Lu_cy
Fanka BB :)
A kiedy będziesz w Polsce? I skąd jesteś może kogoś polecimy kto zna się na rzeczyNo właśnie nie. Stwierdził ze nie widzi u mnie potrzeby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy będziesz w Polsce? I skąd jesteś może kogoś polecimy kto zna się na rzeczyNo właśnie nie. Stwierdził ze nie widzi u mnie potrzeby
To jest strasznie przykre. Usłyszeć takie słowa w takim złym momencie w życiu i to po raz kolejny. Eh@Malaga00 aj z tymi rodzinami to czasem tak jest. Jak wszędzie: zdarzają się osoby bez cienia taktu i empatii i takie, które nieba by przychyliły. Przykre to jest, ale niestety. U mnie też takie charaktery są. Po prostu trzeba ich unikać, jak coś palną puścić te ich mundre przemyślenia z wiatrem, trzymać się tych z sercem i iść dalej.
@Irenaa ja cały czas na maszynkach jadę. No odrasta, ale to chyba najbezpieczniejsze.
Jest ciąża. Super. Oby wszystko było dobrze.Zrobiłam test rano i może jeszcze jest jakaś nadzieje..Zobacz załącznik 878277
Na górze dzisiejszy
Będzie, będzie :-) bierz witaminy i niech fasolka rośnieNieprędko będę w Polsce... mam zaufanie do swojego lekarza tyle ze wcześniej nie miałam takich problemów... myślicie ze powinnam się już nastawić ze nic z tego nie będzie? [emoji17]
Jagodka - jest wyrazniejsza Bedzie tym razem dobrze, zobaczysz.Zrobiłam test rano i może jeszcze jest jakaś nadzieje..Zobacz załącznik 878277
Na górze dzisiejszy