reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuje :)
Mi po zabiegu tez cykle sie wydluzaly az zaszlam do ginekologa i dal mi duphaston bralam jeden cykl w cyklu w ktorym bralam @przyszla po 27dniach nastepny cykl potem zaczęłam brac ovarin i to byl szczesliwy juz cykl :)
A jak brałaś wtedy duphaston jeśli mogę wiedzieć? :)
Coś te ovariny i inofemy ładnie działają :) zaczynam i ja brać od tego cyklu..

reklama
@monia_l gratuluję udanej wizyty i życzę równie udanej powtórki za 2 tygodnie.

@Domi89 cycki są zdradliwe. ;) One raz bolą, raz nie bolą w ciąży. Żyją swoim życiem. U mnie trochę bolały. Później była przerwa. Później robiły tak, jak im się podobało. Teraz akurat jest kompletny spokój. Tyle, że wizualnie się zmieniły i są bardziej przypakowane, ale wcale nie czuję ich bardziej niż przed ciążą.

@Syl92 nowy cykl, nowa szansa. Może to właśnie tym razem coś miłego, małego wykiełkuje, bo tu dobra passa czerwcowa się na forum zaczęła i warto by ją tak kontynuować w lipcu. :) Kto wie, kto wie czy Ty nie przejmiesz przypadkiem różowych pałeczek dwóch. :)

ja miałam wtedy monitorng i po potwierdzonej owulacji brałam jakos od 17dc do @
Rozumiem, no to u mnie też tak było wcześniej :) dziękuję :*
@monia_l gratuluję udanej wizyty i życzę równie udanej powtórki za 2 tygodnie.

@Domi89 cycki są zdradliwe. ;) One raz bolą, raz nie bolą w ciąży. Żyją swoim życiem. U mnie trochę bolały. Później była przerwa. Później robiły tak, jak im się podobało. Teraz akurat jest kompletny spokój. Tyle, że wizualnie się zmieniły i są bardziej przypakowane, ale wcale nie czuję ich bardziej niż przed ciążą.

@Syl92 nowy cykl, nowa szansa. Może to właśnie tym razem coś miłego, małego wykiełkuje, bo tu dobra passa czerwcowa się na forum zaczęła i warto by ją tak kontynuować w lipcu. :) Kto wie, kto wie czy Ty nie przejmiesz przypadkiem różowych pałeczek dwóch. :)
Noo! I taka postawa ma zostać do końca..pełen optymizm:) Bardzo bym chciała przejąć te 2 różowe krechy..ale jak mówisz..niech dobra passa trwa :) Dwie kreseczki dla wszystkich ;);D

Iwonka uszy do góry... Będzie dobrze .. Wiem co czujesz bo ja urodziłam chorą córkę ale w dużo gorszymi wadami , i też daliśmy radę chociaż u nas było bardzo ciężko bo była w bardzo złym stanie prawie dwa lata na oiomie i respiratorze . Więc bądź silna i wierzę że będzie dobrze dzieci są silne .

Jesteś tylko człowiekiem:* Od tego też jesteśmy żeby w chwilach zwątpienia nakręcać się na plus :)
Ogłaszam, że właśnie zaczęłam 1 dzień "ciąży" i ostatnią @ w tym roku ;D
Sylwia tego Ci życzę i nam wszystkim starającym się . Ja zapisałam się do gina ale pewnie w owulację lub po wyjdzie wizyta a nie zamierzam czekać że staraniami ...Musi być dobrze ..

reklama
Do góry