9 kwietnia masz wizytę? tak jak ja@membaris ja dopiero 9tego. No to w sumie jak będę mieć w 23tyg to dobrze? Nie ma co przyspieszać.
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 kwietnia masz wizytę? tak jak ja@membaris ja dopiero 9tego. No to w sumie jak będę mieć w 23tyg to dobrze? Nie ma co przyspieszać.
Kochana jeśli Ci to nie przejdzie, albo zauważysz inne objawy - świąd dłoni, brak apetytu, nudności senność to powiedz o tym koniecznie lekarzowi... Bo od swedzacych stóp i dłoni zaczyna się cholestaza ciążowa :-* ja nie straszne broń Boże, po prosty staram się doradzić :-*dziewczyny a mam do Was pytanie czy swędziały Was nogi i stopy w ciąży ? Ja od kilku dni wieczorami przechodzę koszmar :/ najgorsze są swędzące stopy :/ co robić ?