reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny nie wytrzymałam i pojechałam do apteki po test, jutro rano jeszcze powtórzę i pojadę na betę
15294184618981701366846.jpg

Załączniki

• 15294184618981701366846.jpg
    15294184618981701366846.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 330
reklama
Hej, chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Od dłuższego czasu podczytuje ten wątek. 23 grudnia miałam zabieg 10 tc. W lutym po zrobieniu badań okazało się że mam mutacje mthfr- prawdopodobnie dlatego ciąża obumarła. W kwietniu dostaliśmy zielone światło. Ale póki co nie wychodzi. W czwartek mam termin @ - mam nadzieję że nie przyjdzie :-)

@kb.karola90 a została nam tydzień w 2paku :) w 28 tyg rozwiązują ciążę ze względu na nadciśnienie więc jeszcze chwilka i Maksiu będzie z nami :) nie ukrywam że jestem już zmęczona 5 tygodniowym pobytem w szpitalu ale to tylko dla jego i mojego dobra :) już bliżej niż dalej :) i mam nadzieję że po ciszy ciśnienie się ustabilizuje :)

@kb.karola90 a została nam tydzień w 2paku :) w 28 tyg rozwiązują ciążę ze względu na nadciśnienie więc jeszcze chwilka i Maksiu będzie z nami :) nie ukrywam że jestem już zmęczona 5 tygodniowym pobytem w szpitalu ale to tylko dla jego i mojego dobra :) już bliżej niż dalej :) i mam nadzieję że po ciszy ciśnienie się ustabilizuje :)
Ale super, już za tydzień będziesz tulić swojego Maksia :) a ciśnienie po ciazy napewno szybko się ustabilizuje :)

@Lu_cy witam, zapraszamy. Czyli jak od kwietnia to jeszcze świeża sprawa. Może w naszym gronie będzie łatwiej.:)
Zdecydowanie łatwiej. Przynajmniej można się Wam wygadać. W pracy nie poruszam tego tematu, ale ostatnio jest mi bardzo ciężko. Pracuje z samymi kobietami, każda ma dzieci. A teraz był maj, dzień mamy, zakończenie przedszkola. Każda pokazuje zdjęcia. Smutno mi się robiło. A mój mąż uważa że się nakrecam, także nie mam się komu wygadać.

reklama
@Lu_cy zapraszamy serdecznie.

@anja93 @membaris a co tam u Was? @membaris masz już pewność co do płci??

@jagoda87 bardzo mi przykro, jednak potraktuj to jako pierwszy dzień ciąży bo napewno zaraz sie uda. Nie smutaj się.

@ivvonka uczucie jest mega gdy tu Cię kopnie tam Cie wypchnie albo smera jak szalone :-)

@Dominika000 ogromne gratulacje. Życzę szczęśliwej i bezstresowej ciąży.

A @kb.karola90 to Ty też czekasz teraz na @??

Do góry