reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywalam ale od jakiegoś czasu regularnie was czytam [emoji6] nie wiem czy mnie ktoś pamięta, jestem mamą trójki dziewczyn a w styczniu poronilam czwarta niespodziewana ciążę. Z racji tej że mam już 40 lat miałam mieszane uczucia czy starać się o kolejną ciąże. Zostawiłam to naturze i co ma być to będzie. Trochę jej pomagam tzn. Nie zabezpieczamy się z mężem ale też nie stosuje prócz kwasu foliowego żadnych leków. Dzisiaj przeżyłam lekki szok i choć wiem że to niemożliwe i to i tak raczej jestem niepewna. Mój ostatni okres zaczął się od dwóch dni lekkiego plamienia (zwykle też je mam te jednak były czerwone nie brązowe jak zwykle) więc w drugim dniu zrobiłam test ciążowy oczywiście po kilku minutach był negatywny. Schowałam go do szafy i zupełnie zapomniałam tym bardziej że w trzecim dniu już miałam mocne krwawienie. Dzisiaj go znalazłam i szok [emoji44] mocna druga gruba bordowa krecha. Myślałam że na zawał zejdę [emoji54] oczywiście wiem że nie sprawdza się po czasie ale nigdy NIGDY tak nie miałam. Biel pozostawała bielą. Dzisiaj jest 16 dzień cyklu, jutro mam umówiona od miesiąca wizytę u ginekolog to może mi powie co to jest. Oczywiście poleciałam do apteki po nowy test i wyszedł negatywnie. Zastanawiam się czy to aby nie było wczesne poronienie a nie zwykła miesiączka. Sorry że się tak rozpisałam ale emocje mnie zjadają...

20180514_205328.jpg
A u mnie dziś taka sytuacja:confused:

Załączniki

• 20180514_205328.jpg
    20180514_205328.jpg
    415,2 KB · Wyświetleń: 412
reklama
@martakratka, grunt, że jest ok i lekarz też niczego sobie. :-) :)

Aaaa właśnie otrzymałam telefonicznie badanie amniopunkcji to całościowe. Jest ok, dzięki Bogu.
Kariotyp malutkiej jest w porządku. Już nie dzwonili z recepcji, tylko lekarz sprawdził, zadzwonił i powiedział, że jest prawidłowe i że to dobrze rokuje.
Jutro jeszcze jadę zapłacić za to ostatnie badanie metodą mikromacierzy i nie muszę się w dodatku kłuć,bo materiału wystarczy. :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Siem wzięłam i cieszę.
Wiedzialam :) Boziu jak sie cieszę ;) suuupeerrr

Do góry