reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino bilurbina w normie. Ogólnie nie mam jakiegoś swędzenia tzn. Jak o tym napisałaś i o tym myślę to naturalnie od razy wszystko mnie swędzi :-) spadek apetytu mam od jakiegoś 1,5mc ale to akurat dobrze bo wcześniej to jak odkurzacz. I jak nie zjadłam natychmiast to mi słabo było. No tylko ta zgaga i wymioty od niej w nocy. Od zeszłego tygodnia biorę wieczorem rennie i gaviscon i z tym też mam już spokój. Dziś nawet bez leków.

@AgaB33 wyglada na to, ze to podraznienie watroby. Tak czy inaczej skonsultowac trzeba. W koncu lekarzem nie jestem, a ty walczysz o zdrowego maluszka [emoji3]
Musze ci powoedziec, ze mialam schize na temat gestozy bo mam genetyczne predyspozycje, a dlonie stopy i brzuch swedzialy pol ciazy. Ale wyniki byly w porzadku. Dopiero na koniec skoczylo cisnienie. Wlasnie, jeszcze cisnienie wazne

Hej ja robilam tą wrozbe kiedys, jak czytalam (oczywiscie dla zabawy) na internecie jakie sa wskazowki na chlopca a jakie na dziewczynkę,jak jeszcze plci nie znalam i mi wyszedl chlopczyk i sie sprawdzilo ☺
@membaris @AgaB33 brzuszki miodzio ! :*
@Totois30 ja tez pamietam te czasy jak razem dolaczylysmy i membaris a teraz kazda w dwupaku :)

Tylko ja zostałam z tego okresu w jednopaku :(

@gosia100 nie martw się. Jeszcze będziesz i Ty skakać do góry z testem. Jedne dziewczyny zachodzą szybciej, inne trochę poczekać muszą, ale kto próbuje, ten zajdzie. Mówię Ci Gosiaczku.

reklama
Do góry