reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 M w końcu zmusił Jasia do roboty więc melduję że kopie. Dziękuję dziewczyny. Chyba będę mieć drugiego leniuszka w domu. Nastraszył mnie oprych ale w sumie ja cały dzień na wysokich obrotach.

@kb.karola90 ale to tak sobie poplamiło i już, cisza tak?

@monia_l póki nie ma @ to może być ciąża trzeba w nią wierzyć :-)

Teraz leżę i napawam się szczęściem bo łobuziak tak wierzga że aż miło

Powodzenia wszystkim starającym się :* Jeja.. minęło parę dni od przytulanek a ja dziś zgaga, że poradzić sobie nie mogę:( dokładnie tak samo miałam w poprzedniej ciąży.. nigdy zgagi nie miałam, a jak się później okazało w tym czasie wszystko się klarowało. Nie wiem czy to moja psychika tak działa, czy faktycznie mogliśmy narozrabiać 2 tygodnie po zabiegu :/

@Syl92 no ciekawy obaw ciąży ;) opatentujemy w razie czego ♡
@muza_ton Jasiu spi bo też musi od mamy odpocząć ♡♡♡
@ivvonka masz rację że musimy myśleć pozytywne ale tak ciężko czasami. W sumie te nasze ciążę sa już zaawansowane że ryzyko jest mniejsze ale zawsze gdzieś tam z tylu głowy lata myśl "uważaj". Mój malych w ogóle to strasznie rozbrykany jest brzuch czasem aż skacze, życzę kazdej stareczce tego pięknego uczucia. A powiedzcie mi jak to u Was jest z katarem. To jest mój nieodłączny przyjaciel od poczatku ciąży. Wy tez macie zatkany nos? Jak sobie radzicie?

Ja marze o udanej wizycie we wtorek:) dzis troche podjadlam bo mdlosci mniejsze i gladzilam tak te ciaze spozywcza a bym chciala taki prawdziwy brzuszek :D no ale jestem dobrej mysli mimo obaw wiadomo:) u nas w Toruniu dzis troche powiewa jakas burzą strasza ale juz w domku wiec moze hulac:) buziaczki brzuchatki i staraczki ! @kb.karola90 jak dzis sie miewasz:)? Czy wy juz sie staracie? Chyba si? @paulabraczo12 jak urzadzonko do tetna maluszka sie sprawdza? Jak sie czujesz:)

W poniedziałek mam wizytę o 15.30... Boję się już jakoś znów... Nie wiem czemu, ale brzusio rośnie więc myślę że i z małym wszystko ok :)

Też mam w ciąży sklerozis i jestem roztrzepana jak nigdy [emoji14] rozkojarzam się wszystkim [emoji14] ale jeszcze 9 tyg około :)

Niestety nasze ciążę mają już wpisany w harmonogram lęk. Dla mnie to była okropna trauma bo zawsze dipatrwałam się czegoś ale dobrze jest też mieć rękę na pulsie. Lekarze świeci nie są. Trzymam kciuki za wizyty i na pewno będze dobrze.
Ja póki co dałam na luz.

A u mnie synek goraczkuje ajjj :(
zdrówka dla synka :*

@martakratka gdzie siedzisz w krzakach? :)

Dziewczyny z dzieciaczkami widziałyscie konkurs na bb? Warto coś upolować. Mi się w tamtym roku udało :)
Link do: Odliczamy do dnia dziecka

@Syl92 u mnie zgaga tez się pojawiła jako jeden z pierwszych objawów ciąży i teraz tez jest...życzę Ci abyście "narozrabiali" :)

@muza_ton wczoraj dwa razy zdarzyło mi się takie plamienie różowe tak w sumie tylko przy podcieraniu, na wkładce czysto...

Dziewczyny jestem tak przerażona ze pół nocy nie spałam...

Ja też mam kłopot w domu :/ byłam dziś na opiece całodobowej z córcią i okazało się że ma ospę :/
ja niby chorowałam ale czy nie ma żadnego zagrożenia dla ciąży? czy któras z Was była w takiej bądź podobnej sytuacji ?

@Totois30 to jest wręcz nierealne żebym była w ciąży...dosłownie niepokalane poczęcie...ale.oczywiście mam już milion objawów (zapewne psychika płata mi figla) - ale.oczywiście jest druga strona medalu ... jeśli to nie ciąża to co to do cholery jest ?? :(

@membaris zupełnie nie wiem jak to z zakaźnymi jest...ja nie miałam żadnej.
..ponoć to jest niemożliwe

reklama
kb.karola90 Psychika to silna mschona, ale życzę żeby u Ciebie był to mały robaczek gnieżdzący się gdzieś głęboko:) Ja też bym chciała już maluszka, ale obawiam się, że to za wcześnie po łyżeczkowaniu :( Boje się powtórki..
Nafoczka U mnie ciąża była jednym wielkim pasmem niespodzianek..łącznie z objawami ;)
membaris Ja bym skontaktowała się z lekarzem, bo jestem dowodem na to, że odre można przechodzić 2 razy ;/

Do góry