D
Deleted member 170039
Gość
Natala95 nie koniecznie miesiac kochana mi przyszla po 6 tyg ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale samoistnie poronilas czy mialas zabieg ?Natala95 nie koniecznie miesiac kochana mi przyszla po 6 tyg ok
Napewno przyjdzie nie martw sieAha no i teraz nie wiem jak to ma być
Raczej powina bo na ciążę to szans nie ma ...Napewno przyjdzie nie martw sie
A ile mialas 2 tyg temu? U mnoe spadala o ok 200 na 2 tyg. W sumie ponad 6 tyg.A ja mam kocioł w głowie:/ Strasznie źle się od 2 dni czułam, bóle brzucha i kręgosłupa jak na standardową miesiączkę... I zrobiłam z ciejscieka BetaHCG i 2 tygodnie ponad po zabiegu mam 96.. nie wiem co myśleć...a jak u Was kochane było ??
U mnoe przyszła jakos tydzien po zakończeniu krwawienia. Ale krwawilam dlugo bo ponad 6 tyg. Spokojnie poczekaj. Na pewno przyjdzie...Kochane mam takie pytanie miesiąc minął od poronienia to chyba @ powinna już przyjść prawda ? Jak to jest po tym bo ja już zglupialam
Oki jak nie przyjdzie do konca miesiąca to wtedy będę panikowacU mnoe przyszła jakos tydzien po zakończeniu krwawienia. Ale krwawilam dlugo bo ponad 6 tyg. Spokojnie poczekaj. Na pewno przyjdzie...