reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 postanowiłam być dzielna i wieczorem spróbuję sama z tym zastrzykiem.Tyle osób przez to przechodzi i jakoś dają radę to czemu ja mam być taka do tyłu:-) :).A dziś w ogóle jestem taka słaba i śpiąca ale to chyba przez ten upał.Z kawą przerzuciłam się na Inkę ale to chyba nie to samo...
@martakratka wierzę w Was będzie dobrze;dajesz mi nadzieję że może się udać

reklama
@martakratka ja tez tydz przed sie stresowalam a potem im blizej tym spokojniejsza bylam. No nie moglam sie doczekac po prostu. Teraz bym chciala wizyte zebys sie uspokoic cos sie stresuje dzis ale bede dzielna, powoli sie uspokajam trzeba to wziac na spokoj bo do grudnia jeszcze troche czasu;) @Irenaa ja tak na 100 % nie chce mowic ale mi gin kazal rano zastrzyki i chyba tak robia dziewczyny .Tobie kazal wieczorem?

@Totois30 To się nazywają dające nadzieję wieści:) Super!:) Oby tak dalej:)
@martakratka Będzie dobrze, zobaczysz :) trzymam kciuki:)
Dziewczyny...czy myślicie, że warto sprawdzać sobie hormony podczas pierwszego cyklu od zabiegu? Czy nie ma co przesadzać?

@Totois30 To się nazywają dające nadzieję wieści:) Super!:) Oby tak dalej:)
@martakratka Będzie dobrze, zobaczysz :) trzymam kciuki:)
Dziewczyny...czy myślicie, że warto sprawdzać sobie hormony podczas pierwszego cyklu od zabiegu? Czy nie ma co przesadzać?
Dzięki kochana ;) ja nie sprawdzalam hormonów. Korzystalam jedynie z paskow owu i jal zobaczylam dwoe kreski to razem z betą zrobilam tez progesteron.

@Totois30 lekarz mówił,że obojętnie o jakiej porze dnia ale na kolejnej wizycie podrążę temat.Jutro jak będę miała drugi wynik bety to spróbuję się z nim skontaktować.Jutro jeszcze zrobię progesteron.Zastrzyki mam na dziesięć dni i gdyby z beta było ok to tak myślę jechać do niego we wtorek,bo i tak nic jeszcze nie zobaczymy na usg.

Dzięki ;) jak tam, dzialacie juz czy czekacie? :) mi libido tez juz wraca ale boje sie jak ognia, ze to duzo za wcześnie i ze jeszcze skonczy sie na jakims stanie zapalnym, wiec sie wstrzymujemy
Hej, hej. Nie miałam czasu tu zaglądać przez ostatnie kilka dni.
Na razie odważyliśmy się tylko raz na małe szaleństwo ;-) Jutro mam wizytę kontrolną, wczoraj minęły 2 tygodnie od zabiegu. Zobaczymy, co powie ginekolog. Liczę na zielone światło już, bo totalnie nie odczuwam żadnego dyskomfortu, nie plamię, nic mnie nawet tyci nie boli.
Od 4 dni byłabym już w 2 trymestrze...

@porcelana Pewnie, aby do pierwszej @.. większość lekarzy teraz daje zielone światło po pierwszej małpie jak eszwszys się ładnie pogoiło także trzymam kciuki;) Ja niby miałam zaczekać 2@, alee... :)
Kurcze taki mam okres, że aż mi słabo :( kto to kurcze wymyślił :/

reklama
@porcelana Pewnie, aby do pierwszej @.. większość lekarzy teraz daje zielone światło po pierwszej małpie jak eszwszys się ładnie pogoiło także trzymam kciuki;) Ja niby miałam zaczekać 2@, alee... :)
Kurcze taki mam okres, że aż mi słabo :( kto to kurcze wymyślił :/
Jutro z rana jeszcze zrobię betę, wynik odbiorę jakoś po 13 i od razu na wizytę pojadę.
Ja jak byłam w szpitalu, to słyszałam trzy opinie od trzech różnych lekarzy. Ta, która mi aplikowała tabletki na poronienie powiedziała, że kontrola po 2 tygodniach i jak będzie wszystko ok, to można od razu się starać. Ta, co mnie badała po poronieniu jeszcze przez zabiegiem i sprawdzała, co ze mnie wyleciało powiedziała, że bardzo ładnie się sama oczyściłam i zabieg to tylko formalność, ale dla spokoju mam odczekać do drugiej miesiączki. A jeszcze inna na drugi dzień przy obchodzie, że na 3 do 6 miesięcy trzeba się wstrzymać. Najbardziej wierzę tej drugiej, bo ona jako jedyna mnie badała. Decydująca będzie jednak opinia mojej ginekolog jutro.

Do góry