reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Destino no właśnie z tym ciśnieniem to mam problem bo zapominam o tym że mam mierzyć. Od jutra się poprawię. Dziękuję Ci bardzo. W poniedziałek pokażę gin te wyniki niech rozkminia ale wydaje mi się że to nie będzie groźne coś. Oby :-)

@gosia100 a okres próbny kiedy się kończy?

Dziś moje dziecko miało wyrywanego mleczaka u dentysty. Z tyłu wyrósł jej stały. Jaka ona jest dzielna to jestem pełna podziwu. Właśnie wróżka zębuszka od niej wyszła

reklama
A faktycznie, @gosia100 tez dolaczylas w tym czasie co my. No jasne, ze dzidzia przychodzi w swoim czasie, i do Ciebie pewnie niedlugo tez przyjdzie.. Masz to szczescie,ze juz jedno szczescie masz :-)

Co do ślubów, ja jeden odwołałam wiec takie decyzje są trudne ale czasem muszą być :)
A moja @ hmmm jakaś dziwna i nie podoba mi się

reklama
Do góry