reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Fakt faktem to z ostatniej ciąży ale tam w dolnym rogu pisze :) tak Marta powinno pisać
1526312895387.jpg

Załączniki

• 1526312895387.jpg
    1526312895387.jpg
    353,4 KB · Wyświetleń: 422
Tylko to jedno zdjecie dostalam. Nic wiecej na nim nie jest napisane. Lekarz powiedział ze wielkosc odpowiada skończonemu 9tc wiec sie zgadza z om, tylko tak z ciekawości sie zastanawiam.

@martakratka, grunt, że jest ok i lekarz też niczego sobie. :-) :)

Aaaa właśnie otrzymałam telefonicznie badanie amniopunkcji to całościowe. Jest ok, dzięki Bogu.
Kariotyp malutkiej jest w porządku. Już nie dzwonili z recepcji, tylko lekarz sprawdził, zadzwonił i powiedział, że jest prawidłowe i że to dobrze rokuje.
Jutro jeszcze jadę zapłacić za to ostatnie badanie metodą mikromacierzy i nie muszę się w dodatku kłuć,bo materiału wystarczy. :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Siem wzięłam i cieszę.

Ostatnia edycja:
@martakratka, grunt, że jest ok i lekarz też niczego sobie. :-) :)

Aaaa właśnie otrzymałam telefonicznie badanie amniopunkcji to całościowe. Jest ok, dzięki Bogu.
Kariotyp malutkiej jest w porządku. Już nie dzwonili z recepcji, tylko lekarz sprawdził, zadzwonił i powiedział, że jest prawidłowe i że to dobrze rokuje.
Jutro jeszcze jadę zapłacić za to ostatnie badanie metodą mikromacierzy i nie muszę się w dodatku kłuć,bo materiału wystarczy. :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Siem wzięłam i cieszę.
Ivvonka Kochana wiesz co... Siedzę, czytam i łzy mi z radosci kapia . Nie znamy się, ale jesteś tak Pozytywna Osóba i tak mocno Wam kibicuje że się wzruszyłam!!!! [emoji170] [emoji172] [emoji171] [emoji173]

reklama
@ivvonka jesteś wspaniałą mamusia już teraz a jak malutka będzie już na świecie to.ja Cię mianuje na mamuśkę roku. Jesteś waleczna mega a do tego tak pozytywna że każdy Twój post wywołuje uśmiech na twarzy. A ten to już całkiem uśmiech przez łzy. Bardzo się cieszę i oby reszta badań dała równie dobre informacje.

Do góry