reklama
martakratka
Fanka BB :)
@anja @ivvonka - trzymam mocno kciuki za dziśkwietniowe wizyty:
Anja 25.IV 15.00 dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV 16.45 echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV 10.00 dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok
majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask
ivvonka
@Totois30 dam znać na pewno i popytam gdzie można.
Gdyby nie to, że te cztery poronienia, wiek i stwierdzona pępowina dwunaczyniowa to pewnie bym poszukała czegoś tańszego i możliwe, że bym aż tyle nie płaciła (bo to dla mnie jest sporo) ale wybrałam lekarza, który w tych przepływach pępowinowych się specjalizuje.
Lekarze mają różne podejścia:jedni nie mówią, bo po co straszyć jak niewiadomo co będzie dalej, a inni coś nakreślą, że możliwość powikłań i trzeba mieć to na uwadze. Ja mam prowadzącego, który mówi od razu o tym, co mu się nie podoba i dlaczego.Budujące to nie jest, ale wolę wiedzieć wszystko, niż usłyszeć, że w zasadzie jest dobrze, ale proszę iść tu i tam i zrobić jeszcze to i tamto. I jednak w układzie ,,karty na stół,, jestem spokojniejsza, bo mam świadomość, że jak coś będzie źle, to prowadzący to wyłapie i pomoże.
Gdyby nie to, że te cztery poronienia, wiek i stwierdzona pępowina dwunaczyniowa to pewnie bym poszukała czegoś tańszego i możliwe, że bym aż tyle nie płaciła (bo to dla mnie jest sporo) ale wybrałam lekarza, który w tych przepływach pępowinowych się specjalizuje.
Lekarze mają różne podejścia:jedni nie mówią, bo po co straszyć jak niewiadomo co będzie dalej, a inni coś nakreślą, że możliwość powikłań i trzeba mieć to na uwadze. Ja mam prowadzącego, który mówi od razu o tym, co mu się nie podoba i dlaczego.Budujące to nie jest, ale wolę wiedzieć wszystko, niż usłyszeć, że w zasadzie jest dobrze, ale proszę iść tu i tam i zrobić jeszcze to i tamto. I jednak w układzie ,,karty na stół,, jestem spokojniejsza, bo mam świadomość, że jak coś będzie źle, to prowadzący to wyłapie i pomoże.
Paulinax
Dzisiaj przyjdzie, dam Wam znać czy się udało sprawdzić@Paulinax dzialalas juz z detektorem? Wiadomo male mdlosci ciesza ale mnoooostwo osob nie ma nic, a Ty masz pieknego dzidzia w brzuszku
@<Jagoda> super!!! Ja badalam dopiero 3 dni po spodziewanej, a powiedz kiedy robilas test? A beta z dzis rano? Bo ciekawa jestem ile czekalas na wynik, ok czyli powtoreczka 48 h po badaniu pierwszej
@ivvonka wiadomo ze tez lubie pierogi. Mam je w lodowce ale zjadlam o 14 maly placek z jogurtem(ograniczalam ostatnio nabial i tylko na to mnie nie mdli aktualnie) teraz kanapke z serem i nie wiem czy sie przyjmie. No wczesniej tak nie mialam super a pierogi tak bym zjadla ale kanapka ledwo sie trzyma w żoladku. Ale moze jutro..a ruskie czy fanka innych jestes? Ja ruskie bym mogla na okrogla
@AgaB33 3 mam kciuki za wyniki , dobrze ze lepiej
@hona proroczy proroczy a jak mi sie kiedys snilo ze mala ksiezniczka mi ssie cyca to normalnie czulam to, normalnie czulam ach mama marze byc
@roki_1991 kciuuuuuki
Totois30
@anja93 oczywiście kciuki za dzis, zeby krolewicz sie pieknie pokazywal @AgaB33 a jakbys ja jeszcze kiedys mijala zapytalabys sie czy wystarczy zaswiadczenie od reumatologa czy jakies wieksze skierowanie trza miec zeby to bylo na nfz? Czy to od gina skierowanie..moj gin troche ogarnia ale jak mu mowie co ma robic jest lepiej @ivvonka kciukasy i czekam na relacje
Ostatnia edycja:
Totois30
reklama
anja93
No to jestem prosto od lekarza, no pokazal sie synek mamusi ladnie, ruchy konkretne, ogolnie lekarz zalecil mi zebym nie lezala na plecach..tylko boki ogolnie jak np zasypiam itp.usg tez mialam robione lezac na lewym boku :-) cisnienie mam dzis jakies strasznie niskie wyjatkowo no ale...no to wizyta zaliczona,kolejna 16 maja :-) @ivvonka pytalam o tsh bo nurtuje mnie to jakie mam obecnie,ale lekarz narazie uspakaja mowil ze nie ma potrzeby poki co sprawdzac. Nie wiem czy sobie nie pojde do rodzinnego u nas (na nfz of kors) zeby dal mi skierowanie to sobie pobiore krew i sprawdze we wlasnym zakresie..Ty tez dawaj nam tu szybko info :* trzymam mocno kciuki!!
@Totois30 jak tam nastawienie na spotkanie z malenstwem jutro?? :-)
@Totois30 jak tam nastawienie na spotkanie z malenstwem jutro?? :-)