reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja marze o udanej wizycie we wtorek:) dzis troche podjadlam bo mdlosci mniejsze i gladzilam tak te ciaze spozywcza a bym chciala taki prawdziwy brzuszek :D no ale jestem dobrej mysli mimo obaw wiadomo:) u nas w Toruniu dzis troche powiewa jakas burzą strasza ale juz w domku wiec moze hulac:) buziaczki brzuchatki i staraczki ! @kb.karola90 jak dzis sie miewasz:)? Czy wy juz sie staracie? Chyba si? @paulabraczo12 jak urzadzonko do tetna maluszka sie sprawdza? Jak sie czujesz:)

reklama
Ja marze o udanej wizycie we wtorek:) dzis troche podjadlam bo mdlosci mniejsze i gladzilam tak te ciaze spozywcza a bym chciala taki prawdziwy brzuszek :D no ale jestem dobrej mysli mimo obaw wiadomo:) u nas w Toruniu dzis troche powiewa jakas burzą strasza ale juz w domku wiec moze hulac:) buziaczki brzuchatki i staraczki ! @kb.karola90 jak dzis sie miewasz:)? Czy wy juz sie staracie? Chyba si? @paulabraczo12 jak urzadzonko do tetna maluszka sie sprawdza? Jak sie czujesz:)
Ja już też czekam z niecierpliwością na wizytę.. Strasznie mi się te 4 tyg ciągną tym razem.. :( mam nadzieję że Maksiu urósł ładnie i wszystko z nim w porządku

@Marika92 a kiedy wizyta? Mam skleroze, mozesz zapisac w sygnaturze to nie bede pytac;) sadzac po pieknosci brzuszka Maksiu pieknie urosl:) jeny ilez to stresow...nie wiedzialam w co sie pakuje:)po stracie to zupelnie inna"bajka" ale weszlabym jeszcze raz i bede walczyc. Oby zlecialo Ci bez stresow, na pewno bedzie pieknie:*

@Marika92 a kiedy wizyta? Mam skleroze, mozesz zapisac w sygnaturze to nie bede pytac;) sadzac po pieknosci brzuszka Maksiu pieknie urosl:) jeny ilez to stresow...nie wiedzialam w co sie pakuje:)po stracie to zupelnie inna"bajka" ale weszlabym jeszcze raz i bede walczyc. Oby zlecialo Ci bez stresow, na pewno bedzie pieknie:*
W poniedziałek mam wizytę o 15.30... Boję się już jakoś znów... Nie wiem czemu, ale brzusio rośnie więc myślę że i z małym wszystko ok :)

Też mam w ciąży sklerozis i jestem roztrzepana jak nigdy [emoji14] rozkojarzam się wszystkim [emoji14] ale jeszcze 9 tyg około :)

@Totois30 dzisiaj to jestem zestresowana na maksa. 27 dc (ostatnio @ w 25 i 26dc) a tu cisza... dziś kropka krwi takiej ładnej świeżej... zawsze najpierw były plamienia...a w tamtej ciąży miałam plamienie implatacyjne także świruje już...chyba już bym wolała dostać tą @ ...
A starania miały się zacząć po wizycie u lekarza czyli po 22.05 ...

reklama
Dziewczyny mam pytanie, ile przed owulacją powinna się zacząć pokazywać druga blada kreska na teście owulacyjnym?

Do góry