reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 widzę że napisałysmy równo ;)
Cieszę się że wracasz do domku i dalej będę trzymać kciuki za wyniki :) u mnie bolą krzyża, nawet bardzo, nie wiem co mnie tak lubią ostatnio... Eh, trzeba przeżyć ;)

@zosiak ast i apt mam powyżej norm a od soboty nogi jak balony.

Dziewczyny dziękuję za kciukasy. Jadę do domu ale jutro będą wyniki dzisiejszych badań i mam dzwonić do poradni co tam wyszło. Gdy będzie źle to każą przyjechać jak będzie do przyjecia to spoko i mam skierowanie na ponowne badania do zrobienia początkiem maja (watrobowe, morfologie i mocz) i próba glukozowa. Tak aby na 7maja spłynęły wyniki bo mam echo serca i kolejną wizytę.
Jesteście kochane.

@roki_1991 to teraz znowu się odezwało?
Aguś - a ten podwyższony alat i aspat, miałaś wcześniej, czy dopiero w ciąży? Ja odkąd wycieli mi woreczek - jakieś 4 lata temu miałam zawsze podwyższony, i alat, i spat i to konkretnie podwyższony. Zastanawiam się , czy to problem...

kwietniowe wizyty:
Anja 24.IV dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask

Ostatnia edycja:
@martakratka wcześniej w normach miałam. Teraz tak w ciąży zgaga mnie męczy i nocne wymioty stąd pomysł gin na te badania. No i wyszło jak wyszło. Ja 26.12.2016 pozbylam się wyrostka :-)

@roki_1991 ale już było dobrze prawda? I wróciło tak? To niedobrze. A u neurologa kiedy będziesz?

kwietniowe wizyty:
Anja 23.IV dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask

To @anja93 wizyta też dziś?

@martakratka wcześniej w normach miałam. Teraz tak w ciąży zgaga mnie męczy i nocne wymioty stąd pomysł gin na te badania. No i wyszło jak wyszło. Ja 26.12.2016 pozbylam się wyrostka :-)

@roki_1991 ale już było dobrze prawda? I wróciło tak? To niedobrze. A u neurologa kiedy będziesz?
Mnie męczą mdłości - ale mam nadzieję, że nie przez ten alat ani aspat. Trzymam kciuki Aguś, żeby wyniki Twoje wyszły wszystki w normie ;*

Nie, właśnie tak to jest jak się ma komputer do luftu. Anja ma dziś imprezkę ze świeczkami i tortem
@anja93 no to 100 lat, oczywiście spokojnej drugiej połówki i szczęśliwego rozdwojenia.:-) :)

Ostatnia edycja:
@AgaB33 ciężko wyczuć... Ostatnio miałam problem raczej z szyjnym. Ale krzyża też kiedyś dały mi w kość, ale długo miałam spokój. 23.05 mam wizytę w rehabilitanta to może coś da :)

reklama
Do góry