jagoda87
Fanka BB :)
Jagodka - o 16:40. Strasznie sie denerwuję....
To już niedługo, będzie dobrze [emoji4] a pamietam jak niedawno test robiłaś a już połowa ciąży za Tobą [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagodka - o 16:40. Strasznie sie denerwuję....
Strasznie leci ten czas....To już niedługo, będzie dobrze [emoji4] a pamietam jak niedawno test robiłaś a już połowa ciąży za Tobą [emoji4]
Wierze ze sie stresujesz ale na pewno bedzie wszystko ok Trzymam kciuki !!!Strasznie leci ten czas....
Mam wielkiego stresa przed tymi dzisiejszymi badaniami, bo starszy syn urodzil sie ze stopą SKS...
Strasznie leci ten czas....
Mam wielkiego stresa przed tymi dzisiejszymi badaniami, bo starszy syn urodzil sie ze stopą SKS...
Jestem po kochane zdrowiutkie 400g szczęścia chlopczyk Prawdopodobnie bez rozszczepu i SKS. Zrobimy jeszcze po 30 tyg badanie zeby byc pewnym. Ale ulga chyba zaczyna do mnie docierac ze jest w moim brzuszku malutki Jaś - bo tak chyna bedzie sie nazywał po moim ukochanym dziadziusiu...