reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Cleopatra_83 na moje oko to bardzo ładna sytuacja, czuję, że ktoś tu sobie prezent noworoczny zmajstrował.:-) :)

@Aganiak bardzo dziwne. :confused: Napisz po wizycie co ginekolog powie. Hmm...

Dziękuję dziewczynki, ja cały czas wierzę, że będzie dobrze. :)

@Cleopatra_83 aaaale super gratki!:* jutro beta? @Aganiak czekamy na wiesci:* @olaa90 nie mam takich zalecen od zadnego z 2 reumatologow u ktorych bylam teraz w ciąży ani od lekarza prowadzacego ale niedlugo wizytuje u moim zdaniem najbardziej kompetentnej Pani reumatolog, w sprawie skierowania na badania echa serca plodu, od 20 tyg ponoc mialy byc u mnie czestsze z racji anty ro i mysle ze ona zaleci powtorke ana. Po wizycie dam znac, jeszcze nie mam terminu, ale z racji ciazy wiem ze nie bede dlugo na nia czekac;)

@ivvonka Jeja jak fajnie, że w końcu naprawdę pozytywne informacje:):*
@Cleopatra_83 chyba faktycznie możemy zacząć Ci gratulować:) Czekamy na dalsze informacje :)
Ja w czwartek mam wizytę u ginekologa prawie miesiąc po zabiegu,ale okresu ani widu ani słychu... Jeszcze mam dziwne ciągnięcia tam gdzie był dzidziuś :( też tak miałyście?

Trzymajcie kciuki za Maksia... Coś za szybko pcha się na ten świat. Jestem w szpitalu ciągle pod ktg i właśnie dostaje kolejne leki na zatrzymanie skurczy... Czułam tylko napisanie brzuszka lekkie, nic specjalnego a to jednak skurcze.. Dostaje też już w razie czego sterydy na płucka...

reklama
Trzymajcie kciuki za Maksia... Coś za szybko pcha się na ten świat. Jestem w szpitalu ciągle pod ktg i właśnie dostaje kolejne leki na zatrzymanie skurczy... Czułam tylko napisanie brzuszka lekkie, nic specjalnego a to jednak skurcze.. Dostaje też już w razie czego sterydy na płucka...
Trzymamy kciuki [emoji110]

Do góry