Kochana to normalne, że się boisz w końcu to jest duże przeżycie napewno. Ale... Wszystko vedzbę dobrze! I jeśli chodzi o poród, i jeśli chodzi o malutką Wierzę w to mocno :*@Tutti_frutti_by-Iga coś się chyba kroi fajnego. Powtórzysz w poniedziałek?
Wróciliśmy od moich rodziców z weekendu. Padam po prostu. Pewnie ostatni raz mnie w dwupaku widzieli, bo wyjeżdżają w końcu na zasłużony urlop, a ja coraz gorzej znoszę podróże. Nogi mi w tej pozycji siedzącej samochodowej puchną, bolą. Brzuszek też już swoje robi i uciska tu i ówdzie. No jeszcze dwa miesiące niecałe. Zaczynam się lekko bać.
reklama
Kochana! Napewno znajdziesz! Jak zobaczysz tą małą kruszynę, będziesz wiedziała, że nie ma rzeczy nie możliwych dla Ciebie:**
jagoda87
Fanka BB :)
Kochana zobaczysz ze wszystko będzie dobrze, jesteś tak wspaniałą o silną kobietą ze na pewno wszystkiemu podołasz [emoji8]
jagoda87
@monia_l Super, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji4]
Dziewczyny, czy jak byłyście w ciąży to piersi bolały Was z takim samym natężeniem? Mnie w obecnej bolą dużo słabiej niż poprzednio. Dzisiaj to prawie wcale...
Ja w mojej pierwszej ciąży z córką nie wiedziałam co to są bolące piersi [emoji6]
U mnie dzisiaj 14dc i coś się nie czyje jak na owu a bardziej jak na @...
Suuuper! Gratulacje@ivvonka dasz radę zobaczysz
A ja dzis bylam u ginekologa i zrobil usg .Jest pecherzyk ciazowy odpowiednich rozmarow. Przepisal Duphaston. Kolejna wizyta 12lipca
U mnie niestety @ po 36dc zawitała, a byłam rano betę zrobić.. niepotrzebnie,ale cóż. Wkurza mnie tylko, że te cykle takie długie mam i późną owulacje :/ No i taaa zgaga ! Grrr nigdy jej nie kialam,a od czasu ciąży non stop:/
monia_l
Wrześniowe mamy'07
DziękujeSuuuper! Gratulacje
U mnie niestety @ po 36dc zawitała, a byłam rano betę zrobić.. niepotrzebnie,ale cóż. Wkurza mnie tylko, że te cykle takie długie mam i późną owulacje :/ No i taaa zgaga ! Grrr nigdy jej nie kialam,a od czasu ciąży non stop:/
Mi po zabiegu tez cykle sie wydluzaly az zaszlam do ginekologa i dal mi duphaston bralam jeden cykl w cyklu w ktorym bralam @przyszla po 27dniach nastepny cykl potem zaczęłam brac ovarin i to byl szczesliwy juz cykl
reklama
Cleopatra_83
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]@ivvonka dasz radę zobaczysz
A ja dzis bylam u ginekologa i zrobil usg .Jest pecherzyk ciazowy odpowiednich rozmarow. Przepisal Duphaston. Kolejna wizyta 12lipca
@ivvonka Jesteś największą optymistką na tym forum, jak Ty nie dasz rady, to kto?
Wszystko będzie dobrze i nie długo będziesz tulić swoją córeczkę.
@Marika92 Co u Was? Jesteście już w domku? Jak Maks?