reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny nie wytrzymałam i pojechałam do apteki po test, jutro rano jeszcze powtórzę i pojadę na betę
15294184618981701366846.jpg

Załączniki

• 15294184618981701366846.jpg
    15294184618981701366846.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 341
reklama
Hej, chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Od dłuższego czasu podczytuje ten wątek. 23 grudnia miałam zabieg 10 tc. W lutym po zrobieniu badań okazało się że mam mutacje mthfr- prawdopodobnie dlatego ciąża obumarła. W kwietniu dostaliśmy zielone światło. Ale póki co nie wychodzi. W czwartek mam termin @ - mam nadzieję że nie przyjdzie :-)

@kb.karola90 a została nam tydzień w 2paku :) w 28 tyg rozwiązują ciążę ze względu na nadciśnienie więc jeszcze chwilka i Maksiu będzie z nami :) nie ukrywam że jestem już zmęczona 5 tygodniowym pobytem w szpitalu ale to tylko dla jego i mojego dobra :) już bliżej niż dalej :) i mam nadzieję że po ciszy ciśnienie się ustabilizuje :)

@kb.karola90 a została nam tydzień w 2paku :) w 28 tyg rozwiązują ciążę ze względu na nadciśnienie więc jeszcze chwilka i Maksiu będzie z nami :) nie ukrywam że jestem już zmęczona 5 tygodniowym pobytem w szpitalu ale to tylko dla jego i mojego dobra :) już bliżej niż dalej :) i mam nadzieję że po ciszy ciśnienie się ustabilizuje :)
Ale super, już za tydzień będziesz tulić swojego Maksia :) a ciśnienie po ciazy napewno szybko się ustabilizuje :)

@Lu_cy witam, zapraszamy. Czyli jak od kwietnia to jeszcze świeża sprawa. Może w naszym gronie będzie łatwiej.:)
Zdecydowanie łatwiej. Przynajmniej można się Wam wygadać. W pracy nie poruszam tego tematu, ale ostatnio jest mi bardzo ciężko. Pracuje z samymi kobietami, każda ma dzieci. A teraz był maj, dzień mamy, zakończenie przedszkola. Każda pokazuje zdjęcia. Smutno mi się robiło. A mój mąż uważa że się nakrecam, także nie mam się komu wygadać.

reklama
@Lu_cy zapraszamy serdecznie.

@anja93 @membaris a co tam u Was? @membaris masz już pewność co do płci??

@jagoda87 bardzo mi przykro, jednak potraktuj to jako pierwszy dzień ciąży bo napewno zaraz sie uda. Nie smutaj się.

@ivvonka uczucie jest mega gdy tu Cię kopnie tam Cie wypchnie albo smera jak szalone :-)

@Dominika000 ogromne gratulacje. Życzę szczęśliwej i bezstresowej ciąży.

A @kb.karola90 to Ty też czekasz teraz na @??

Do góry