reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@Totois30 M w końcu zmusił Jasia do roboty więc melduję że kopie. Dziękuję dziewczyny. Chyba będę mieć drugiego leniuszka w domu. Nastraszył mnie oprych ale w sumie ja cały dzień na wysokich obrotach.
@kb.karola90 ale to tak sobie poplamiło i już, cisza tak?
@monia_l póki nie ma @ to może być ciąża trzeba w nią wierzyć :-)
Teraz leżę i napawam się szczęściem bo łobuziak tak wierzga że aż miło
@kb.karola90 ale to tak sobie poplamiło i już, cisza tak?
@monia_l póki nie ma @ to może być ciąża trzeba w nią wierzyć :-)
Teraz leżę i napawam się szczęściem bo łobuziak tak wierzga że aż miło
Powodzenia wszystkim starającym się :* Jeja.. minęło parę dni od przytulanek a ja dziś zgaga, że poradzić sobie nie mogę dokładnie tak samo miałam w poprzedniej ciąży.. nigdy zgagi nie miałam, a jak się później okazało w tym czasie wszystko się klarowało. Nie wiem czy to moja psychika tak działa, czy faktycznie mogliśmy narozrabiać 2 tygodnie po zabiegu :/
@Syl92 no ciekawy obaw ciąży opatentujemy w razie czego ♡
@muza_ton Jasiu spi bo też musi od mamy odpocząć ♡♡♡
Niestety nasze ciążę mają już wpisany w harmonogram lęk. Dla mnie to była okropna trauma bo zawsze dipatrwałam się czegoś ale dobrze jest też mieć rękę na pulsie. Lekarze świeci nie są. Trzymam kciuki za wizyty i na pewno będze dobrze.
Ja póki co dałam na luz.
@martakratka gdzie siedzisz w krzakach?
Dziewczyny z dzieciaczkami widziałyscie konkurs na bb? Warto coś upolować. Mi się w tamtym roku udało
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
@muza_ton Jasiu spi bo też musi od mamy odpocząć ♡♡♡
@ivvonka masz rację że musimy myśleć pozytywne ale tak ciężko czasami. W sumie te nasze ciążę sa już zaawansowane że ryzyko jest mniejsze ale zawsze gdzieś tam z tylu głowy lata myśl "uważaj". Mój malych w ogóle to strasznie rozbrykany jest brzuch czasem aż skacze, życzę kazdej stareczce tego pięknego uczucia. A powiedzcie mi jak to u Was jest z katarem. To jest mój nieodłączny przyjaciel od poczatku ciąży. Wy tez macie zatkany nos? Jak sobie radzicie?
Ja marze o udanej wizycie we wtorek dzis troche podjadlam bo mdlosci mniejsze i gladzilam tak te ciaze spozywcza a bym chciala taki prawdziwy brzuszek no ale jestem dobrej mysli mimo obaw wiadomo u nas w Toruniu dzis troche powiewa jakas burzą strasza ale juz w domku wiec moze hulac buziaczki brzuchatki i staraczki ! @kb.karola90 jak dzis sie miewasz? Czy wy juz sie staracie? Chyba si? @paulabraczo12 jak urzadzonko do tetna maluszka sie sprawdza? Jak sie czujesz
W poniedziałek mam wizytę o 15.30... Boję się już jakoś znów... Nie wiem czemu, ale brzusio rośnie więc myślę że i z małym wszystko ok
Też mam w ciąży sklerozis i jestem roztrzepana jak nigdy [emoji14] rozkojarzam się wszystkim [emoji14] ale jeszcze 9 tyg około
Niestety nasze ciążę mają już wpisany w harmonogram lęk. Dla mnie to była okropna trauma bo zawsze dipatrwałam się czegoś ale dobrze jest też mieć rękę na pulsie. Lekarze świeci nie są. Trzymam kciuki za wizyty i na pewno będze dobrze.
Ja póki co dałam na luz.
zdrówka dla synka :*A u mnie synek goraczkuje ajjj
@martakratka gdzie siedzisz w krzakach?
Dziewczyny z dzieciaczkami widziałyscie konkurs na bb? Warto coś upolować. Mi się w tamtym roku udało
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
kb.karola90
@Syl92 u mnie zgaga tez się pojawiła jako jeden z pierwszych objawów ciąży i teraz tez jest...życzę Ci abyście "narozrabiali"
@muza_ton wczoraj dwa razy zdarzyło mi się takie plamienie różowe tak w sumie tylko przy podcieraniu, na wkładce czysto...
Dziewczyny jestem tak przerażona ze pół nocy nie spałam...
@muza_ton wczoraj dwa razy zdarzyło mi się takie plamienie różowe tak w sumie tylko przy podcieraniu, na wkładce czysto...
Dziewczyny jestem tak przerażona ze pół nocy nie spałam...
Totois30
@kb.karola90 super kciuki! Jak sie uda bedzie dobrze nie martw sie!:*
kb.karola90
@Totois30 to jest wręcz nierealne żebym była w ciąży...dosłownie niepokalane poczęcie...ale.oczywiście mam już milion objawów (zapewne psychika płata mi figla) - ale.oczywiście jest druga strona medalu ... jeśli to nie ciąża to co to do cholery jest ??
@membaris zupełnie nie wiem jak to z zakaźnymi jest...ja nie miałam żadnej.
..ponoć to jest niemożliwe
@membaris zupełnie nie wiem jak to z zakaźnymi jest...ja nie miałam żadnej.
..ponoć to jest niemożliwe
reklama
kb.karola90 Psychika to silna mschona, ale życzę żeby u Ciebie był to mały robaczek gnieżdzący się gdzieś głęboko Ja też bym chciała już maluszka, ale obawiam się, że to za wcześnie po łyżeczkowaniu Boje się powtórki..
Nafoczka U mnie ciąża była jednym wielkim pasmem niespodzianek..łącznie z objawami
membaris Ja bym skontaktowała się z lekarzem, bo jestem dowodem na to, że odre można przechodzić 2 razy ;/
Nafoczka U mnie ciąża była jednym wielkim pasmem niespodzianek..łącznie z objawami
membaris Ja bym skontaktowała się z lekarzem, bo jestem dowodem na to, że odre można przechodzić 2 razy ;/