Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na prenatalnych nie. Mialam u mojego gina tylko ostatnio. A prenatalne drugie mam dzis to zobaczę, czy będzie mierzył.@Domi89 przez brzuch ale polecam poprosic o zmierzenie szyjki, jesli gin sam tego nie zrobi, moj zrobil bez pytania, tu inaczej sie nie da nizn dowcipnie. Ja mialam na poczatku mierzona szyjke a potem juz przez brzuch @Irenaa @martakratka nie mialyscie mierzonej szyjki na prenatalnych?
Pisałam całą listę kochana kilka postów wcześniej. :-)Jakie badania zlecial ci zrobic?
U mnie było napisane: Fragmenty doczesnej i pojedyncze kosmki łożyskowe.A jeszcze jedno czy w wyniku histopatologicznym będzie jakaś info ?
Szyjka też była w porządku. Powiedziała ginekolog, teraz sprawdzam szyjkę - jest w porządku. Bardzo ładnie.Ciekawe co mi powiedzą . Już nie mogę się doczekać . Ja robiłam wszystkie podstawowe badania do starań i tez było ok. Ale nikt nie zwrócił uwagi na morfologię a ja tez nie pokazałam gin ze mam wyższe wartości . To tez nie wiadomo czy przyczyna mogła być taka morfologia. Tak bardzo chciałam mieć ta dzidzie i nie mogę zrozumieć dlaczego mnie to spotkało
Jagodka - o 16:40. Strasznie sie denerwuję....@martakratka o której masz tą wizytę? Trzymam kciuki [emoji6]