reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki dziewczyny za każde słowo otuchy. M się strasznie śmiał jak mu powiedzialam ze z 50 pipuszek mu kibicuje :D
A tak poważnie to tydzień na pewno tam będzie, co gorsza maluch mi dziś cały dzień gorączkuje wiec jutro czeka mnie kolejny lekarz. Dziękuję wam

@porcelana bardzo Ci wspolczuje. Ja przynajmniej uniknelam lyzeczkowania, bo oczyscilam sie samoistnie.
Jedyne, co moge Ci poradzic, to nie wpadac w paranoje ze staraniami, bo wowczas nic nie wyjdzie. Ja po poronieniu bralam suplementy garsciami, wyliczalam czas na seksy co do godziny. Nie ma sensu, bo w takim stresie, to nawet fizycznie staje sie to srednio mozliwe ;)
Nie wiem, co bylo u Ciebie przyczyna poronienia, ale to bylo pierwsze, to czasem lepiej nie drazyc i nie robic wszystkich mozliwych badan. Co mowi Twoj lekarz?

@porcelana bardzo Ci wspolczuje. Ja przynajmniej uniknelam lyzeczkowania, bo oczyscilam sie samoistnie.
Jedyne, co moge Ci poradzic, to nie wpadac w paranoje ze staraniami, bo wowczas nic nie wyjdzie. Ja po poronieniu bralam suplementy garsciami, wyliczalam czas na seksy co do godziny. Nie ma sensu, bo w takim stresie, to nawet fizycznie staje sie to srednio mozliwe ;)
Nie wiem, co bylo u Ciebie przyczyna poronienia, ale to bylo pierwsze, to czasem lepiej nie drazyc i nie robic wszystkich mozliwych badan. Co mowi Twoj lekarz?
To nie jest paranoja. Rozumiem, co masz na myśli. Po prostu poprzednia ciąża była bardzo świadoma decyzją i nic się nie zmieniło, dalej chcemy założyć rodzinę. Tyle.
Zrobię podstawowe badania. Te, których nazw nawet nie umiem dobrze przeczytać odpuszcze [emoji6] Wierzę, że ta nieudana próba to był przypadek.

Dziewczyny, a tak swoją drogą... Plamię już bardzo słabo i sporadycznie. Za to od wczoraj zaczął mnie pobolewac brzuch jak przed okresem. Czy to oznaka tego, że wszystko powoli wraca do normy?

reklama
Do góry