reklama
Jestem teraz o Ciebie spokojniejsza@agatush taką właśnie aktualnie przyjęłam postawę. Leżę z nogami na oparciu.
Byłam na pomocy świątecznej na powrocie z Sosnowca. No i mało brakowało a zostałabym w szpitalu ale to tylko ze względu na przepisy. Lekarz z pomocy musiał dac skierowanie aby w ogóle z ginem skonsultować a Ci nie schodzą na SOR tylko od razu na oddział. Na szczęście wymiaczałam położnej i lekarz też się zgodził i skonsultowal na oddziale. Mówi aby w tym pakiecie jutrzejszym zrobić badanie ogólne moczu. A dziś wziąć urosept, nogi w górę, okłady i odpoczywać. Także stosuje się :-)
anja93
Fanka BB :)
@ania.leszyk a mi sie udalo zajsc po dwoch @ od zabiegu, czyli w pierwszym cyklu staran. Mimo ze mialam odczekac 3 cykle sprobowalam po dwoch i pykło :-)
@Totois30 no raczej,ze bedzie ludzik z serduszkiem, nie moze byc inaczej ❤
@Totois30 no raczej,ze bedzie ludzik z serduszkiem, nie moze byc inaczej ❤
martakratka
Dziewczyny ja mam do oddania jakieś 40 testów owulacyjnych, jakby któraś chętna byłaA zdalas sie na siebie czy jakies testy owulacyjne? Ja akurat jestem tez po poerwszej @ od zabiegu i licze, ze niedlugo pojawia sie dni plodne i bedziemy mogli działać ☺
Gratuluje wszystkim, ktorym sie udało ☺
muza_ton
@Totois30 będzie serduszko. Będzie wszystko dobrze. Mój M po usg zawiedziony był że tylko jedno serduszko :-) coś mu się bliźniaki umyslaly.
@Monia M dziękuję. Siedzę sobie teraz i czekam do doktor. Nogi lekko po nocy zeszły ale normalne nie są niestety. Zobaczymy co powie. Spakowana jestem gdyby coś. Ale trzymajcie kciuki żeby to nic nie działo złego się i abym do domu wróciła. Z góry dziękuję.
@Monia M dziękuję. Siedzę sobie teraz i czekam do doktor. Nogi lekko po nocy zeszły ale normalne nie są niestety. Zobaczymy co powie. Spakowana jestem gdyby coś. Ale trzymajcie kciuki żeby to nic nie działo złego się i abym do domu wróciła. Z góry dziękuję.
natala95
Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]@Totois30 będzie serduszko. Będzie wszystko dobrze. Mój M po usg zawiedziony był że tylko jedno serduszko :-) coś mu się bliźniaki umyslaly.
reklama
Totois30
@AgaB33 oczywiscie kciuki sa mam nadzieje ze jak lezenie to jednak w domku ale jak wiesz same procedury maja dziwne, ja mialam badania w szpitalu pon-sr ale musialam zostac do pt bo inaczej nfz by im nie oddal za to kasy:/ nade mna tak jednak troche wisi ze moge miec pochrzaniona immunologie i ona hamuje rozwój, ale nawet gdyby to biore leki na zapalenie stawow i mam kaszel caly czas to moze czym innym sie organizm zajmie, niech to bedzie szczesliwa ciaza, bardzo dziekuje wam za wiare i kciukasy, takze tego no i pisz jak po wizycie: ) :*