reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Domi89 przez brzuch ale polecam poprosic o zmierzenie szyjki, jesli gin sam tego nie zrobi, moj zrobil bez pytania, tu inaczej sie nie da nizn dowcipnie. Ja mialam na poczatku mierzona szyjke a potem juz przez brzuch:) @Irenaa @martakratka nie mialyscie mierzonej szyjki na prenatalnych?
Na prenatalnych nie. Mialam u mojego gina tylko ostatnio. A prenatalne drugie mam dzis to zobaczę, czy będzie mierzył.

Ciekawe co mi powiedzą . Już nie mogę się doczekać . Ja robiłam wszystkie podstawowe badania do starań i tez było ok. Ale nikt nie zwrócił uwagi na morfologię a ja tez nie pokazałam gin ze mam wyższe wartości . To tez nie wiadomo czy przyczyna mogła być taka morfologia. Tak bardzo chciałam mieć ta dzidzie i nie mogę zrozumieć dlaczego mnie to spotkało
Szyjka też była w porządku. Powiedziała ginekolog, teraz sprawdzam szyjkę - jest w porządku. Bardzo ładnie.
Kochana, ja też nie mogę zrozumieć, czemu mnie to spotkało, każdego dnia kłębią mi się myśli w głowie. Przecież dbam o siebie, nie piję, nie palę, zdrowo się odżywiam, nigdy nie byłam na nic chora, nigdy nie miałam zapalenia płuc ani oskrzeli, żadnej operacji. Morfologia książkowa, budowa macicy, jajowody - wszystko książkowo, jest w porządku. Moja koleżanka ma dwurożną macicę i miała nadżerkę - urodziła bez żadnych problemów, ciąża książkowa.

Nie odzywałam się trochę bo trochę ciężko teraz u mnie. I wpadłam w jakieś załamanie nerwowe eh.
Dziewczyny to normalne, mam 19dc i dziś spuchły mi piersi ;/ ostatni stosunek w 10 dc ( nie wiem czy owu była ale był śluz obiecujący ) i objawy typowe na owu. I nie wiem co myśleć.

reklama
Do góry