reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja marze o udanej wizycie we wtorek:) dzis troche podjadlam bo mdlosci mniejsze i gladzilam tak te ciaze spozywcza a bym chciala taki prawdziwy brzuszek :D no ale jestem dobrej mysli mimo obaw wiadomo:) u nas w Toruniu dzis troche powiewa jakas burzą strasza ale juz w domku wiec moze hulac:) buziaczki brzuchatki i staraczki ! @kb.karola90 jak dzis sie miewasz:)? Czy wy juz sie staracie? Chyba si? @paulabraczo12 jak urzadzonko do tetna maluszka sie sprawdza? Jak sie czujesz:)

reklama
Ja marze o udanej wizycie we wtorek:) dzis troche podjadlam bo mdlosci mniejsze i gladzilam tak te ciaze spozywcza a bym chciala taki prawdziwy brzuszek :D no ale jestem dobrej mysli mimo obaw wiadomo:) u nas w Toruniu dzis troche powiewa jakas burzą strasza ale juz w domku wiec moze hulac:) buziaczki brzuchatki i staraczki ! @kb.karola90 jak dzis sie miewasz:)? Czy wy juz sie staracie? Chyba si? @paulabraczo12 jak urzadzonko do tetna maluszka sie sprawdza? Jak sie czujesz:)
Ja już też czekam z niecierpliwością na wizytę.. Strasznie mi się te 4 tyg ciągną tym razem.. :( mam nadzieję że Maksiu urósł ładnie i wszystko z nim w porządku

@Marika92 a kiedy wizyta? Mam skleroze, mozesz zapisac w sygnaturze to nie bede pytac;) sadzac po pieknosci brzuszka Maksiu pieknie urosl:) jeny ilez to stresow...nie wiedzialam w co sie pakuje:)po stracie to zupelnie inna"bajka" ale weszlabym jeszcze raz i bede walczyc. Oby zlecialo Ci bez stresow, na pewno bedzie pieknie:*

@Marika92 a kiedy wizyta? Mam skleroze, mozesz zapisac w sygnaturze to nie bede pytac;) sadzac po pieknosci brzuszka Maksiu pieknie urosl:) jeny ilez to stresow...nie wiedzialam w co sie pakuje:)po stracie to zupelnie inna"bajka" ale weszlabym jeszcze raz i bede walczyc. Oby zlecialo Ci bez stresow, na pewno bedzie pieknie:*
W poniedziałek mam wizytę o 15.30... Boję się już jakoś znów... Nie wiem czemu, ale brzusio rośnie więc myślę że i z małym wszystko ok :)

Też mam w ciąży sklerozis i jestem roztrzepana jak nigdy [emoji14] rozkojarzam się wszystkim [emoji14] ale jeszcze 9 tyg około :)

@Totois30 dzisiaj to jestem zestresowana na maksa. 27 dc (ostatnio @ w 25 i 26dc) a tu cisza... dziś kropka krwi takiej ładnej świeżej... zawsze najpierw były plamienia...a w tamtej ciąży miałam plamienie implatacyjne także świruje już...chyba już bym wolała dostać tą @ ...
A starania miały się zacząć po wizycie u lekarza czyli po 22.05 ...

reklama
Dziewczyny mam pytanie, ile przed owulacją powinna się zacząć pokazywać druga blada kreska na teście owulacyjnym?

Do góry