reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 oczywiscie kciuki sa mam nadzieje ze jak lezenie to jednak w domku ale jak wiesz same procedury maja dziwne, ja mialam badania w szpitalu pon-sr ale musialam zostac do pt bo inaczej nfz by im nie oddal za to kasy:/ nade mna tak jednak troche wisi ze moge miec pochrzaniona immunologie i ona hamuje rozwój, ale nawet gdyby to biore leki na zapalenie stawow i mam kaszel caly czas to moze czym innym sie organizm zajmie, niech to bedzie szczesliwa ciaza, bardzo dziekuje wam za wiare i kciukasy, takze tego no i pisz jak po wizycie: ) :*
Trzymam kciuki kochana. Kiedy i o której masz wizytę - bo mi coś umknęło...

reklama
@AgaB33 co sie dzieje? ja ostatnio nie nabiezaco jestem z Wami :( nie ogarniam tematu takze mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze opuchlizny sie czesto zdarzaja tym bardziej w ciazy.
@roki_1991 jak samopoczucie?
Czy sa tu jakies jeszcze staraczki odzywac sie:)

reklama
@zosiak w dalszym ciągu bolą mnie krzyża i to tak całkiem konkretnie... Wzięłam magnez i panadol femina, bo u mnie niestety nospę mogę jeść jak cukierki i efektu to nie datę żadnego. Najlepiej mi jak leżę, ewentualnie stoję. Siedzenie jest be. A tu zaraz do pracy trzeba iść. No zobaczymy jak będzie. A ty ten cykl odpuszczasz czy M już jest? :)
@AgaB33 czekamy tu na wieści. Pisz nam szybciutko że wszystko jest okej ;)

Do góry