reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 widzę że normy zależą od laboratorium ja robiłam w luxmedzie i wyszło mi 15,50 gdzie normy są 11,5-22,7 ale w ciąży często wyniki interpretuje się inaczej niż normalnie.A tsh masz ok?

reklama
@Totois30 Ja bym się lekarza słuchała. Skoro mówi, że powtórzyć, to tak zrobić i zacząć się zastanawiać po kolejnym wyniku. A masz jakieś objawy niedoczynności tarczycy np. większą męczliwość, uczucie zimna, senność, jakaś opuchlizna, słabe włosy i paznokcie, zaburzenia w miesiączkowaniu?

A my planowaliśmy wyskoczyć w lipcu w góry... A w sobotę sobie kostkę skręciłam. Opuchniętą nogę mam, ale już jestem w stanie chodzić. Nawet samochodem jeżdżę, ale szkoda, że to nie automat (bo to lewa noga i ciężko sprzęgłem operować). I teraz nie wiem czy pojedziemy gdziekolwiek :( A do lekarza nie pójdę, bo mi jeszcze gips założą i to dopiero będzie koniec wakacji.

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Bardzo tanio, ja kupowałam najtaniej 27,99 po obdzwonieniu aptek, a w osiedlowej jest nawet za ok. 40 zł.

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
U nas Apteka Słoneczna jest najtańsza.Zawsze kolejki.Chociaż nie wszystkie produkty mają najtańsze.

@witch84 raczej nie mam objawow..zawsze mialam w normie, moze akurat trafilam na taki moment w ciazy no ale wiadomo powtorze i do lekarza tylki ciekawilam sie czy ktora moze tak miala i co wtedy zrobila;)
@Irenaa jak tsh jest dobre albo i niedobre to najwazniejszd jest ft4. Ono musi byc git. Tak mowia mi lekarze i w sumie tak od dziewczyn z forum tez slyszalam

reklama
Do góry