reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gosia100 tak roxie123 rośnie beta :) i miejmy nadzieję że swoje już przeszła i jej się tym razem uda :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@AgaB33 właśnie nikt nie przeswietlal, cieknie z gardla, nos czysty. Rano bol gardla. Niepokoi mnie ten bol glowy. Czasem jest dobrze a czasem gorzej. Już nie wiem co mam myśleć :(

@gosia100, im lepiej się przygotujesz, tym lepiej wyjdzie. A my też byłyśmy kiedyś na początku, pełne wszystkich emocji. Ja na przykład pamiętam Funię90, że ona była tak właśnie w połowie i tak wzdychałam i zastanawiałam się kiedy ja tak będę. I Ty i inne starające się dziewczyny, i te czekające na starania też szybko zajmiecie nasze miejsce, no bo ktoś musi przejąć ciążową pałeczkę. :)

@Totois30 super przyrost!!!

@gosia100 no przeciez to tylko kwestia czasu a sama zobaczysz jak Ci brzuszek szybko urosnie :-) ale fakt, czas tak szybko leci..sama sie zastanawialam kiedy i czy w ogole bede w ciazy a dzisiaj prawie caly dzien czuje jak mały sie w brzuchu przewraca :-)
@membaris dawaj nam tu piekne info :*

Dzięki dziewczyny :) jestescie takie życzliwe i kochane :) @ivvonka Tobie dziękuję szczególnie, dzięki Twoim słowom uświadomiłam sobie, ze nie moge zyc czekając na ciążę, i wlasnie wtedy podjęłam decyzję o zmianie pracy, dziś juz leci 2 miesiąc w Nowej pracy i bardzo sie ciesze ze podjęłam ta decyzje :) stokrotne dziękuję :)
Czytając o Waszych malenstwach przypomina mi sie moja córcia w brzuszku, jej ruchy, czkawka, i ogarnia taki smutek ze chcialoby sie jeszcze raz to przeżyć.
W święta miałam chwile słabości, bo w rodzinie(jak na złość ) kilka kobiet w ciazy z terminem +/- jeden miesiąc jak miałam ja. I tak siedzialam i wyobrażałam siebie z takim brzuchem.....
@Marika92 jak bedziesz wiedziała co u roxie123 daj znać, bardzo jej kibicuje, tak duzo przeszła, oby terazj jej sie udalo :)

Dziewcsyny od 2 tyg mam kaszel. Pewnie sie oslabial organizm na ciaze ale pokasluje caly czas, juz nie odkrztuszam ale pokasluje, dzis jeszcze jajniki bola wiec przy kaslaniu juz kluja strasznie. Moge zaszkodzis takim kaszlem? Moze cos na to wziac? @Marika92 na razie naprawde czekam do momentu dobrego usg, na razie ciesze sie tym co jest, ale nie wyobrazam sobie jeszcze siebie z brzuszkiem:) za bardzo by pozniej bolalo chociaz i tak by bolalo jak cholera, teraz jestem tu i teraz z kropka i naprawde nie wizualizuje dalszego etapu..jakos sie nie boje tzn wierze ze bedzie dobrze, ale zupelnie inaczej podchodze jak wczesniej:/ tu i teraz i 3mam za siebie kciuki;) @gosia100 sadzilam ze sie nie da ale faktycznie pogodzilam sie z dluzsza perspektywa czekania ale wierzylam ze bedzie mi kiedys dane. Tzn nie myslalam jeszcze o adopcji, czulam ze starania zajma wiecej czasu. Juz zaplanowalismy wycieczki i urlop na lipiec i potem mialam szukac nowej pracy. Zaczelam znow grac na gitarze, czytac ksiazki i myslec o przyjemnosciach. Nie wiem jak ja to powtorze, marze zeby ciaza byla zdrowa, bo kazde poronienie u mnie to nasilenie sie choroby autoimmunologicznej:/ zdrowka Tobie i uzyskania takiego spokoju i zadowolenia:)

A mnie przed okresem boli brzuch jakiś tydzień wcześniej już... Boli, boli i boli - a okresu ani widu ani słychu... Poręcone to wszystko...
A jesteś pewna że przyjdzie? [emoji6]
Mowie sobie a zadzwonie zapytam o wynik na luzaku oczywiscie prawie sie posikalam ze stresu. 2278:) przypomne we wt 1154 wiec przyrost 105 pro:) super:) we wt badalam o 10 a dzis o 8. tylko ze zdjecia tamtego usg wynika ze na poczatku tez wszystko ladnie i potem cos nie zagralo ale biore lutke clexane, na razie wszystko gra wiec leki jak maja pomoc to nie za pozno wdrozone nie? Na szczescie w weekend wyjezdzamy na wycieczke do Poznania wiec nie bede myslec za duzo mam nadzieje:) na razie spoko loko czekam na rozwoj wydarzeń: )
Wow :-) bardzo ładny przyrost :-) może bliźniaki :-D
@anja93 :* dzięki za pamięć. Mamy 2:1 dla dziewczyn tak na 80%. Dzidzia zdrowa i ruchliwa
Super wiadomości :-) Gratulacje :-)
Dziewcsyny od 2 tyg mam kaszel. Pewnie sie oslabial organizm na ciaze ale pokasluje caly czas, juz nie odkrztuszam ale pokasluje, dzis jeszcze jajniki bola wiec przy kaslaniu juz kluja strasznie. Moge zaszkodzis takim kaszlem? Moze cos na to wziac? @Marika92 na razie naprawde czekam do momentu dobrego usg, na razie ciesze sie tym co jest, ale nie wyobrazam sobie jeszcze siebie z brzuszkiem:) za bardzo by pozniej bolalo chociaz i tak by bolalo jak cholera, teraz jestem tu i teraz z kropka i naprawde nie wizualizuje dalszego etapu..jakos sie nie boje tzn wierze ze bedzie dobrze, ale zupelnie inaczej podchodze jak wczesniej:/ tu i teraz i 3mam za siebie kciuki;) @gosia100 sadzilam ze sie nie da ale faktycznie pogodzilam sie z dluzsza perspektywa czekania ale wierzylam ze bedzie mi kiedys dane. Tzn nie myslalam jeszcze o adopcji, czulam ze starania zajma wiecej czasu. Juz zaplanowalismy wycieczki i urlop na lipiec i potem mialam szukac nowej pracy. Zaczelam znow grac na gitarze, czytac ksiazki i myslec o przyjemnosciach. Nie wiem jak ja to powtorze, marze zeby ciaza byla zdrowa, bo kazde poronienie u mnie to nasilenie sie choroby autoimmunologicznej:/ zdrowka Tobie i uzyskania takiego spokoju i zadowolenia:)
Syrop z cebuli albo stod.Al :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry