reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Miałam robione anty-TPO i anty-TG, wyszło wszystko ok. Więcej badań doktor R. mi nie zlecił, a ja też nie będę się nakręcać i szukać na siłę przyczyny. Wierzę w to mocno, że w kolejnej ciąży wszystko będzie dobrze:) I na pewno udam się na usg genetyczne w I trymestrze do twojego doktora..
W szpitalu miałaś to robione ? Nie wiem co to za badanie ? No ten od prenetalnych rozmowny nie jest ale specjalista dobry

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@anutka1988 no to świetnie, że chociaż powikłania żadne Cię nie męczyły:* Kurde..a mi zlecił stos badań:/ Ooo to będziemy obie szaleć w lipcu:) trzymam mocno kciuki:) a dostałaś już @?

@anutka1988 no to świetnie, że chociaż powikłania żadne Cię nie męczyły:* Kurde..a mi zlecił stos badań:/ Ooo to będziemy obie szaleć w lipcu:) trzymam mocno kciuki:) a dostałaś już @?
Ja to bym chciała żeby mi zlecił tyle badań, byłabym spokojniejsza...ale wiesz jak to jest na fundusz... Tak, dostałam @ 5 tyg po poronieniu, trwała 7 dni i była baaardzo obfita :errr:. Dziewczyny, czy powinien mi już zrobić cytologię? Bo wczoraj dalej mnie nie zbadał i nie zrobił cytologii. Pewnie trzeba będzie prywatnie zrobić...

@anutka1988 Mi zlecił tylko wszystko prywatnie, bo na NFZ nie wiele co by mógł:/ Drogie są strasznie,ale stwierdziliśmy z T, że chcemy mieć "spokojną" głowę przy dalszych staraniach :( Mam nadzieję,że i moja @ się wkrótce pojawi.
Wyniki histopatologiczne mój lekarz skomentował, że wyszły jak większość, czyli nic nie wniosły:/

@anutka1988 Mi zlecił tylko wszystko prywatnie, bo na NFZ nie wiele co by mógł:/ Drogie są strasznie,ale stwierdziliśmy z T, że chcemy mieć "spokojną" głowę przy dalszych staraniach :( Mam nadzieję,że i moja @ się wkrótce pojawi.
Wyniki histopatologiczne mój lekarz skomentował, że wyszły jak większość, czyli nic nie wniosły:/
To na NFZ nie ma tych badań? A co ci zlecił? Na pewno się niedługo pojawi @. Ja dostałam 5 tyg po. A ty ile jesteś po zabiegu?

reklama
Dziewczyny naprawde polecam wam robic badania, lista jest tez na profilu @nafoczka , moze sie okazac ze objawow nie ma , jedynym noga byc poronienia..a dzieki badaniom mozna zapobiec nieszczesciom, wyniki negatywne uspokajaja, to tez wyniki:) ja wydalam ponad 1000 na badania i ponad 1000 na specjalistow, nie kazdy to robi, czasem nie trzeba, ale ja np potrzebuje wiedziec co i jak

Do góry