reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 nie panikuj i nie martw się na zapas dopóki nie ma okresu to jeszcze nic straconego.Staraj się nie panikować
@raz_dwa_trzy trzymam kciuki a mdłości dają w kość i u mnie ale dzięki temu jestem spokojniejsza że jest ok bo w poprzednich straconych ciążach nic mnie nie mdliło

@kb.karola90 nie panikuj i nie martw się na zapas dopóki nie ma okresu to jeszcze nic straconego.Staraj się nie panikować
@raz_dwa_trzy trzymam kciuki a mdłości dają w kość i u mnie ale dzięki temu jestem spokojniejsza że jest ok bo w poprzednich straconych ciążach nic mnie nie mdliło
Dzieki :) Ale to tak do 12 mnie mdliło,a później jak ręką odjął :O teraz tylko mieli w żołądku. Który u Ciebie TC?

No to trzymamy kciuki i czekamy :) Daj znac od razu co i jak ;) Ja pierwszy progesteron (betę mialam podobną do Twojej jak robilam pierwszy raz) mialam 24 - także spokojnie jak nie będzie wysoki :)
[emoji85] w środę beta 250 a dzisiaj 786 ,natomiast progesteron 18,76 , czekam na odpowiedź od mojego gina i chyba duphaston dojdzie do dziennej dawki witamin... Wygląda to chyba nieźle, co ?

Halooo! Nie zaglądałam tu ze dwa tygodnie a Wy nadrukowałyście kilkadziesiąt stron :o
Współczuję wszystkim, które tu dołączyły. Gratuluję tym, które zobaczyły dwie kreski.
Ja postanowiłam się totalnie wyluzować jak tylko doszłam do siebie. Wpadłam w wir różnych zajęć, spotkań, misji itp. Na budowie wymalowałam kilka pomieszczeń, załatwiłam dużo różnych formalności, które non stop odkładałam. Byliśmy też z narzeczonym na spływie kajakowym. Przepłynęliśmy 22 km w jeden dzień. Wywaliliśmy się na środku zalewu: telefony zalane, mi się coś w stopę wbiło i zrobił się ropień. Od dwóch dni znowu jestem uziemiona w łóżku, bo musiałam mieć zabieg chirurgiczny. Nie mogę chodzić, jeździć autem, mam antybiotyki i do tego ręki nie mogę podnieść po szczepionce przeciw tężcowi- ostatnią miałam 10 lat temu i wrazie w trzeba było powtórzyć. Się dzieje!!!
Poza tym cały czekam na okres... Wczoraj minął miesiąc od zabiegu.

reklama
[emoji85] w środę beta 250 a dzisiaj 786 ,natomiast progesteron 18,76 , czekam na odpowiedź od mojego gina i chyba duphaston dojdzie do dziennej dawki witamin... Wygląda to chyba nieźle, co ?
No kochana.... ale przyrost... może bliźniaki :) progesteron przy dupku wzrosnie. Jest git :) gratulacje :) Teraz tylko nie spiesz sie na usg - poczekaj spokojnie, żeby się nie stresować :) Ale się cieszę :)

Do góry