alla31
Fanka BB :)
Dobry wieczór. Pisałam tu parę dni temu ..2 tygodnie temu zobaczylam dwie kreseczki. A parę miesięcy temu niestety poroniłam ( wtedy moja ciaza już zatrzymała się na etapie 4 tygodnia). Teraz było wszystko pięknie , mdłości non stop, ból piersi,aż do dziś.. zauważyłam lekkie plamienie na brązowo , głównie przy podcieraniu papierem . Więc już panika [emoji52][emoji52], pojechałam na IP do szpitala i teraz jeszcze bardziej jestem przerażona. W zwykłym badaniu niby wszystko ładnie ,macica już duża jak to określiła Pani Doktor a plamienie minimalne. Teraz aktualnie wg OM jest równo 6 tygodni. Niestety na USG pokazał się sam pęcherzyk i ciałko żółte i jak to określila Pani Doktor - coś jest w pęcherzyku , generalnie na tym etapie powinien być już widoczny zarodek , ale wielkość pęcherzyka jest adekwatna do TC . Powiedziała że na tym etapie nie jest w stanie określić czy ta ciąża się uda czy nie i nie wie skąd te plamienia
... zaleciła USG za parę dni. Dziewczyny odchodzę od zmysłów już [emoji52][emoji52][emoji52]
... zaleciła USG za parę dni. Dziewczyny odchodzę od zmysłów już [emoji52][emoji52][emoji52]