reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka może udało się przed wyjazdem. Jak u @hona owu dziś to trzeba spytać kiedy mąż wyjechał. Bo jakby tam odpowiednio wcześniej zasiał ziarenko to duże prawdopodobieństwo na dziewczynke :-)

@Paulinax nie każdy ma. Np. @anja93 nie ma miesiączki ani nic innego i sobie tak.bezobjawowo hasa z synusiem :-)

reklama
@hona dziękuję że pytasz :) ja czekam na piątkowe testowanie, ale już jakoś mniej jestem nakręcona niż kilka dni temu. Także na spokojnie czekam czy zdążę zrobić test, czy @ mnie uprzedzi ;)
@mamcia2014 żyjesz tam gdzieś??? Halo halo???

@Paulinax dzialalas juz z detektorem? Wiadomo male mdlosci ciesza ale mnoooostwo osob nie ma nic, a Ty masz pieknego dzidzia w brzuszku:)
@<Jagoda> super!!! Ja badalam dopiero 3 dni po spodziewanej, a powiedz kiedy robilas test? A beta z dzis rano? Bo ciekawa jestem ile czekalas na wynik, ok czyli powtoreczka 48 h po badaniu pierwszej:)
@ivvonka wiadomo ze tez lubie pierogi. Mam je w lodowce ale zjadlam o 14 maly placek z jogurtem(ograniczalam ostatnio nabial i tylko na to mnie nie mdli aktualnie) teraz kanapke z serem i nie wiem czy sie przyjmie. No wczesniej tak nie mialam super :p a pierogi tak bym zjadla ale kanapka ledwo sie trzyma w żoladku. Ale moze jutro..a ruskie czy fanka innych jestes? Ja ruskie bym mogla na okrogla:)
@AgaB33 3 mam kciuki za wyniki , dobrze ze lepiej:)
@hona proroczy proroczy:) a jak mi sie kiedys snilo ze mala ksiezniczka mi ssie cyca to normalnie czulam to, normalnie czulam:) ach mama marze byc:)
@roki_1991 kciuuuuuki:):):):)

@ivvonka gdybys zobaczyla mojego sasiada, to sama uciekalabys byle dalej i predzej ;) Maz dopiero w piatek bedzie i dooopa, bedzie za pozno. @AgaB33 tym razem ostanie boboseksy byly w czwartek, bo w piatek rano wyjezdzal do Gdanska. Ale stwierdzilam, ze jak my tak bedziemy sie starac, to ja w tym stuleciu w ciaze nie zajde. Dlatego planuje sprawdzac owu testami,czego w zyciu nie robilam i sciagac go do domu w tym pieknym czasie na przytulanko. Wiem, ze jemu sie ten pomysl spodoba, bo on taki goracokrwisty rumak, ze jakbym chciala i mu pozwolila, to raczej z lozka bysmy nie wychodzili :szok::szok: Tylko to moje libido ciagle kuleje. Ale dla dzidzi, zniose i to ;);)

Herbata z cytryna tak dobrze na mnie dziala...ostatnio nie pilam pare dni a tak to ze 2 dziennie moze dlatego spokojniejsze mialam dni a teraz tak ciezko..az chyba se pierogi odgrzeje...

:yes:kwietniowe wizyty:
Anja 25.IV 15.00 dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV 16.45 echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV 10.00 dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Anja93 16.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask

Ostatnia edycja:
reklama
@ivvonka opisz Ivonka te dzisiejsza swoja wizyte , a jesli nie mielibyscie z psorem o czy pogadac;) mozesz sie go spytac gdzie w Wawie mozna zrobic takie echo serca, jak wszystko bedzie u mnie cacy , jako ze mam przeciwciala anty-ro musze robic częściej takie echo bo jest opcja bloku serca:/ tzn jestem z Torunia ale mi mowili ze do Warszawy bede jezdzic..w zasadzie nie wiem co wtedy jakby sie cos dzialo, Ci lekarze nic nie mówią a potem sie okazuje ze cos niedoinformowani sa :/ a czemu to taki drogi piniundz? To nie da sie jakos na nfz? Co to za wskazanie w ogole masz do tego badania? Buzka :* spokoju zycze i bedzie pieknie:)

Do góry