natala95
Fanka BB :)
Ja na NFZ miałam podawane CRL ... Marta tylko to zdjęcie dostałaś ?Nie powinno byc CRL..widocznie to nie pokazalo.moze na nfz nie mowia [emoji14] ale wszystko ok na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na NFZ miałam podawane CRL ... Marta tylko to zdjęcie dostałaś ?Nie powinno byc CRL..widocznie to nie pokazalo.moze na nfz nie mowia [emoji14] ale wszystko ok na pewno
U mnie około 3 cm było tak jak wodzisz też był 9t3dTylko to jedno zdjecie dostalam. Nic wiecej na nim nie jest napisane. Lekarz powiedział ze wielkosc odpowiada skończonemu 9tc wiec sie zgadza z om, tylko tak z ciekawości sie zastanawiam.
No tak juz nie wnikam tylko sie cieszę Masz juz wyniki Iwonko?@martakratka, grunt, że jest ok i lekarz też niczego sobie.
Ivvonka Kochana wiesz co... Siedzę, czytam i łzy mi z radosci kapia . Nie znamy się, ale jesteś tak Pozytywna Osóba i tak mocno Wam kibicuje że się wzruszyłam!!!! [emoji170] [emoji172] [emoji171] [emoji173]@martakratka, grunt, że jest ok i lekarz też niczego sobie.
Aaaa właśnie otrzymałam telefonicznie badanie amniopunkcji to całościowe. Jest ok, dzięki Bogu.
Kariotyp malutkiej jest w porządku. Już nie dzwonili z recepcji, tylko lekarz sprawdził, zadzwonił i powiedział, że jest prawidłowe i że to dobrze rokuje.
Jutro jeszcze jadę zapłacić za to ostatnie badanie metodą mikromacierzy i nie muszę się w dodatku kłuć,bo materiału wystarczy. Siem wzięłam i cieszę.