reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Syl92 no ciekawy obaw ciąży ;) opatentujemy w razie czego ♡
@muza_ton Jasiu spi bo też musi od mamy odpocząć ♡♡♡

Niestety nasze ciążę mają już wpisany w harmonogram lęk. Dla mnie to była okropna trauma bo zawsze dipatrwałam się czegoś ale dobrze jest też mieć rękę na pulsie. Lekarze świeci nie są. Trzymam kciuki za wizyty i na pewno będze dobrze.
Ja póki co dałam na luz.

zdrówka dla synka :*

@martakratka gdzie siedzisz w krzakach? :)

Dziewczyny z dzieciaczkami widziałyscie konkurs na bb? Warto coś upolować. Mi się w tamtym roku udało :)
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
Siedze tak i podczytuje Was kochane. U mnie niezmiennie wymioty, bol piersi i spanie. Na zmianę:) Czeka mnie ciezka rozmowa z dyrektorem w środę i tak obmyslam jak ją w ogóle zacząć ...

Ja też mam kłopot w domu :/ byłam dziś na opiece całodobowej z córcią i okazało się że ma ospę :/
ja niby chorowałam ale czy nie ma żadnego zagrożenia dla ciąży? czy któras z Was była w takiej bądź podobnej sytuacji ?
Oj skąd ja takie rozmowy znam. Trzymam kciuki. Mnie też niebawem coś podobnego czeka..
Siedze tak i podczytuje Was kochane. U mnie niezmiennie wymioty, bol piersi i spanie. Na zmianę:) Czeka mnie ciezka rozmowa z dyrektorem w środę i tak obmyslam jak ją w ogóle zacząć ...
ojc kiepsko, tez bym się martwiła

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, chyba faktycznie tak dla świętego spokoju zadzwonię do swojej gin i dopytam czy dzidzia jest bezpieczna. A córcia na razie znosi krostki dzielnie, od rana smarujemy :/

@membaris możesz się zarazić i mieć tzw półpaśca mimo że miałaś już ospę. Bratowa w ciąży miała i z dzieckiem wszystko ok no ale różnie może być

@membaris u nas lekarze twierdzą ze jeżeli mama już chorowała to nie ma zagrożenia dla dziecka, ale zawsze lepiej sprawdzić jaką opinie ma Twój lekarz na ten temat.
A ja dziewczyny się zastanawiam czy po witaminach dla kobiet w ciąży można się bardzo złe czuć? Wczoraj zaczęłam brać nowe witaminy a dzisiaj rano po śniadaniu i tabletce dostałam takich mdłości i wymiotów... mam nadzieje ze to to a nie wirus..

@jagoda87 cbyba po witaminkach nie..oby jednorazowo jakies jedzonko Ci zadzkodzilo albo cus sama nie wiem...a jak krecha na teście owu?ciemnieje? @monia_l ja miałam tez za kazdym razem inaczej, raz bolesnie i obficie, raz prawie wcale raz za wczesnie raz pozniej..niestety takie bywaja malpy po stracie, ale niedlugo nie pojawi sie wcale nie martw sie:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Mam kilka pytań odnośnie oddania kosmowki zabezpieczonej w soli fizjologicznej do badan do genesis . Czy jest tu jakaś z was, która robiła badanie komórek macierzy?
Jestem po 4 poronieniach , w czwartek byłam łyżeczkowana, a w piątek zawiozłam materiał do Poznania . Teraz tak czy to badanie w 100% da mi pewność, ze kolejna ciąża zakończy się sukcesem ? Czy tylko wykluczy wady genetyczne w płodzie ? I dalej nie będę wiedziała na „czyn stoję”? Co mam dalej robić ?jakies kolejne badania ? Co sądzicie ? Umówiona jestem do genetyka , do poznania , na 05.06 , ale co dalej ? Nie ukrywam, ze powoli już tracę nadzieje, ze będę miała kiedyś dziecko bo przecież ile można ...

Do góry