reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja zastrzyki bez problemu ładuje:) @natala95 po zabiegu kazali czekac 2 tyg z przytulaniem i tak tez zrobilam. Nie zaluje, wiem ze sie pogoilo itd ale bez zabiegu nie wiem...chyba szybko mozna..a naprawde Cie nie bolalo jakos bardziej? Jeny ja to mialam tragedie naprawde... @Monia M dobrze ze jestes po:* ja zaczelam sie ruszac (sport) jakos na trzeci dzien od zabiegu..czulam sie dziwnie jakbym miala sie posiusiac..ale dawkuj spokojnie sport i ruch, tak sprobuj sie wyczuc:* a do pracy szlam na drugi dzien, mysle ze spokojnie dasz rade:* chooociaz ja mialam mniej inwazyjny zabieg bo po poronieniu samoistnym, juz bylam "otwarta" jak bedziesz czula sie ok to raczej nie ma przeciwskazan. Buziaki:*

reklama
@ivvonka u mnie chłopaki nie mają z tym problemu. Z początku mówił że nie będzie mi robił ale jak tato wyjechał to bez zbędnych dyskusji robił :-) teraz wstajemy razem to też mnie dźga. A jak nie to tato także mam czilout :-)

@Totois30 Ty to twarda sztuka jesteś

@membaris a co Ty taka zalatana?

Tak zrobię. Myślę,że wtedy kiedy się pomodlę i zapalę znicz, uwolnię wszystki gniew i smutek.
Jadę na majówkę w totalnie odludne miejsce. Tam chcę odnaleźć spokój, znów się uśmiechać. Za tydzień wracam do pracy? Myślicie, że dam radę? Jak było u Was?
Ja leżała w szpitalu po zabiegu raz 2 dni, a za następnym razem 3 dni, wyszłam i za 2 dni wróciłam na kolejne 7... Ale życzę Ci z całego serca żeby u Ciebie było inaczej. Mnie kazali czekać do pierwszej @ z przytulankami a do pracy poszłam za pierwszym razem po 2 tygodniach, a za drugim po miesiącu, ale ja właśnie wracałam do szpitala i miałam zapalenie przydatków...

@AgaB33 jestem asystentka dyrektora ds. produkcji w firmie szyjacej odziez sprotowa, glownie sa to ubrania dla kolarzy, ale rowniez stroje do biegania i stroje triathlonowe. Oprocz tego zajmuje sie cala organizacja materialow, wykonczen potrzebnych do produkcji, no i przede wszystkim obsluguje klienta zagranicznego, czyli jakies 96% naszej produkcji. Praca bardzo ciekawa, ale i niosaca ze soba mnostwo stresu, niestety.

Ja leżała w szpitalu po zabiegu raz 2 dni, a za następnym razem 3 dni, wyszłam i za 2 dni wróciłam na kolejne 7... Ale życzę Ci z całego serca żeby u Ciebie było inaczej. Mnie kazali czekać do pierwszej @ z przytulankami a do pracy poszłam za pierwszym razem po 2 tygodniach, a za drugim po miesiącu, ale ja właśnie wracałam do szpitala i miałam zapalenie przydatków...
Chciałam jechać na konie ale chyba z tym to miesiąc albo lepiej muszę poczekać. Przylulasy też zakaz. Ćwiczenia zakaz. I weź się człowieku tu zajmij czymś i nie myśl ;)
rany współczuję, to przeżyłaś. 2 razy poroniłaś? Raz po raz?:'(

Ja zastrzyki bez problemu ładuje:) @natala95 po zabiegu kazali czekac 2 tyg z przytulaniem i tak tez zrobilam. Nie zaluje, wiem ze sie pogoilo itd ale bez zabiegu nie wiem...chyba szybko mozna..a naprawde Cie nie bolalo jakos bardziej? Jeny ja to mialam tragedie naprawde... @Monia M dobrze ze jestes po:* ja zaczelam sie ruszac (sport) jakos na trzeci dzien od zabiegu..czulam sie dziwnie jakbym miala sie posiusiac..ale dawkuj spokojnie sport i ruch, tak sprobuj sie wyczuc:* a do pracy szlam na drugi dzien, mysle ze spokojnie dasz rade:* chooociaz ja mialam mniej inwazyjny zabieg bo po poronieniu samoistnym, juz bylam "otwarta" jak bedziesz czula sie ok to raczej nie ma przeciwskazan. Buziaki:*
No o Dziwo nic mnie nie bolało

Chciałam jechać na konie ale chyba z tym to miesiąc albo lepiej muszę poczekać. Przylulasy też zakaz. Ćwiczenia zakaz. I weź się człowieku tu zajmij czymś i nie myśl ;)
rany współczuję, to przeżyłaś. 2 razy poroniłaś? Raz po raz?:'(
Tak pierwsza strata listopad 2015, druga luty 2016, później diagnostyka i starania... Zaszlam w ciążę w grudniu 2016, a we wrześniu urodziła się Michalina. Głowa do gory. Daj sobie po prostu czas....

@AgaB33, mój tata to by zrobił zastrzyk, ale 120 km nas dzieli i nic z tego, a mąż się uparł i koniec. Ostatnio mówię, a jak powiedzą, że trzeba w ramię to co? To do ośrodka będzie mnie woził. Jutro spróbuję poprosić go żeby tylko wstrzyknął a ja wbiję igłę.

reklama
Dziewczynki moje kochane ( @hona bez paznokci, reszta z dretwiejacymi palcami) to nie nasz czas. Nie wiem czy mi smutno czy nie bo w końcu byłam bez żadnych leków. Co się stalo z @ nie wiem. Obraziła się czy co?
Dziękuję z całego ♡

Do góry