reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Tutti_frutti_by-Iga coś się chyba kroi fajnego. :) Powtórzysz w poniedziałek?

Wróciliśmy od moich rodziców z weekendu. Padam po prostu. Pewnie ostatni raz mnie w dwupaku widzieli, bo wyjeżdżają w końcu na zasłużony urlop, a ja coraz gorzej znoszę podróże. Nogi mi w tej pozycji siedzącej samochodowej puchną, bolą. Brzuszek też już swoje robi i uciska tu i ówdzie. No jeszcze dwa miesiące niecałe. Zaczynam się lekko bać.
Kochana to normalne, że się boisz w końcu to jest duże przeżycie napewno. Ale... Wszystko vedzbę dobrze! I jeśli chodzi o poród, i jeśli chodzi o malutką:) Wierzę w to mocno :*

reklama
@Totois30, @Syl92, dziękuję. No czasem nachodzą mnie takie myśli, że nie podołam wszystkiemu i nie znajdę w sobie tyle siły, ile trzeba...ale jednak może znajdę jak już będzie trzeba.

@Totois30, @Syl92, dziękuję. No czasem nachodzą mnie takie myśli, że nie podołam wszystkiemu i nie znajdę w sobie tyle siły, ile trzeba...ale jednak może znajdę jak już będzie trzeba.
Kochana! Napewno znajdziesz! Jak zobaczysz tą małą kruszynę, będziesz wiedziała, że nie ma rzeczy nie możliwych dla Ciebie:**

@monia_l Super, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :)

Dziewczyny, czy jak byłyście w ciąży to piersi bolały Was z takim samym natężeniem? Mnie w obecnej bolą dużo słabiej niż poprzednio. Dzisiaj to prawie wcale...

@monia_l Super, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji4]

Dziewczyny, czy jak byłyście w ciąży to piersi bolały Was z takim samym natężeniem? Mnie w obecnej bolą dużo słabiej niż poprzednio. Dzisiaj to prawie wcale...

Ja w mojej pierwszej ciąży z córką nie wiedziałam co to są bolące piersi [emoji6]
U mnie dzisiaj 14dc i coś się nie czyje jak na owu a bardziej jak na @...

@ivvonka dasz radę zobaczysz :)

A ja dzis bylam u ginekologa i zrobil usg .Jest pecherzyk ciazowy odpowiednich rozmarow. Przepisal Duphaston. Kolejna wizyta 12lipca
Suuuper! Gratulacje :)
U mnie niestety @ po 36dc zawitała, a byłam rano betę zrobić.. niepotrzebnie,ale cóż. Wkurza mnie tylko, że te cykle takie długie mam i późną owulacje :/ No i taaa zgaga ! Grrr nigdy jej nie kialam,a od czasu ciąży non stop:/

Suuuper! Gratulacje :)
U mnie niestety @ po 36dc zawitała, a byłam rano betę zrobić.. niepotrzebnie,ale cóż. Wkurza mnie tylko, że te cykle takie długie mam i późną owulacje :/ No i taaa zgaga ! Grrr nigdy jej nie kialam,a od czasu ciąży non stop:/
Dziękuje :)
Mi po zabiegu tez cykle sie wydluzaly az zaszlam do ginekologa i dal mi duphaston bralam jeden cykl w cyklu w ktorym bralam @przyszla po 27dniach nastepny cykl potem zaczęłam brac ovarin i to byl szczesliwy juz cykl :)

reklama
@ivvonka dasz radę zobaczysz :)

A ja dzis bylam u ginekologa i zrobil usg .Jest pecherzyk ciazowy odpowiednich rozmarow. Przepisal Duphaston. Kolejna wizyta 12lipca
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

@ivvonka Jesteś największą optymistką na tym forum, jak Ty nie dasz rady, to kto?
Wszystko będzie dobrze i nie długo będziesz tulić swoją córeczkę.

@Marika92 Co u Was? Jesteście już w domku? Jak Maks?

Do góry