To ja miałam lekarza z dobrą ręką i sprzętem. Na tydzień przed porodem wyszło mu, że córka ma ok 2520g, a urodziła się 2660g, natomiast syn na chwilę przed porodem (jakieś 2-3dni) miał mieć 2460, a urodził się 2490g ;-)
@Tutti_frutti_by-Iga Ja brałam jedynie kwas foliowy, a potem jak pojawiło się w drugiej ciąży plamienie, to duphaston (w kolejnej od początku ciąży). Po łyżeczkowaniu zaszłam w ciążę po 2 @.
@martakratka U mnie cały czas brak czasu ;-) Jeszcze teraz weszło RODO i nie dość że musiałam porobić polityki i różnego rodzaju rejestry, to i musiałam pilnować wszystkich kontrahentów, co by właściwe umowy podpisali na przetwarzanie danych... Dzieciaki moje rosną. Niestety u mojego syna znów nasilają się cechy autystyczne - ogólnie to strach do niego coś powiedzieć, coś zrobić, bo jest krzyk i praktycznie brak kontaktu. A
@hona zaglądasz jeszcze czasem - jak u Was z diagnoza? No i już chcę urlopu - najchętniej pojechać w góry - ale to bym musiała jakoś przekonać dziadków, by zostali z dziećmi na tydzień, bo mi oświadczyły, że po górach nie chcą chodzić, bo potem nogi bolą