reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ja tylko tak od siebie, bez zabiegu jak najbardziej po pierwszej@ znow staranka ale po zabiegu zawsze warto pozwolic po prostu na zregenerowanie sie organizmowi, nawet jak na usg wszystko ok to jednak przed chwila przezyl burze hormonow, warto poczekac do drugiej@ ale czesto tez nie trzeba, ja tak tylko od siebie:)
Nie martw się,ja też byłam tego zdania ;) Alee ponoć nie ma podstaw do tego, pierwsza @ ma służyć oczyszczeniu i do niej warto czekać a potem burza hormonów jest sprzymierzeńcem,tak jak np. u mnie.. mi pęcherzyki same nie pękały tylko po zastrzyku,a tu bolesna ale była samoistna owulacja.. Aczkolwiek nie namawiam żadnej do szybkich starań:* U każdej to kwestia indywidualna ;)

Hetero 1298 ac. Do tego mam za wysoki hematokryt. Miałam krwiaka który nie chciał się oprozniac. W 6 tyg trafiłam do szpitala. Teraz już jestem pod kontrolą, sprawdzam homocysteine i wierzę w to że się uda. Od pozytywnego testu mam brać clexane a od stycznia jestem na acardzie.
Ja mam tą samą i ten nowy lekarz mówił że powinnam brać heparynę i acard pewnie też ..Być może by było ok a tak to straciłam ciążę ,:( teraz id pozytywnego testu mam brać zastrzyki .

Piękne :)))) Damy radę, przyszły rok będzie pełen okruszków wiekszyxh, bądź mniejszych:) a jak samopoczucie przed samą metą?;)))
Trochę obaw, trochę strachu ale mam nadzieję że jakoś to będzie [emoji14] jeszcze nie wiem czy sn czy cc stąd obawy bo nie wiem na co się nastawić a strasznie boję się cc :o ehh no zobaczymy co to będzie :)

reklama
Tak też mi się wydaje..nawet na logikę skoro wszystko jest ok to na co czekać? Przyszły miesiąc będzie mój, taki spóźniony prezent urodzinowy i inaczej być nie może ;) Kto się dołącza?:)
Ja, ja, ja!!!
Jestem tego samego zdania, że nie ma na co czekać. Okres, który przyszedł samoistnie to dowód na to, że wszystko wróciło do normy.

Do góry