martakratka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki Ale to tak do 12 mnie mdliło,a później jak ręką odjął :O teraz tylko mieli w żołądku. Który u Ciebie TC?@kb.karola90 nie panikuj i nie martw się na zapas dopóki nie ma okresu to jeszcze nic straconego.Staraj się nie panikować
@raz_dwa_trzy trzymam kciuki a mdłości dają w kość i u mnie ale dzięki temu jestem spokojniejsza że jest ok bo w poprzednich straconych ciążach nic mnie nie mdliło
[emoji85] w środę beta 250 a dzisiaj 786 ,natomiast progesteron 18,76 , czekam na odpowiedź od mojego gina i chyba duphaston dojdzie do dziennej dawki witamin... Wygląda to chyba nieźle, co ?No to trzymamy kciuki i czekamy Daj znac od razu co i jak Ja pierwszy progesteron (betę mialam podobną do Twojej jak robilam pierwszy raz) mialam 24 - także spokojnie jak nie będzie wysoki
To jeszcze termin na styczeń? Czy też luty[emoji4]@raz_dwa_trzy no brawo beta bardzo ładnie a progesteron podskoczy po lekach jakby co.U mnie będzie 6 tydz.3 dzień.Trzymam kciuki
Kochana ja w kwietniu tez czekalam i bylam pewna ze okres tuz tuz... Nie przesądzaj jeszcze... Ściskam Cie mocno :*Czekam na @ i jestem na siebie wściekła ze zrobiłam test przed terminem spodziewanej @... jest mi ciężko,cały czas się łudzę ze może jednak ale już czuje ze @ niedługo przyjdzie [emoji17]
No kochana.... ale przyrost... może bliźniaki progesteron przy dupku wzrosnie. Jest git gratulacje Teraz tylko nie spiesz sie na usg - poczekaj spokojnie, żeby się nie stresować Ale się cieszę[emoji85] w środę beta 250 a dzisiaj 786 ,natomiast progesteron 18,76 , czekam na odpowiedź od mojego gina i chyba duphaston dojdzie do dziennej dawki witamin... Wygląda to chyba nieźle, co ?