reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@Marika92 tak, tak, mama i brzuch mają leżeć, bo są duże. Maksiu jest malutki to on ma taryfę ulgową i może sobie poskakać w środku.
@witch84 no też się bardzo cieszę. Już się robi ostatnie genetyczne. Te mikromacierze. Trzech lekarzy mi je zalecało. Koszt: masakra, ale niech będzie. Czekanie od 3-7 dni. Oczywiście w moich naiwnych wyliczankach to wychodzi w piątek 3 i pół dnia i mają już być.
Połówkowe trochę się przesunie i będzie popołówkowe, niestety, ale już pójdę na nie do drugiego lekarza z kompletem dokumentów 28 maja. Pewnie jeszcze zrobię badania krwi i moczu, żeby były bieżące. Co tam się robi z tych zwykłych oprócz zakaźnych?
morfologia, mocz, glukoza, TSH, FT4, FT3, AST, ALT, CRP. Coś jeszcze?
@nafoczka jak tam, kochana? Ubita ta gorączka? Lepiej coś?
@witch84 no też się bardzo cieszę. Już się robi ostatnie genetyczne. Te mikromacierze. Trzech lekarzy mi je zalecało. Koszt: masakra, ale niech będzie. Czekanie od 3-7 dni. Oczywiście w moich naiwnych wyliczankach to wychodzi w piątek 3 i pół dnia i mają już być.
Połówkowe trochę się przesunie i będzie popołówkowe, niestety, ale już pójdę na nie do drugiego lekarza z kompletem dokumentów 28 maja. Pewnie jeszcze zrobię badania krwi i moczu, żeby były bieżące. Co tam się robi z tych zwykłych oprócz zakaźnych?
morfologia, mocz, glukoza, TSH, FT4, FT3, AST, ALT, CRP. Coś jeszcze?
@nafoczka jak tam, kochana? Ubita ta gorączka? Lepiej coś?
Totois30
12 dc to na pewno endo ładnie podrosnie a @monia_l na ulotce by bylo info jesli obnizaja plodnosc , obejrzyj ulotke a jak jej nie masz to na necie sa ulotki tez kciuki dla was i @roki_1991
monia_l
Wrześniowe mamy'07
siedze własnie i czytam ulotki ale nic nie pisze12 dc to na pewno endo ładnie podrosnie a @monia_l na ulotce by bylo info jesli obnizaja plodnosc , obejrzyj ulotke a jak jej nie masz to na necie sa ulotki tez kciuki dla was i @roki_1991
Cleopatra_83
Tutti_frutti_by-Iga
Ja generalnie szybko do siebie doszlam, po 3 dniach juz Zumba prowadzilam. Na mnie okropny e zadzialaly Leki na skurczenie macicy maialm palpitacje serca po nich doslownie. Bra lam je tez po porodzie ale wtedy nie kojarze zeby tak bylo. PrEz 4 dni nie Karmilam corki piersia bo mialam antybiotyk i w simile nie wiedzialam czy moge. Wiecie co? Moj gine nie wspomial nic o zadnych badaniach. Myslicie ze mam je zrobic Tak jak mowicie do 3 tygodni po zabiegu? Dzis jest 11 dnia po.
kasiula222
Dziewczyny ja już jestem całkiem załamana ...3 dawki ręki artloleku na wywołanie i nie rozkręca się za bardzo ...trochę wyszło skrzepów i szyjka się troszkę otworzyła ale to jeszcze nie to . Ileż można czekać wspomnę że to moja druga próba ostatnio dostałam 4 dawki ...
ivvonka
@kasiula22 no niech to już zadziała. Samo czekanie jest okropne. Może lepszy byłby zabieg.
reklama
kasiula222
Iwonka tylko oni mi nic nie mówią na razie o zabiegu .(( I nie wiem co robić zaraz będę na wizycie pytać czy nie da się zrobic już zabiegu@kasiula22 no niech to już zadziała. Samo czekanie jest okropne. Może lepszy byłby zabieg.