reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@natala95 ja poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam i mialam zabieg ale juz malo inwazyjny bo bylam juz "otwarta" @ dostalam jak przed dokladnie 28 dni po. Ale nie martw sie to naprawde roznie bywa, do 6 tyg moze to trwac albo tak jak przed czyli regularnie ale to roznie bywa:* @martakratka musze przyznac ze balam sie ze faktycznie robisz sobie krzywde, to bylo tylko z troski, nie wiedzialam ze i tak moze to przebiegac, zreszta my tu wszystkie ale wszystko no najpiekniej teraz wyszlo:D

reklama
@natala95 ja poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam i mialam zabieg ale juz malo inwazyjny bo bylam juz "otwarta" @ dostalam jak przed dokladnie 28 dni po. Ale nie martw sie to naprawde roznie bywa, do 6 tyg moze to trwac albo tak jak przed czyli regularnie ale to roznie bywa:* @martakratka musze przyznac ze balam sie ze faktycznie robisz sobie krzywde, to bylo tylko z troski, nie wiedzialam ze i tak moze to przebiegac, zreszta my tu wszystkie ale wszystko no najpiekniej teraz wyszlo:D
Wiem Kochana :) Nie dlatego tak napisalam
Sama sie balam, ale ufalam tej mojej gin. A za to, ze sie o mnie martwilyscie do tej pory jestem wdzięczna:) zawsze moge na Was liczyc :*

@martakratka jasne jasne wiem ze nie mialas nic zlego na mysli :) faktycznie zaufanie do gin prowadzacego to dobra rzecz:) tzn jesli jest taki ktoremu mozna zaufac:) ale generalnie najlepiej jednak i tak komus ufac :) @ivvonka Ty w mych myslach caly czas:*
Wizytuje jutro tym razem po poludniu, 3majcie kciuki:)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Hejo dziewczyny, my dziś po wizycie (31+0) Maksiu waży 1681g na dzień dzisiejszy, prenatalne wyszły ok :) ale muszę się oszczędzać i za tydzień przyjść do kontroli bo szyjka ma tylko 2 cm a miała 3... Na szczęście twarda i zamknięta ale mam się pilnować i uważać, dużo leżeć, nic nie dźwigać itd..

Hejo dziewczyny, my dziś po wizycie (31+0) Maksiu waży 1681g na dzień dzisiejszy, prenatalne wyszły ok :) ale muszę się oszczędzać i za tydzień przyjść do kontroli bo szyjka ma tylko 2 cm a miała 3... Na szczęście twarda i zamknięta ale mam się pilnować i uważać, dużo leżeć, nic nie dźwigać itd..
Ale super wieści ;) Marika - kiedy sie dowiedzialas że to synuś? Ja mam 5 czerwca pierwsze prenatalne i bardzo sie ich boję. Nie wiem nawet jal wyglądają- poza tym ze wiem ze to usg i badania krwi. Nic pozatym.

reklama
Ale super wieści ;) Marika - kiedy sie dowiedzialas że to synuś? Ja mam 5 czerwca pierwsze prenatalne i bardzo sie ich boję. Nie wiem nawet jal wyglądają- poza tym ze wiem ze to usg i badania krwi. Nic pozatym.
Hmmm jakoś około 11 tyg było widać już jajeczka :D i tak jak widać Maks został Maksiem, czasami maluszek szybko się pokaże, mój z tych odważnych :D a prenatalnych nic się nie obawiaj, badanie krwi i usg na którym sprawdzają nt i ogólna budowę dzidziulka :)

Do góry