reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 widzę że napisałysmy równo ;)
Cieszę się że wracasz do domku i dalej będę trzymać kciuki za wyniki :) u mnie bolą krzyża, nawet bardzo, nie wiem co mnie tak lubią ostatnio... Eh, trzeba przeżyć ;)

@zosiak ast i apt mam powyżej norm a od soboty nogi jak balony.

Dziewczyny dziękuję za kciukasy. Jadę do domu ale jutro będą wyniki dzisiejszych badań i mam dzwonić do poradni co tam wyszło. Gdy będzie źle to każą przyjechać jak będzie do przyjecia to spoko i mam skierowanie na ponowne badania do zrobienia początkiem maja (watrobowe, morfologie i mocz) i próba glukozowa. Tak aby na 7maja spłynęły wyniki bo mam echo serca i kolejną wizytę.
Jesteście kochane.

@roki_1991 to teraz znowu się odezwało?
Aguś - a ten podwyższony alat i aspat, miałaś wcześniej, czy dopiero w ciąży? Ja odkąd wycieli mi woreczek - jakieś 4 lata temu miałam zawsze podwyższony, i alat, i spat i to konkretnie podwyższony. Zastanawiam się , czy to problem...

kwietniowe wizyty:
Anja 24.IV dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask

Ostatnia edycja:
@martakratka wcześniej w normach miałam. Teraz tak w ciąży zgaga mnie męczy i nocne wymioty stąd pomysł gin na te badania. No i wyszło jak wyszło. Ja 26.12.2016 pozbylam się wyrostka :-)

@roki_1991 ale już było dobrze prawda? I wróciło tak? To niedobrze. A u neurologa kiedy będziesz?

kwietniowe wizyty:
Anja 23.IV dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask

To @anja93 wizyta też dziś?

@martakratka wcześniej w normach miałam. Teraz tak w ciąży zgaga mnie męczy i nocne wymioty stąd pomysł gin na te badania. No i wyszło jak wyszło. Ja 26.12.2016 pozbylam się wyrostka :-)

@roki_1991 ale już było dobrze prawda? I wróciło tak? To niedobrze. A u neurologa kiedy będziesz?
Mnie męczą mdłości - ale mam nadzieję, że nie przez ten alat ani aspat. Trzymam kciuki Aguś, żeby wyniki Twoje wyszły wszystki w normie ;*

Nie, właśnie tak to jest jak się ma komputer do luftu. Anja ma dziś imprezkę ze świeczkami i tortem
@anja93 no to 100 lat, oczywiście spokojnej drugiej połówki i szczęśliwego rozdwojenia.:-) :)

Ostatnia edycja:
@AgaB33 ciężko wyczuć... Ostatnio miałam problem raczej z szyjnym. Ale krzyża też kiedyś dały mi w kość, ale długo miałam spokój. 23.05 mam wizytę w rehabilitanta to może coś da :)

reklama
Do góry