ivvonka
Fanka BB :)
@roki_1991 no jakbym mogła nie wysłać: lećcie, lećcie ~~~~~~~~~~~~ ziuuu, i poleciały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zosiak ja pisałam wyżej wszystko zależy od podejścia i charakteru. Ja miałam i Chwalę za To Pana Boga bo mnie to uspokajalo. Nigdy nie miałam lroblemu że znalezieniem serducho nawet jak Mloda się przekrecala.Dziewczyny nie kupujcie detektora Funia juz miala stresowala sie tylko.
Powiem Ci tak, że w 1 ciąży po 3 cyklach starań kupiłam testy owulacyjne clearblue, są drogie i to mega, ale zaszłam od razu po zastosowaniu ich, zresztą teraz w tej ciąży tak samo i zaszłam za 1, więc chyba są naprawdę dobre tym bardziej dla osób z nieregularnymi cyklami takie jak mojeA zdalas sie na siebie czy jakies testy owulacyjne? Ja akurat jestem tez po poerwszej @ od zabiegu i licze, ze niedlugo pojawia sie dni plodne i bedziemy mogli działać ☺
Gratuluje wszystkim, ktorym sie udało ☺
Właśnie dlatego chcę kupić, by być spokojniejsza i dotrwać jakoś te 3 tyg do kolejnej wizyty@Paulinax ja mam detektor. Przydaje się, ale nie traktuję go jak wyroczni.Kupiłam go niedawno jak zaczęłam tydzień temu schizować, że coś jest nie tak, bo cycki klapnęły i nic nie czułam w środku. Zanim dotarł to już poczułam.
@AgaB33 no i zawsze trochę spokojniejsza głowa a jutro jeszcze dokonsultujesz na spokojnie z lekarzem i będzie dobrze.