reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris ja dopiero 9tego. No to w sumie jak będę mieć w 23tyg to dobrze? Nie ma co przyspieszać.
9 kwietnia masz wizytę? :D tak jak ja :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 to będziemy razem przeżywać :-)
@ivvonka echo mam dopiero 7.05 bo tak było miejsce. Mi też lekarz mówiła aby do 24tyg zrobić. Także się zmieszcze.
Dzwoniłam spytać o tego zasłużonego ale ona mówi że do 24tyg trzeba to zrobić i ona naprawdę nie ma wcześniej miejsc. A z racji tego tytułu należy mi się. No ale dopuściłam skoro i tak zdążę. Jeszcze się dowiem co tam we mnie siedzi. Nie pali sie :-)
@membaris jestem tego samego zdania. Jest tu nas wystarczająco aby wszystko porównać i się doradzić. Nie potrzebne mi wtapianie się w inną społeczność

dziewczyny a mam do Was pytanie czy swędziały Was nogi i stopy w ciąży ? Ja od kilku dni wieczorami przechodzę koszmar :/ najgorsze są swędzące stopy :/ co robić ?

@membaris Ale to tak całe czy w palcach? I drapanie daje ulge czy nie bardzo bo to takie wewnętrzne swędzenie?

@Frezja_1 jak córcia? Moja już lepiej ale nadal boli brzuch, często toaleta i nie jest sobą. Na nic nie ma sił

@nafoczka a Twoje chlopaki?

@AgaB33 dałam jej jednak dzisiaj antybiotyk, bo nie było poprawy. Mam nadzieję, ze przejdzie i obędzie sie bez rewolucji zalodkowych. Kaszle i temperatura 37-38.:( Na szczęście bawi się i dobrze to znosi.
Cieszę sie, ze u Ciebie lepiej.:)

@AgaB33 przeważnie to swędzą wewnętrzne strony stóp :/ w poprzedniej ciąży tez tak miałam:/ tak jakby skóra swędziała ale drapanie nic nie pomaga właściwie to jest gorzej

@membaris tak,ja mam zaraz po swietach we wtorek 3-go, zaraz przed Toba. :-) czyli mozliwe ze bede druga po ivvonce ktora przedstawi Wam plec mojego maluszka. Ale jestem ciekawa, uff :-) co do swedzenia stop i nog nie pomoge. Bo odpukac nie zdarza mi sie.. :-)

Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki :) odezwe sie po usg.

reklama
dziewczyny a mam do Was pytanie czy swędziały Was nogi i stopy w ciąży ? Ja od kilku dni wieczorami przechodzę koszmar :/ najgorsze są swędzące stopy :/ co robić ?
Kochana jeśli Ci to nie przejdzie, albo zauważysz inne objawy - świąd dłoni, brak apetytu, nudności senność to powiedz o tym koniecznie lekarzowi... Bo od swedzacych stóp i dłoni zaczyna się cholestaza ciążowa :-* ja nie straszne broń Boże, po prosty staram się doradzić :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry