kasiula222
Fanka BB :)
Spokojnie poczekam ) Mój M raczej musi wytrzymać ) mi się nie pali .Tak z ciekawości pytałam@kasiula222 polecam poczekac te 2 tyg niech tam sie wszystko zagoi ladnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie poczekam ) Mój M raczej musi wytrzymać ) mi się nie pali .Tak z ciekawości pytałam@kasiula222 polecam poczekac te 2 tyg niech tam sie wszystko zagoi ladnie
Więc daj sobie czas 2 tyg to tak optymalnie na podgojenie się ran a jeśli dalej nie będziesz gotowa to nic na siłęJa fizycznie super jak by nic się nie działo ..3 dni po zabiegu plamienie małe .. ale co do współżycia to mam blokadę na razie nie wiem jakiś strach. Może z czasem minie .
To nie jest paranoja. Rozumiem, co masz na myśli. Po prostu poprzednia ciąża była bardzo świadoma decyzją i nic się nie zmieniło, dalej chcemy założyć rodzinę. Tyle.@porcelana bardzo Ci wspolczuje. Ja przynajmniej uniknelam lyzeczkowania, bo oczyscilam sie samoistnie.
Jedyne, co moge Ci poradzic, to nie wpadac w paranoje ze staraniami, bo wowczas nic nie wyjdzie. Ja po poronieniu bralam suplementy garsciami, wyliczalam czas na seksy co do godziny. Nie ma sensu, bo w takim stresie, to nawet fizycznie staje sie to srednio mozliwe
Nie wiem, co bylo u Ciebie przyczyna poronienia, ale to bylo pierwsze, to czasem lepiej nie drazyc i nie robic wszystkich mozliwych badan. Co mowi Twoj lekarz?