reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 widzę że normy zależą od laboratorium ja robiłam w luxmedzie i wyszło mi 15,50 gdzie normy są 11,5-22,7 ale w ciąży często wyniki interpretuje się inaczej niż normalnie.A tsh masz ok?

reklama
@Totois30 Ja bym się lekarza słuchała. Skoro mówi, że powtórzyć, to tak zrobić i zacząć się zastanawiać po kolejnym wyniku. A masz jakieś objawy niedoczynności tarczycy np. większą męczliwość, uczucie zimna, senność, jakaś opuchlizna, słabe włosy i paznokcie, zaburzenia w miesiączkowaniu?

A my planowaliśmy wyskoczyć w lipcu w góry... A w sobotę sobie kostkę skręciłam. Opuchniętą nogę mam, ale już jestem w stanie chodzić. Nawet samochodem jeżdżę, ale szkoda, że to nie automat (bo to lewa noga i ciężko sprzęgłem operować). I teraz nie wiem czy pojedziemy gdziekolwiek :( A do lekarza nie pójdę, bo mi jeszcze gips założą i to dopiero będzie koniec wakacji.

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Bardzo tanio, ja kupowałam najtaniej 27,99 po obdzwonieniu aptek, a w osiedlowej jest nawet za ok. 40 zł.

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
U nas Apteka Słoneczna jest najtańsza.Zawsze kolejki.Chociaż nie wszystkie produkty mają najtańsze.

@witch84 raczej nie mam objawow..zawsze mialam w normie, moze akurat trafilam na taki moment w ciazy no ale wiadomo powtorze i do lekarza tylki ciekawilam sie czy ktora moze tak miala i co wtedy zrobila;)
@Irenaa jak tsh jest dobre albo i niedobre to najwazniejszd jest ft4. Ono musi byc git. Tak mowia mi lekarze i w sumie tak od dziewczyn z forum tez slyszalam

reklama
Do góry