@Paulinax kochana jak te prenatalne...
@Aggs a bylam pewna ze nic w tym cyklu bo wyszlam ze szpitala w pt i myslalam ze juz jestem po owu a chyba mialam wlasnie w pt
to byla wielkanoc
jak zawsze bralam testy tak teraz nic i powinnam @ miec w sb a tu nd pon, wt i nic
wrocilismy w pon wieczorem od rodzinki, nic nie pilam na szczescie, prowadzilam
no i wieczoram poczulam cycki
podskoczylam pare razy i zabolaly jak wtedy w ciazy
( taki mam test na bolace cycki podskakuje) no i poszlam na bete we wt rano a tu ponad 1200 od razu gin, zobaczyl pecherzyk, dal leki(zastrzyki clexane i luteine) za 2 dni powtorka bety i ponad 2200
czyli 4+3 mialam pierwsza wizyte, 5+3 zobaczyc czy rosnie no i pojawilo sie cialko zolte, a potem 2ipol tygodnia czekania..ale mdlosci mialam mega wiec wiedzialam ze dobrze sie dzieje
7+5 serdunio..pikalo jak szalone, gin mowi ze ponad 8 tydz bo 17 mm juz mial bąbelek
a 2 tyg pozniej juz 3 cm wiec stwierdzil ze 5 dni starsza ciaza
mdlosci caly czas, brak apetytu, uczucie parcia, rozciaganie macicy, teraz juz 12tc wiec mdlosci mniejsze ale czuje..cycki wieksze i bolą mocno, no i czekam do pt
czasem brzuch pobolewa jak na okres ale to sie rozciaga tam. A właśnie spisalam na straty ten cykl bo 4 dni przed terminem@ brzuch bolal jak na okres no i bylam pewna ze w takim razie nic
musialo sie ladnie szybko zagniezdzic super: ) ale wiesz boje sie czy moja immunologia odpusci ale na dobra sprawe lekarze mowia ze nic nie powinno sie dziac, tylko id 20 tc musze częściej obserwowac serduszko na specjalnych badaniach echa serca czy moje jedyne przeciwciala anty ro nic nie psoca. Ale to ponic 1%ciaz sie cos dzieje a wtedy wlacza sie steryd wiec musze pilnować
@martakratka nie wiem czy umiem pomoc, zawsze mysle o sobie na1szym miejscu, o mnie nigdy nikt nie myslal, tzn pracownicy i ja nie mialabym zadnych obaw i skrupułów . tylko zyczliwie i uprzejmie z nimi ale Tys najwazniejsza