reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
@ivvonka super wieści teraz już bedzie tylko dobrze
@martakratka jak dobrze ze wkoncu sie trafił odpowiedni lekarz i to jeszcze na NFZ . No j super ze wszystko ok
@martakratka jak dobrze ze wkoncu sie trafił odpowiedni lekarz i to jeszcze na NFZ . No j super ze wszystko ok
Totois30
Fanka BB :)
@martakratka Ja mialam 3 cm w poczatku 10 tyg i tak ocenil po rozmiarze tydzien, wiec poczatek 9 to jakos 2.5 cm by bylo @ivvonka bosko bosko cudnie ach:*cieszymy sie wszystkie!
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywalam ale od jakiegoś czasu regularnie was czytam [emoji6] nie wiem czy mnie ktoś pamięta, jestem mamą trójki dziewczyn a w styczniu poronilam czwarta niespodziewana ciążę. Z racji tej że mam już 40 lat miałam mieszane uczucia czy starać się o kolejną ciąże. Zostawiłam to naturze i co ma być to będzie. Trochę jej pomagam tzn. Nie zabezpieczamy się z mężem ale też nie stosuje prócz kwasu foliowego żadnych leków. Dzisiaj przeżyłam lekki szok i choć wiem że to niemożliwe i to i tak raczej jestem niepewna. Mój ostatni okres zaczął się od dwóch dni lekkiego plamienia (zwykle też je mam te jednak były czerwone nie brązowe jak zwykle) więc w drugim dniu zrobiłam test ciążowy oczywiście po kilku minutach był negatywny. Schowałam go do szafy i zupełnie zapomniałam tym bardziej że w trzecim dniu już miałam mocne krwawienie. Dzisiaj go znalazłam i szok [emoji44] mocna druga gruba bordowa krecha. Myślałam że na zawał zejdę [emoji54] oczywiście wiem że nie sprawdza się po czasie ale nigdy NIGDY tak nie miałam. Biel pozostawała bielą. Dzisiaj jest 16 dzień cyklu, jutro mam umówiona od miesiąca wizytę u ginekolog to może mi powie co to jest. Oczywiście poleciałam do apteki po nowy test i wyszedł negatywnie. Zastanawiam się czy to aby nie było wczesne poronienie a nie zwykła miesiączka. Sorry że się tak rozpisałam ale emocje mnie zjadają...
Cleopatra_83
natala95
Powtórz test jutro rano moje w każdej ciąży takie były na moje to pozytywZobacz załącznik 857035 A u mnie dziś taka sytuacja
Cleopatra_83
reklama
martakratka
Wiedzialam Boziu jak sie cieszę suuupeerrr@martakratka, grunt, że jest ok i lekarz też niczego sobie.
Aaaa właśnie otrzymałam telefonicznie badanie amniopunkcji to całościowe. Jest ok, dzięki Bogu.
Kariotyp malutkiej jest w porządku. Już nie dzwonili z recepcji, tylko lekarz sprawdził, zadzwonił i powiedział, że jest prawidłowe i że to dobrze rokuje.
Jutro jeszcze jadę zapłacić za to ostatnie badanie metodą mikromacierzy i nie muszę się w dodatku kłuć,bo materiału wystarczy. Siem wzięłam i cieszę.