reklama
martakratka
Fanka BB :)
Siedze tak i podczytuje Was kochane. U mnie niezmiennie wymioty, bol piersi i spanie. Na zmianę Czeka mnie ciezka rozmowa z dyrektorem w środę i tak obmyslam jak ją w ogóle zacząć ...@Syl92 no ciekawy obaw ciąży opatentujemy w razie czego ♡
@muza_ton Jasiu spi bo też musi od mamy odpocząć ♡♡♡
Niestety nasze ciążę mają już wpisany w harmonogram lęk. Dla mnie to była okropna trauma bo zawsze dipatrwałam się czegoś ale dobrze jest też mieć rękę na pulsie. Lekarze świeci nie są. Trzymam kciuki za wizyty i na pewno będze dobrze.
Ja póki co dałam na luz.
zdrówka dla synka :*
@martakratka gdzie siedzisz w krzakach?
Dziewczyny z dzieciaczkami widziałyscie konkurs na bb? Warto coś upolować. Mi się w tamtym roku udało
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
Oj skąd ja takie rozmowy znam. Trzymam kciuki. Mnie też niebawem coś podobnego czeka..Ja też mam kłopot w domu :/ byłam dziś na opiece całodobowej z córcią i okazało się że ma ospę :/
ja niby chorowałam ale czy nie ma żadnego zagrożenia dla ciąży? czy któras z Was była w takiej bądź podobnej sytuacji ?
ojc kiepsko, tez bym się martwiłaSiedze tak i podczytuje Was kochane. U mnie niezmiennie wymioty, bol piersi i spanie. Na zmianę Czeka mnie ciezka rozmowa z dyrektorem w środę i tak obmyslam jak ją w ogóle zacząć ...
jagoda87
@membaris u nas lekarze twierdzą ze jeżeli mama już chorowała to nie ma zagrożenia dla dziecka, ale zawsze lepiej sprawdzić jaką opinie ma Twój lekarz na ten temat.
A ja dziewczyny się zastanawiam czy po witaminach dla kobiet w ciąży można się bardzo złe czuć? Wczoraj zaczęłam brać nowe witaminy a dzisiaj rano po śniadaniu i tabletce dostałam takich mdłości i wymiotów... mam nadzieje ze to to a nie wirus..
A ja dziewczyny się zastanawiam czy po witaminach dla kobiet w ciąży można się bardzo złe czuć? Wczoraj zaczęłam brać nowe witaminy a dzisiaj rano po śniadaniu i tabletce dostałam takich mdłości i wymiotów... mam nadzieje ze to to a nie wirus..
Totois30
@jagoda87 cbyba po witaminkach nie..oby jednorazowo jakies jedzonko Ci zadzkodzilo albo cus sama nie wiem...a jak krecha na teście owu?ciemnieje? @monia_l ja miałam tez za kazdym razem inaczej, raz bolesnie i obficie, raz prawie wcale raz za wczesnie raz pozniej..niestety takie bywaja malpy po stracie, ale niedlugo nie pojawi sie wcale nie martw sie
reklama
Klaudia_1992
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny
Mam kilka pytań odnośnie oddania kosmowki zabezpieczonej w soli fizjologicznej do badan do genesis . Czy jest tu jakaś z was, która robiła badanie komórek macierzy?
Jestem po 4 poronieniach , w czwartek byłam łyżeczkowana, a w piątek zawiozłam materiał do Poznania . Teraz tak czy to badanie w 100% da mi pewność, ze kolejna ciąża zakończy się sukcesem ? Czy tylko wykluczy wady genetyczne w płodzie ? I dalej nie będę wiedziała na „czyn stoję”? Co mam dalej robić ?jakies kolejne badania ? Co sądzicie ? Umówiona jestem do genetyka , do poznania , na 05.06 , ale co dalej ? Nie ukrywam, ze powoli już tracę nadzieje, ze będę miała kiedyś dziecko bo przecież ile można ...
Mam kilka pytań odnośnie oddania kosmowki zabezpieczonej w soli fizjologicznej do badan do genesis . Czy jest tu jakaś z was, która robiła badanie komórek macierzy?
Jestem po 4 poronieniach , w czwartek byłam łyżeczkowana, a w piątek zawiozłam materiał do Poznania . Teraz tak czy to badanie w 100% da mi pewność, ze kolejna ciąża zakończy się sukcesem ? Czy tylko wykluczy wady genetyczne w płodzie ? I dalej nie będę wiedziała na „czyn stoję”? Co mam dalej robić ?jakies kolejne badania ? Co sądzicie ? Umówiona jestem do genetyka , do poznania , na 05.06 , ale co dalej ? Nie ukrywam, ze powoli już tracę nadzieje, ze będę miała kiedyś dziecko bo przecież ile można ...