reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie no. Przyjechałam dziś z komputerem do mojej kawalerki, żeby sprawdzić m.in. czy mi działa forum. Tu mam inny net i śmiga jak trzeba, każda strona pójdzie, ale forum nie chce. Wszystkie inne działy na babyboom chodzą tylko forum nie chceeee:realmad::confused::-( :( Z telefonu jest ok. a z kompa takie kwiatki.

kwietniowe wizyty:
@AgaB33 to dzisiaj. Pisaj,pisaj.
Anja 24.IV dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok

majowe wizyty:
@membaris when
Karola 22.V po zielony odblask

Ostatnia edycja:
reklama
@zosiak ast i apt mam powyżej norm a od soboty nogi jak balony.

Dziewczyny dziękuję za kciukasy. Jadę do domu ale jutro będą wyniki dzisiejszych badań i mam dzwonić do poradni co tam wyszło. Gdy będzie źle to każą przyjechać jak będzie do przyjecia to spoko i mam skierowanie na ponowne badania do zrobienia początkiem maja (watrobowe, morfologie i mocz) i próba glukozowa. Tak aby na 7maja spłynęły wyniki bo mam echo serca i kolejną wizytę.
Jesteście kochane.

@roki_1991 to teraz znowu się odezwało?

Do góry