reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 no ja też mam już dość łykania garści tabletek trzy razy dziennie. Ale kochana jak trzeba to trudno, musimy. Wiem jak to jest bo przecież mamy córki w podobnym wieku. Ciężko tak po prostu się odseparować. Z resztą nie da się ;) Moja gwiazda zakatarzona porządnie, M jest chory na antybiotyku a mnie zaczyna boleć gardło. Widzisz mamy podobnie ;)

reklama
@membaris to moze nic nie znaczyc. Mnie swedzialy i zaczelam mocniej nawilzac, ale proponuje, bys jak najszybciej poszla do gina, bo trzeba sprawdzic, czy to nie gestoza. W razie co zrob keratynine, proby wstrobowe i bedziesz miala jadnosc. Obserwowac trzeba, bo wyniki nie zawsze od razu pokazuja zmiany

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Magnez to ja łykam albo Magvit b6 albo Maglek b6 no i Magne b6 tez dobry.
Niby ten cylk mialam sie nie nastawiac ale podświadomie mysle czy się udalo czy nie wczoraj kupilam test i dzis zatestowalam ale biel pewnie za szybko bo dzis dopiero 24dc ale myslam ze moze chociaz cień cienia zobacze....
Kto ze staraczek w najbliższym czasie testuje ? @Totois30 @martakratka ???
@Maggy39 przyszla juz @po zabiegu ?
@kari21 oby juz bylo tylko dobrze czekamy na wiesci po usg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj robilam rolade szpinakowa z lososiem i pieklam ciasto sernik no ale sernik klapa nie wyszedl opadl brak mi sil juz jak moja mama zmatla i zabralam sie za pieczenie wychodzilo mi wszystko a od kad zaczelam kombinowac to albo mam problemy z masa serowa albo ciastem masakra za dwa tyv zrobie ponowne podejscie do sernika az wyjdzie i przekaze pokoleniom kolejnym Haha myslalam ze dodaje za duzo jajek i co jeszcze gorszy dziad wyszedl ciasto super a ser suchy i niski. No coz nie kazdy musi byc specem w pieczeniu;)

@zosiak aaa to ja też z sernikiem walczyłam. Długo mi nie wychodził. Zawsze jak rozmawiałam o tym ze znajomymi zajadając się ich supersernikami to wracałam z kolejnym przepisem do domu i zapewnieniem: ten Ci wyjdzie, on nie może nie wyjść. Zawsze wychodzi. A ja udowadniałam, że może nie wyjść (albo nie wyrósł, albo się kruszył) Nie mam ręki do serników.

@ivvonka mi wychodzily a teraz nie wiem co robilam ze wycbodzily a teraz nie... Ale najlepiej ciasta drozdzowe albo biszkopty mi wychodza a sernik najlepiej u mnie lubia to i tez chce zrobic poza tym te kupne maja tyle spulchniaczy ze lepiej samemu cos zrobic. No trudno nie wyszedl glowa do gory poleje masa go i nast razem znowu podejme probe.

Ja robie ambitnie ptasie mleczko w 3 kolorach ciekawe co wyjdzie[emoji6]
Oprocz tego placek amerykanski lub roladę jabłkową

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry