reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 no ja też mam już dość łykania garści tabletek trzy razy dziennie. Ale kochana jak trzeba to trudno, musimy. Wiem jak to jest bo przecież mamy córki w podobnym wieku. Ciężko tak po prostu się odseparować. Z resztą nie da się ;) Moja gwiazda zakatarzona porządnie, M jest chory na antybiotyku a mnie zaczyna boleć gardło. Widzisz mamy podobnie ;)

reklama
@membaris to moze nic nie znaczyc. Mnie swedzialy i zaczelam mocniej nawilzac, ale proponuje, bys jak najszybciej poszla do gina, bo trzeba sprawdzic, czy to nie gestoza. W razie co zrob keratynine, proby wstrobowe i bedziesz miala jadnosc. Obserwowac trzeba, bo wyniki nie zawsze od razu pokazuja zmiany

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Magnez to ja łykam albo Magvit b6 albo Maglek b6 no i Magne b6 tez dobry.
Niby ten cylk mialam sie nie nastawiac ale podświadomie mysle czy się udalo czy nie wczoraj kupilam test i dzis zatestowalam ale biel pewnie za szybko bo dzis dopiero 24dc ale myslam ze moze chociaz cień cienia zobacze....
Kto ze staraczek w najbliższym czasie testuje ? @Totois30 @martakratka ???
@Maggy39 przyszla juz @po zabiegu ?
@kari21 oby juz bylo tylko dobrze czekamy na wiesci po usg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj robilam rolade szpinakowa z lososiem i pieklam ciasto sernik no ale sernik klapa nie wyszedl opadl brak mi sil juz jak moja mama zmatla i zabralam sie za pieczenie wychodzilo mi wszystko a od kad zaczelam kombinowac to albo mam problemy z masa serowa albo ciastem masakra za dwa tyv zrobie ponowne podejscie do sernika az wyjdzie i przekaze pokoleniom kolejnym Haha myslalam ze dodaje za duzo jajek i co jeszcze gorszy dziad wyszedl ciasto super a ser suchy i niski. No coz nie kazdy musi byc specem w pieczeniu;)

@zosiak aaa to ja też z sernikiem walczyłam. Długo mi nie wychodził. Zawsze jak rozmawiałam o tym ze znajomymi zajadając się ich supersernikami to wracałam z kolejnym przepisem do domu i zapewnieniem: ten Ci wyjdzie, on nie może nie wyjść. Zawsze wychodzi. A ja udowadniałam, że może nie wyjść (albo nie wyrósł, albo się kruszył) Nie mam ręki do serników.

@ivvonka mi wychodzily a teraz nie wiem co robilam ze wycbodzily a teraz nie... Ale najlepiej ciasta drozdzowe albo biszkopty mi wychodza a sernik najlepiej u mnie lubia to i tez chce zrobic poza tym te kupne maja tyle spulchniaczy ze lepiej samemu cos zrobic. No trudno nie wyszedl glowa do gory poleje masa go i nast razem znowu podejme probe.

Ja robie ambitnie ptasie mleczko w 3 kolorach ciekawe co wyjdzie[emoji6]
Oprocz tego placek amerykanski lub roladę jabłkową

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry