reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marika skonczony 13 z om i skonczony 12 z owu, i dzis na usg potwierdzone juz na pewno ze dzidziol ma rowne 12 tyg i termin wyklucia na 17 pazdziernika.
Super bardzo się cieszę :)

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No i przyszla @ wiec kolejny cykl rozpoczęty .Tak policzylam ze jak by w tym cyklu się udalo to termin bym miala na 9stycznia czyli w dzien w którym mialam zabieg....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No i przyszla @ wiec kolejny cykl rozpoczęty .Tak policzylam ze jak by w tym cyklu się udalo to termin bym miala na 9stycznia czyli w dzien w którym mialam zabieg....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też są dziwnie zbieżne daty.. Zaszłam w ciążę w dzień pochówku Anastazji... Prosiłam ją wtedy o dzidziusia.. Termin mam na początek lipca a nie zdziwi mnie jak urodzę 27 czerwca - wtedy rodziłam właśnie Anastazję...

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Marika92 mnie sie juz wczesniej przypomnialo ze teraz w nd bylam na cmentarzu u taty i dziadka i moja babcia przyniosla taki znicz aniolka bo tata byl mlody i tak palilam i myslalam o swoim aniolku i mowilam do taty zeby razem z nimi pomogli mi miec ziemskie dziecie no i masz mam nadzieje ze pomagaja caly czas:) @monia_l ja sie balam kwietnia bo mialam na kwiecien termin tamtego porodu. Mam nadzieje ze kwiecien i kolejne miesiace beda tylko pozytywne dla mnie i dla Ciebie:) i wszystkich <3 @AgaB33 gratuluje drugiej krolewny..przepraszam ostatnio nie podczytywalam skrupulatnie i przegapilam..:*

@AgaB33 a jakie masz przeczucia? Ja cos czulam na chlopca i maz wczoraj tez mowil ze wyczuwal synka ale nikt z nas nic glosno nie mowil, ale chcice na pikantne i kwasne mam caly czas za to slodycze moglyby nie istniec :-) teraz jak kazda z nas sie dowie o plci to bedzie szal z imionami ale widze ze juz kazda ma jakis typ :)
@Marika92 to jestes o 8 tyg przede mną, pewnie za ten czas tez bede odczuwala kopniaki ze az pecherz da mi sie we znaki :-) tez mi sie Maks podoba ale mam dluzsze nazwisko to imie musi byc krotsze :)

@paulabraczo12 spokojnie :* w tym cyklu tez nic jeszcze straconego , moze sie jeszcze pokaze krecha, teraz wiosna, ciepelko, korzystajcie z pogody i robcie sobie rozne plany wyjazdowo-wypadowo-weekendowe przy okazji sie przytulajcie, pamietaj o mantrze:)

reklama
@paulabraczo12 spokojnie :* w tym cyklu tez nic jeszcze straconego , moze sie jeszcze pokaze krecha, teraz wiosna, ciepelko, korzystajcie z pogody i robcie sobie rozne plany wyjazdowo-wypadowo-weekendowe przy okazji sie przytulajcie, pamietaj o mantrze:)
Chyba za bardzo się nakrecilam, trzeba wyluzować i czekać.. powiedzcie mi dziewczyny czy po zabiegu lyzeczkowania zmieniła Wam się @ ? Przed poronieniem miałam bardzo bolesne, a po zabiegu nic nie byli i miesiączka zaczyba się"od dupy strony" bo od plamienia jakby się kończyła..

Do góry