reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino bilurbina w normie. Ogólnie nie mam jakiegoś swędzenia tzn. Jak o tym napisałaś i o tym myślę to naturalnie od razy wszystko mnie swędzi :-) spadek apetytu mam od jakiegoś 1,5mc ale to akurat dobrze bo wcześniej to jak odkurzacz. I jak nie zjadłam natychmiast to mi słabo było. No tylko ta zgaga i wymioty od niej w nocy. Od zeszłego tygodnia biorę wieczorem rennie i gaviscon i z tym też mam już spokój. Dziś nawet bez leków.

@AgaB33 wyglada na to, ze to podraznienie watroby. Tak czy inaczej skonsultowac trzeba. W koncu lekarzem nie jestem, a ty walczysz o zdrowego maluszka [emoji3]
Musze ci powoedziec, ze mialam schize na temat gestozy bo mam genetyczne predyspozycje, a dlonie stopy i brzuch swedzialy pol ciazy. Ale wyniki byly w porzadku. Dopiero na koniec skoczylo cisnienie. Wlasnie, jeszcze cisnienie wazne

Hej ja robilam tą wrozbe kiedys, jak czytalam (oczywiscie dla zabawy) na internecie jakie sa wskazowki na chlopca a jakie na dziewczynkę,jak jeszcze plci nie znalam i mi wyszedl chlopczyk i sie sprawdzilo ☺
@membaris @AgaB33 brzuszki miodzio ! :*
@Totois30 ja tez pamietam te czasy jak razem dolaczylysmy i membaris a teraz kazda w dwupaku :)

Tylko ja zostałam z tego okresu w jednopaku :(

@gosia100 nie martw się. Jeszcze będziesz i Ty skakać do góry z testem. Jedne dziewczyny zachodzą szybciej, inne trochę poczekać muszą, ale kto próbuje, ten zajdzie. Mówię Ci Gosiaczku.

reklama
Do góry