reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nowe dziewczyny... Ale was tu etymo nowych :(
@Monia_I kurcze, trochę małe to endo wg mnie, ale może jeszcze ma czas żeby urośnac ;) na endo dobre czerwone wino i migdały :)

reklama
@Marika92 tak, tak, mama i brzuch mają leżeć, bo są duże. Maksiu jest malutki to on ma taryfę ulgową i może sobie poskakać w środku. :)

@witch84 no też się bardzo cieszę. Już się robi ostatnie genetyczne. Te mikromacierze. Trzech lekarzy mi je zalecało. Koszt: masakra, ale niech będzie. Czekanie od 3-7 dni. Oczywiście w moich naiwnych wyliczankach to wychodzi w piątek 3 i pół dnia i mają już być. ;)
Połówkowe trochę się przesunie i będzie popołówkowe, niestety, ale już pójdę na nie do drugiego lekarza z kompletem dokumentów 28 maja. Pewnie jeszcze zrobię badania krwi i moczu, żeby były bieżące. Co tam się robi z tych zwykłych oprócz zakaźnych?
morfologia, mocz, glukoza, TSH, FT4, FT3, AST, ALT, CRP. Coś jeszcze?

@nafoczka jak tam, kochana? Ubita ta gorączka? Lepiej coś?

@witch84 w poprzedniej ciąży brałam kwas foliowy, 3 x dziennie duphaston i 2x luteine, niestety to nie pomogło. Teraz biorę kwas foliowy, witaminę D, bromergon i glucophage.

Ja generalnie szybko do siebie doszlam, po 3 dniach juz Zumba prowadzilam. Na mnie okropny e zadzialaly Leki na skurczenie macicy maialm palpitacje serca po nich doslownie. Bra lam je tez po porodzie ale wtedy nie kojarze zeby tak bylo. PrEz 4 dni nie Karmilam corki piersia bo mialam antybiotyk i w simile nie wiedzialam czy moge. Wiecie co? Moj gine nie wspomial nic o zadnych badaniach. Myslicie ze mam je zrobic Tak jak mowicie do 3 tygodni po zabiegu? Dzis jest 11 dnia po.

Dziewczyny ja już jestem całkiem załamana ...3 dawki ręki artloleku na wywołanie i nie rozkręca się za bardzo ...trochę wyszło skrzepów i szyjka się troszkę otworzyła ale to jeszcze nie to . Ileż można czekać wspomnę że to moja druga próba ostatnio dostałam 4 dawki ...

reklama
Do góry