reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nowe dziewczyny... Ale was tu etymo nowych :(
@Monia_I kurcze, trochę małe to endo wg mnie, ale może jeszcze ma czas żeby urośnac ;) na endo dobre czerwone wino i migdały :)

reklama
@Marika92 tak, tak, mama i brzuch mają leżeć, bo są duże. Maksiu jest malutki to on ma taryfę ulgową i może sobie poskakać w środku. :)

@witch84 no też się bardzo cieszę. Już się robi ostatnie genetyczne. Te mikromacierze. Trzech lekarzy mi je zalecało. Koszt: masakra, ale niech będzie. Czekanie od 3-7 dni. Oczywiście w moich naiwnych wyliczankach to wychodzi w piątek 3 i pół dnia i mają już być. ;)
Połówkowe trochę się przesunie i będzie popołówkowe, niestety, ale już pójdę na nie do drugiego lekarza z kompletem dokumentów 28 maja. Pewnie jeszcze zrobię badania krwi i moczu, żeby były bieżące. Co tam się robi z tych zwykłych oprócz zakaźnych?
morfologia, mocz, glukoza, TSH, FT4, FT3, AST, ALT, CRP. Coś jeszcze?

@nafoczka jak tam, kochana? Ubita ta gorączka? Lepiej coś?

@witch84 w poprzedniej ciąży brałam kwas foliowy, 3 x dziennie duphaston i 2x luteine, niestety to nie pomogło. Teraz biorę kwas foliowy, witaminę D, bromergon i glucophage.

Ja generalnie szybko do siebie doszlam, po 3 dniach juz Zumba prowadzilam. Na mnie okropny e zadzialaly Leki na skurczenie macicy maialm palpitacje serca po nich doslownie. Bra lam je tez po porodzie ale wtedy nie kojarze zeby tak bylo. PrEz 4 dni nie Karmilam corki piersia bo mialam antybiotyk i w simile nie wiedzialam czy moge. Wiecie co? Moj gine nie wspomial nic o zadnych badaniach. Myslicie ze mam je zrobic Tak jak mowicie do 3 tygodni po zabiegu? Dzis jest 11 dnia po.

Dziewczyny ja już jestem całkiem załamana ...3 dawki ręki artloleku na wywołanie i nie rozkręca się za bardzo ...trochę wyszło skrzepów i szyjka się troszkę otworzyła ale to jeszcze nie to . Ileż można czekać wspomnę że to moja druga próba ostatnio dostałam 4 dawki ...

reklama
Do góry