mi rozne badania wspiera mnie i przede wszysykim wizyta u niego to 30min a nie 5...
Zmartwil sie tylko wymiarem wątroby sledziony i jajnika... ale kazal to skonsultowac z gin a watrobe i sledziobe monitorowac usg co pol roku...
Sa jeszcze dobrzi lekarze. ;)

@Agatki no jestem ciekawa co powie ta gin. Choc jak urodzilam(ona byla i mnie czyscila tam ja poznalam) no to mowila 3-6miesiecy im dłużej tym lepiec. Pod koniec września minie 3...
W kazdym razie prosze o kciuki , zeby byla na tak ;)

@roki_1991 powodzenia , zeby szybko sie udalo :*

@Dagmarka1991 wdech , wydech.. i bedzie dobrze ! Jak dobrze pamietam to stracilas ciaze niedawno.. i to dopiero początek staran ?

Dzielna jesteś:* Dobrze, że Ci psycholog pomaga. To ważne :* Zawsze pozwoli inaczej spojrzeć na świat ;* Trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń ;)
Hejka. Wody mi odeszly. Jade rodzić. Trzymajcie kciuki.

Już malutka wychodzi? Czaaad! Trzymaj się dzielnie i Ty i malutka!:*
@ivvonka aaaa ojejku jejku jak niesamowicie, kochana bede myslec o was caly czas i czekac na znaki:*:*:*:*:*:*
@roki_1991 hejka:*super ze do przodu powodzenia bejbe:)

Ja melduje ze jestem po ostatnim badanku maleńkiego serduszka i z doświadczenia pani dr mowi ze w skonczonym 24 tc juz po ryzyku i wszystko jest jak to ona mowi "LUX". Przy okazji dostalismy zdjecie SuperSiurasa i malenstwa ssacego kciuk no i juz tak pieknie mały wygladal..ach...
Kciuki za brzuchatki, swieze brzuszki i reszcie Powodzenia laseczki:*

Jakie cudo! Cholernie zazdraszczam :D Aż mi się łezka pokazała jak zobaczyłam to z kciukiem, piękne! No to teraz już troszkę spokojniej jak zagrożenie minęło :*
Kciuki zacisniete. Bedzie dobrze IwonkoGratuluje siurasa :)

Dziewczyny u mnie na razie z ciąża nienajlepiej ale nie chce jeczec i sie rozwodzic nad tym. Mam dosc wszystkiego na ten moment.

Patusia! Spokojnie, co by się nie działo może nie jest tak źle.. nie denerwuj się i odpoczywaj ile możesz a fasolinek niech się tam rozgaszcza a nie mamę straszy, o!

@martakratka a co u Was?:*

Ja 16dc i chyba już po owulacji, bo z ciekawości zrobiłam test przedwczoraj i były ładne krechy a wczoraj już delikatna druga...tak,tak nie wytrzymslam ;p Hmmm o ile pęcherzyk pękł, bo średnio u mnie z tym bywa. Nie wiem czy decydować się na stymulację w przyszłym miesiącu hormonami, bo troszkę mam dość na + kg i tych humorów wtedy...a może sam pęknie?!
A z fajowych rzeczy byłam na VacuShaper..ale to jest fajne:))) 30min i 1000kcal spalonych, wyszłam uchachana jak nigdy ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry