reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@natala95 ja poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam i mialam zabieg ale juz malo inwazyjny bo bylam juz "otwarta" @ dostalam jak przed dokladnie 28 dni po. Ale nie martw sie to naprawde roznie bywa, do 6 tyg moze to trwac albo tak jak przed czyli regularnie ale to roznie bywa:* @martakratka musze przyznac ze balam sie ze faktycznie robisz sobie krzywde, to bylo tylko z troski, nie wiedzialam ze i tak moze to przebiegac, zreszta my tu wszystkie ale wszystko no najpiekniej teraz wyszlo:D

reklama
@natala95 ja poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam i mialam zabieg ale juz malo inwazyjny bo bylam juz "otwarta" @ dostalam jak przed dokladnie 28 dni po. Ale nie martw sie to naprawde roznie bywa, do 6 tyg moze to trwac albo tak jak przed czyli regularnie ale to roznie bywa:* @martakratka musze przyznac ze balam sie ze faktycznie robisz sobie krzywde, to bylo tylko z troski, nie wiedzialam ze i tak moze to przebiegac, zreszta my tu wszystkie ale wszystko no najpiekniej teraz wyszlo:D
Wiem Kochana :) Nie dlatego tak napisalam
Sama sie balam, ale ufalam tej mojej gin. A za to, ze sie o mnie martwilyscie do tej pory jestem wdzięczna:) zawsze moge na Was liczyc :*

@martakratka jasne jasne wiem ze nie mialas nic zlego na mysli :) faktycznie zaufanie do gin prowadzacego to dobra rzecz:) tzn jesli jest taki ktoremu mozna zaufac:) ale generalnie najlepiej jednak i tak komus ufac :) @ivvonka Ty w mych myslach caly czas:*
Wizytuje jutro tym razem po poludniu, 3majcie kciuki:)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Hejo dziewczyny, my dziś po wizycie (31+0) Maksiu waży 1681g na dzień dzisiejszy, prenatalne wyszły ok :) ale muszę się oszczędzać i za tydzień przyjść do kontroli bo szyjka ma tylko 2 cm a miała 3... Na szczęście twarda i zamknięta ale mam się pilnować i uważać, dużo leżeć, nic nie dźwigać itd..

Hejo dziewczyny, my dziś po wizycie (31+0) Maksiu waży 1681g na dzień dzisiejszy, prenatalne wyszły ok :) ale muszę się oszczędzać i za tydzień przyjść do kontroli bo szyjka ma tylko 2 cm a miała 3... Na szczęście twarda i zamknięta ale mam się pilnować i uważać, dużo leżeć, nic nie dźwigać itd..
Ale super wieści ;) Marika - kiedy sie dowiedzialas że to synuś? Ja mam 5 czerwca pierwsze prenatalne i bardzo sie ich boję. Nie wiem nawet jal wyglądają- poza tym ze wiem ze to usg i badania krwi. Nic pozatym.

reklama
Ale super wieści ;) Marika - kiedy sie dowiedzialas że to synuś? Ja mam 5 czerwca pierwsze prenatalne i bardzo sie ich boję. Nie wiem nawet jal wyglądają- poza tym ze wiem ze to usg i badania krwi. Nic pozatym.
Hmmm jakoś około 11 tyg było widać już jajeczka :D i tak jak widać Maks został Maksiem, czasami maluszek szybko się pokaże, mój z tych odważnych :D a prenatalnych nic się nie obawiaj, badanie krwi i usg na którym sprawdzają nt i ogólna budowę dzidziulka :)

Do góry