reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@monia_l tzn zacznie robic? Czy juz dzis zobaczyl ze jest duzy pecherzyk i moze peknac do sr? Bo oczywiscie powinien zobaczyc jak duzy pęcherzyk a potem pare dni pozniej zobaczyc czy pękł
dziś 10 dc wiec stwierdził że najlepiej dopiero w środę albo czwartek żebym przyszła.Dziś nic nie robił jeszcze.

reklama
@martakratka jak się boisz o to czy na synku się nie zemści, to weź zwolnienie na tydzień, odpocznij i wracaj. Popracuj ze 2 tygodnie, czy tam ile dasz radę, poczujesz, że już padasz to znowu odpocznij. Zostało 1,5 miesiąca.

@Marika92 a dziękuję. Jest w porządku.
Póki co, muszę czekać dalej na wyniki badań genetycznych. Do czwartku powinny być. Później zobaczę co dalej. Muszę też usg powtórzyć i pewnie przy odbiorze wyników się na USG wcisnę, czyli na dniach. Możliwe też, że do starego lekarza się przejdę, bo mi się zwolnienie skończy i tak na ostatnią wizytę. No chyba, że uprze się prowadzić do końca. W każdym razie na 25 maja zapisana jestem. Jak się rozmyślę to odwołam. I wizyta u nowego lekarza zarezerwowana na 28 maja. A Ty kiedy teraz idziesz?

@Marika92 niech tam dobrze wyjdzie. A teraz Maksio wierci się bardziej niż wcześniej? Czy tak raczej na stałym poziomie? Tak z ciekawości pytam, bo zastanawiam się jak to jest później.

Dziewczynki wszystko ok. Fajny ten lekarz z nfz. Badania mi wszystkie przepisal, zrobil wymaz, zbadal full wersion ;) i poswiecil mi chyba z 45 min. Potraficie z tego zdjecia odczytac wielkosc dzidzi, bo z nerwow zapomnialam zapytac... Przez te nerwy mialam ciśnienie wyższe i kazal badac 3 razy dziennie i zapisywac wyniki...

Załączniki

• 20180514_172723.jpg
    20180514_172723.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 82
Dziewczynki wszystko ok. Fajny ten lekarz z nfz. Badania mi wszystkie przepisal, zrobil wymaz, zbadal full wersion ;) i poswiecil mi chyba z 45 min. Potraficie z tego zdjecia odczytac wielkosc dzidzi, bo z nerwow zapomnialam zapytac... Przez te nerwy mialam ciśnienie wyższe i kazal badac 3 razy dziennie i zapisywac wyniki...
No ja też nie widzę właśnie bo rozmazane jest

reklama
Do góry