reklama
martakratka
Fanka BB :)
agatush
Moderatorka
@Totois30 dam znać na pewno i popytam gdzie można.
Gdyby nie to, że te cztery poronienia, wiek i stwierdzona pępowina dwunaczyniowa to pewnie bym poszukała czegoś tańszego i możliwe, że bym aż tyle nie płaciła (bo to dla mnie jest sporo) ale wybrałam lekarza, który w tych przepływach pępowinowych się specjalizuje.
Lekarze mają różne podejścia:jedni nie mówią, bo po co straszyć jak niewiadomo co będzie dalej, a inni coś nakreślą, że możliwość powikłań i trzeba mieć to na uwadze. Ja mam prowadzącego, który mówi od razu o tym, co mu się nie podoba i dlaczego.Budujące to nie jest, ale wolę wiedzieć wszystko, niż usłyszeć, że w zasadzie jest dobrze, ale proszę iść tu i tam i zrobić jeszcze to i tamto. I jednak w układzie ,,karty na stół,, jestem spokojniejsza, bo mam świadomość, że jak coś będzie źle, to prowadzący to wyłapie i pomoże.
Ivvonka myślami i sercem z Tobą!!!! Czekamy na wieści!!Nie jest za dobrze. Czekam na amnio o 19.00. Bateria mi siada.
<Jagoda>
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj po pracy pojechałam prosto do laboratorium na beta hcg. Zazwyczaj próbki zabierają do godziny 11:30 a ja byłam tam przed 13. I takie szczęście bo Pan, który odbiera krew spóźnił się i przyjechał w momencie kiedy pobierano mi krew. Na wynik musiałabym czekać do jutra a tak miły Pan poczekał na moją próbeczkę i mam wyniki teraz
Beta hcg poniedziałek 81,8 a dzisiaj 226 (przyrost 179%)
Ja dzisiaj po pracy pojechałam prosto do laboratorium na beta hcg. Zazwyczaj próbki zabierają do godziny 11:30 a ja byłam tam przed 13. I takie szczęście bo Pan, który odbiera krew spóźnił się i przyjechał w momencie kiedy pobierano mi krew. Na wynik musiałabym czekać do jutra a tak miły Pan poczekał na moją próbeczkę i mam wyniki teraz
kb.karola90
Fanka BB :)
agatush
Moderatorka
Przyrost super, może bliźniaki [emoji4]Cześć dziewczyny
reklama
<Jagoda>
Zaciekawiona BB
Byłoby cudowniePrzyrost super, może bliźniaki [emoji4]