reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marika skonczony 13 z om i skonczony 12 z owu, i dzis na usg potwierdzone juz na pewno ze dzidziol ma rowne 12 tyg i termin wyklucia na 17 pazdziernika.
Super bardzo się cieszę :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No i przyszla @ wiec kolejny cykl rozpoczęty .Tak policzylam ze jak by w tym cyklu się udalo to termin bym miala na 9stycznia czyli w dzien w którym mialam zabieg....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No i przyszla @ wiec kolejny cykl rozpoczęty .Tak policzylam ze jak by w tym cyklu się udalo to termin bym miala na 9stycznia czyli w dzien w którym mialam zabieg....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też są dziwnie zbieżne daty.. Zaszłam w ciążę w dzień pochówku Anastazji... Prosiłam ją wtedy o dzidziusia.. Termin mam na początek lipca a nie zdziwi mnie jak urodzę 27 czerwca - wtedy rodziłam właśnie Anastazję...

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 mnie sie juz wczesniej przypomnialo ze teraz w nd bylam na cmentarzu u taty i dziadka i moja babcia przyniosla taki znicz aniolka bo tata byl mlody i tak palilam i myslalam o swoim aniolku i mowilam do taty zeby razem z nimi pomogli mi miec ziemskie dziecie no i masz mam nadzieje ze pomagaja caly czas:) @monia_l ja sie balam kwietnia bo mialam na kwiecien termin tamtego porodu. Mam nadzieje ze kwiecien i kolejne miesiace beda tylko pozytywne dla mnie i dla Ciebie:) i wszystkich <3 @AgaB33 gratuluje drugiej krolewny..przepraszam ostatnio nie podczytywalam skrupulatnie i przegapilam..:*

@AgaB33 a jakie masz przeczucia? Ja cos czulam na chlopca i maz wczoraj tez mowil ze wyczuwal synka ale nikt z nas nic glosno nie mowil, ale chcice na pikantne i kwasne mam caly czas za to slodycze moglyby nie istniec :-) teraz jak kazda z nas sie dowie o plci to bedzie szal z imionami ale widze ze juz kazda ma jakis typ :)
@Marika92 to jestes o 8 tyg przede mną, pewnie za ten czas tez bede odczuwala kopniaki ze az pecherz da mi sie we znaki :-) tez mi sie Maks podoba ale mam dluzsze nazwisko to imie musi byc krotsze :)

@paulabraczo12 spokojnie :* w tym cyklu tez nic jeszcze straconego , moze sie jeszcze pokaze krecha, teraz wiosna, ciepelko, korzystajcie z pogody i robcie sobie rozne plany wyjazdowo-wypadowo-weekendowe przy okazji sie przytulajcie, pamietaj o mantrze:)

reklama
@paulabraczo12 spokojnie :* w tym cyklu tez nic jeszcze straconego , moze sie jeszcze pokaze krecha, teraz wiosna, ciepelko, korzystajcie z pogody i robcie sobie rozne plany wyjazdowo-wypadowo-weekendowe przy okazji sie przytulajcie, pamietaj o mantrze:)
Chyba za bardzo się nakrecilam, trzeba wyluzować i czekać.. powiedzcie mi dziewczyny czy po zabiegu lyzeczkowania zmieniła Wam się @ ? Przed poronieniem miałam bardzo bolesne, a po zabiegu nic nie byli i miesiączka zaczyba się"od dupy strony" bo od plamienia jakby się kończyła..

Do góry