reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Też się muszę ogarnąć w końcu. Chociaż pewnie do czasu aż nie zajdę w kolejną ciążę, to i tak będę tam zaglądać.
To fakt, Grudniowe były pechowe.
Tylko w ten sam dzień co ja jeszcze dwie dziewczyny dowiedziały się, że noszą obumarłą ciąże. Ty i kasiula222, o ile dobrze kojarzę?
Nie nie, ja sie dowiedzialam 17/05, Wy z Kasiula wcześniej.
Dzis 15 dc, echh jeszcze dwa tygodnie w niepewności. Powstrzymuje sie z calych sil żeby nie napasc na meza :D

reklama
@muza_ton o dzięki. Chyba techno byłoby lepsze. Dali mi słuchawy na uszy. A tam były tylko 4 piosenki na okrągło. W tym dwie B. Kozidrak. Nie trawię jej, niestety, i Typ Niepokorny Stachursky przy którym beczę, bo mi się kojarzy i jeszcze, czwarta jakieś coś tam niemrawa.Zastanawiałam się czy jak ścisnę tę gruszkę, co jest na wypadek gdyby słabo i powiem wyłàcz Pan to i daj już te magnesy to mnie ochrzani czy nie.
Badanie przeżywane, bo idę i piszę. Tuba wąska. Łokcie mnie nap.p.. jak złoto. 1h15 minut to trwało!!! Mała jeździła równo, może dlatego tak długo.ufffffff
Co to za badanie ?

W pzu przy moim grupowym w pracy, padło pytanie czy nastapiło to przed czy po21tyg. Ale była też opcja nie wiem, więc kadrowa wpisała nie wiem. Kasa na koncie była tego samego dni. Ale mąż wpracy ma takie ubezpieczenie w którym płacą tylko po 21tyg i koniec. Nie ważne czy masz akt urodzenia czy nie. Bo poza aktem urodzenia potrzebowali wypis ze szpitala a tam już czarno na białym w którym tc była strata....

@ivvonka a kiedy jakieś wyniki czy coś? Bo teraz to na pewno nie wiesz nic... Chociaż miałaś muzykę. Mi wył w uszach ten aparat... Ale trwało dużo krócej, bo jakieś 20-30minut. Choć tuba była bardzo średnia i marzyłam żeby nacisnąć gruszkę :p

@roki_1991no w sumie może i lepiej tą muzyką. Wynik dopiero na wizycie 3 lipca. Także parę dni na trzesimajtki będzie. A odnośnie do majtek. W samych gaciach zostałam+ seksi zielony prześwitujący fartuch. Aaaaa, a tu jeszcze Pan technik zaprasza. Łoj spieķłam raka jak ta lala.:zawstydzona/y:;)

Nie wytrzymałam... 17.06 miałam owulacje, w te środę robiłam betahcg <1,2 i dziś powtórzyłam i dalej <1,2, progesteron 6,6 a dziś 33dc ;/ Chyba wygląda na to, że @ gdzieś ugrzęzła :/

reklama
Moze pozne zagniezdzenie? A ilu dniowe masz cykle? Regularne?
Generalnie miałam standardowo 30-dniowe cykle. Po łyżeczkowaniu czekałam ponad 5 tygodni na okres i była bardzo późna owulacja.. sama nie wiem czy panikować i iść do lekarza o co chodzi, czy czekać.. nie czuje się w ogóle na okres tylko boli mnie przy tym jajniku co była owulacja co jakiś czas :/
No i teraz czuję się fatalnie:( Jestem zła na siebie, że robiłam betę :( Niby luźne podejście, a jednak nadziei sobie narobiłam:(

Ostatnia edycja:
Do góry