Dominika000
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeDziewczyny nie wytrzymałam i pojechałam do apteki po test, jutro rano jeszcze powtórzę i pojadę na betę Zobacz załącznik 868870
Ale super, już za tydzień będziesz tulić swojego Maksia a ciśnienie po ciazy napewno szybko się ustabilizuje@kb.karola90 a została nam tydzień w 2paku w 28 tyg rozwiązują ciążę ze względu na nadciśnienie więc jeszcze chwilka i Maksiu będzie z nami nie ukrywam że jestem już zmęczona 5 tygodniowym pobytem w szpitalu ale to tylko dla jego i mojego dobra już bliżej niż dalej i mam nadzieję że po ciszy ciśnienie się ustabilizuje
Zdecydowanie łatwiej. Przynajmniej można się Wam wygadać. W pracy nie poruszam tego tematu, ale ostatnio jest mi bardzo ciężko. Pracuje z samymi kobietami, każda ma dzieci. A teraz był maj, dzień mamy, zakończenie przedszkola. Każda pokazuje zdjęcia. Smutno mi się robiło. A mój mąż uważa że się nakrecam, także nie mam się komu wygadać.@Lu_cy witam, zapraszamy. Czyli jak od kwietnia to jeszcze świeża sprawa. Może w naszym gronie będzie łatwiej.