kasiula222
Fanka BB :)
U mnie było średnie krwawienie a szyjka chyba była zamknięta skoro nie zrobili zabiegu .A powiedzcie mi, czy jak wystąpiło u mnie już plamienie (co prawda minimalne), to czy szyjka macicy już się otworzyła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie było średnie krwawienie a szyjka chyba była zamknięta skoro nie zrobili zabiegu .A powiedzcie mi, czy jak wystąpiło u mnie już plamienie (co prawda minimalne), to czy szyjka macicy już się otworzyła?
Ojjj biedactwoMoja córka ma wadę serca i zespól Downa o którym dowiedziałam się po porodzie . Ogólnie jest w kiepskim stanie bo zjada sonda oddycha przez rurkę tracheostomijną i potrzebuje tlenu .
Musisz byc bardzo dzielną kobietą... Może jest pod opieką jakiejs fundacji i mozna jakos Ci pomoc. Pewnie leczenie jej i opieka pochłaniają oprocz oczywiscie czasu i sil, mnóstwo pieniędzy. Często organizuję w pracy taka pomoc, wiec jesli jakos mogę pomoc to daj znac.Moja córka ma wadę serca i zespól Downa o którym dowiedziałam się po porodzie . Ogólnie jest w kiepskim stanie bo zjada sonda oddycha przez rurkę tracheostomijną i potrzebuje tlenu .
Ma 4 lata za chwilkę będa urodziny .Ale wygląda jak roczne dziecko bo spędziła dwa lata na oiomieOjjj biedactwoA ile ma lat ?
O BożeMa 4 lata za chwilkę będa urodziny .Ale wygląda jak roczne dziecko bo spędziła dwa lata na oiomie(
Tak jesteśmy w fundacji Zdążyć z Pomocą . Zbieraliśmy jeden procent . Wydatków jest sporo niestety ..Musisz byc bardzo dzielną kobietą... Może jest pod opieką jakiejs fundacji i mozna jakos Ci pomoc. Pewnie leczenie jej i opieka pochłaniają oprocz oczywiscie czasu i sil, mnóstwo pieniędzy. Często organizuję w pracy taka pomoc, wiec jesli jakos mogę pomoc to daj znac.
Na pewno Ci sie uda. Trzymam kciuki. A zbieracie moze nakrętki, makulaturę lub cos innego?Tak jesteśmy w fundacji Zdążyć z Pomocą . Zbieraliśmy jeden procent . Wydatków jest sporo niestety ..dużo ludzi mówi że mnie podziwia bo niektórych przerażają te kabelki .A my kochamy ta mała wariatkę
) śmieje się tak fajnie szaleje mimo jej niepełnosprawności . Ale dużo sił dawal nam by się z tym pogodzić zdrowy syn .A teraz marzę o zdrowej córeczce ,ale niestety się tym razem nie udało;((
Nie tylko jeden procent . Mąż dużo pracuje i jakoś dajemy radę z pomocą fundacji . Dziękuję MartaNa pewno Ci sie uda. Trzymam kciuki. A zbieracie moze nakrętki, makulaturę lub cos innego?
Trzymam kciuki za ciebie i twoją wspaniałą rodzinęNie tylko jeden procent . Mąż dużo pracuje i jakoś dajemy radę z pomocą fundacji . Dziękuję Marta![]()