reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka Bardzo dzielna z Ciebie kobieta! Trzymam kciuki za Was dziewczynki :)
@martakratka super wiadomości :)
@Totois30 czuje się dobrze, poza bolącymi piersiami nie mam innch objawów. Rano się dziś przestraszyłam trochę, bo schudłam 1 kg, a nie mam mdłości i nawet apetyt mam. Byłam dziś na usg, fasolka ma 9mm, wychodzi 7 tydzień.
20180605.jpg

Załączniki

• 20180605.jpg
    20180605.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 488
reklama
Dziewczyny mam pytanie: czy u któreś z Was po usg pojawiły się brązowe upławy? Mnie pojawiły się godzinę po badaniu, w nocy było Ok, a teraz z znowu są :(

Dziewczyny wczoraj tak późno wróciłam od lekarza.Na razie zobaczyłam pęcherzyk ciążowy a następna wizyta za tydzień w środę.Ostatnią @ miałam 4/5 maja więc na następnej wizycie powinnam zobaczyć ciałko żółte a może i coś więcej:)..Znowu to czekanie..
Też macie problem z zakupem clexane wczoraj było już po 21 i w trzech aptekach w Lublinie nie było.Na szczęście jak wracaliśmy do domu na prowincję ;)to w małym miasteczku bez problemu kupiłam clexane.

@Cleopatra_83 byłaś na badaniu i lekarz nie zobaczył nic złego to te upławy na pewno nic złego.Pochwa jest bardzo spulchniona w ciąży i może to tylko jakiś mikro uraz.Spróbuj trochę bardziej się oszczędzać.Ja też dwa dni plamiłam i nie wiem dla czego a lekarz tez mi wczoraj nic konkretnego nie powiedział na ten temat.

@alex811 czesc Ci:) przykro mi z powodu strat, planujecie starac sie o kolejna dzidzie? Kiedy zaczynacie?
@Cleopatra_83 mi gin powiedzial ze nie ma opcji zaby plamic po usg. Bierzesz luteine tak? Mozesz przedzwonic zapytac sie ale jak bierzesz luteine to troche odpoczynku, mi sie plamienia nie zdarzaly ale ponoc to normalne. @Irenaa nooo clexane tragedia najgorzej ze tu maja 10 i tu 10 zastrzykow musze zaczac prosic zeby mi kilka recept dawali..no czekanie jest ciezkie, mi jakos zlecialo bo mialam mdlosci i jakos sobie mowilam ze w takim razie jest ok:) a u Ciebie jak z objawami?:* bedzie dobrze:)

@Totois30 z tymi objawami to na razie różnie;na pewno mam bardziej czułe i obrzmiałe piersi,jestem bardziej senna no i czasem rano czuję mdłości. Tak mi się wydaje.W poprzednich straconych ciążach praktycznie nie miałam żadnych objawów i czułam się tak dobrze to teraz pewnie trochę doszukuje się na siłę.Takie to już nasze życie..
@alex811 witaj ja jestem tu od nie dawna i czterdziestkę na karku.Po trzech stratach próbuję dalej...Taka decyzja o ciąży nie jest łatwa bo wiadomo z czym to się wiąże.Ja nie mam dzieci i może dlatego się nie poddaję.

Hej Kobietki! Jestem tu nowa... 2 poronienia... teraz widoczny pęcherzyk 3mm przyjmuje acard i teraz mam robić zastrzyki neoparin. Czy któraś z Was też robi taki zestaw? Pozdrawiam!

@Mroni czesc:) przykro mi z powodu strat. Tak jest tu sporo dziewczyn na takim zestawie np ja:) clexane, acard, luteina. Jestem w 14tc wszystko ladnie sie dzieje:) kiedy masz kolejna wizyte?

Dziewczyny godzine temu przyszedl moj detektor:) szybko znalazlam serduszko tetno jakos 159 ale bosko sie sluchalo jestem spokojniejsza i przeszczesliwa:) jutro wizyta:) oczywiście sie poryczalaaaaam:)

@Totois30 Kolejna wizyta na 25.06, tak na 7/8 tc, żeby sprawdzic czynność serduszka. Ja biore acard, neoparin i duphaston. W jakich godzinach stosujesz acard z clexane? Ja bioręna noc acard, a teraz te zastrzyki zastanawiam sie w jakich godzinach, bo lekarka kazała wybrac dogodna dla siebie, tak aby co 24 h robic zastrzyk. Jaki odstep robisz miedzy acard a clexane?

reklama
@Mroni clexane rano jak wstane, czasem 7 czasem 10, gin powiedzial ze bez roznicy takiej a acard przed samym snem. Aaa na razie pecherzyk ja jakos zrozumialam ze zarodeczek juz. No jasne to tak wizyta dobrze chociaz mi kazal gin po tygodniu zobaczyc czy rosnie ale nie zrobiloby mi to roznicy. Potem czekalam 2ipol tygodnia czasu ciazowego(cyt. @ivvonka) ale na szczescie jakos lecialo bo mdlosci mnie meczyly to jakos bylam spokojniejsza .3mam kciuki:)

Do góry