reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Tutti_frutti_by-Iga coś się chyba kroi fajnego. :) Powtórzysz w poniedziałek?

Wróciliśmy od moich rodziców z weekendu. Padam po prostu. Pewnie ostatni raz mnie w dwupaku widzieli, bo wyjeżdżają w końcu na zasłużony urlop, a ja coraz gorzej znoszę podróże. Nogi mi w tej pozycji siedzącej samochodowej puchną, bolą. Brzuszek też już swoje robi i uciska tu i ówdzie. No jeszcze dwa miesiące niecałe. Zaczynam się lekko bać.
Kochana to normalne, że się boisz w końcu to jest duże przeżycie napewno. Ale... Wszystko vedzbę dobrze! I jeśli chodzi o poród, i jeśli chodzi o malutką:) Wierzę w to mocno :*

reklama
@Totois30, @Syl92, dziękuję. No czasem nachodzą mnie takie myśli, że nie podołam wszystkiemu i nie znajdę w sobie tyle siły, ile trzeba...ale jednak może znajdę jak już będzie trzeba.

@Totois30, @Syl92, dziękuję. No czasem nachodzą mnie takie myśli, że nie podołam wszystkiemu i nie znajdę w sobie tyle siły, ile trzeba...ale jednak może znajdę jak już będzie trzeba.
Kochana! Napewno znajdziesz! Jak zobaczysz tą małą kruszynę, będziesz wiedziała, że nie ma rzeczy nie możliwych dla Ciebie:**

@monia_l Super, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :)

Dziewczyny, czy jak byłyście w ciąży to piersi bolały Was z takim samym natężeniem? Mnie w obecnej bolą dużo słabiej niż poprzednio. Dzisiaj to prawie wcale...

@monia_l Super, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji4]

Dziewczyny, czy jak byłyście w ciąży to piersi bolały Was z takim samym natężeniem? Mnie w obecnej bolą dużo słabiej niż poprzednio. Dzisiaj to prawie wcale...

Ja w mojej pierwszej ciąży z córką nie wiedziałam co to są bolące piersi [emoji6]
U mnie dzisiaj 14dc i coś się nie czyje jak na owu a bardziej jak na @...

@ivvonka dasz radę zobaczysz :)

A ja dzis bylam u ginekologa i zrobil usg .Jest pecherzyk ciazowy odpowiednich rozmarow. Przepisal Duphaston. Kolejna wizyta 12lipca
Suuuper! Gratulacje :)
U mnie niestety @ po 36dc zawitała, a byłam rano betę zrobić.. niepotrzebnie,ale cóż. Wkurza mnie tylko, że te cykle takie długie mam i późną owulacje :/ No i taaa zgaga ! Grrr nigdy jej nie kialam,a od czasu ciąży non stop:/

Suuuper! Gratulacje :)
U mnie niestety @ po 36dc zawitała, a byłam rano betę zrobić.. niepotrzebnie,ale cóż. Wkurza mnie tylko, że te cykle takie długie mam i późną owulacje :/ No i taaa zgaga ! Grrr nigdy jej nie kialam,a od czasu ciąży non stop:/
Dziękuje :)
Mi po zabiegu tez cykle sie wydluzaly az zaszlam do ginekologa i dal mi duphaston bralam jeden cykl w cyklu w ktorym bralam @przyszla po 27dniach nastepny cykl potem zaczęłam brac ovarin i to byl szczesliwy juz cykl :)

reklama
@ivvonka dasz radę zobaczysz :)

A ja dzis bylam u ginekologa i zrobil usg .Jest pecherzyk ciazowy odpowiednich rozmarow. Przepisal Duphaston. Kolejna wizyta 12lipca
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

@ivvonka Jesteś największą optymistką na tym forum, jak Ty nie dasz rady, to kto?
Wszystko będzie dobrze i nie długo będziesz tulić swoją córeczkę.

@Marika92 Co u Was? Jesteście już w domku? Jak Maks?

Do góry