reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris ja dopiero 9tego. No to w sumie jak będę mieć w 23tyg to dobrze? Nie ma co przyspieszać.
9 kwietnia masz wizytę? :D tak jak ja :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 to będziemy razem przeżywać :-)
@ivvonka echo mam dopiero 7.05 bo tak było miejsce. Mi też lekarz mówiła aby do 24tyg zrobić. Także się zmieszcze.
Dzwoniłam spytać o tego zasłużonego ale ona mówi że do 24tyg trzeba to zrobić i ona naprawdę nie ma wcześniej miejsc. A z racji tego tytułu należy mi się. No ale dopuściłam skoro i tak zdążę. Jeszcze się dowiem co tam we mnie siedzi. Nie pali sie :-)
@membaris jestem tego samego zdania. Jest tu nas wystarczająco aby wszystko porównać i się doradzić. Nie potrzebne mi wtapianie się w inną społeczność

dziewczyny a mam do Was pytanie czy swędziały Was nogi i stopy w ciąży ? Ja od kilku dni wieczorami przechodzę koszmar :/ najgorsze są swędzące stopy :/ co robić ?

@membaris Ale to tak całe czy w palcach? I drapanie daje ulge czy nie bardzo bo to takie wewnętrzne swędzenie?

@Frezja_1 jak córcia? Moja już lepiej ale nadal boli brzuch, często toaleta i nie jest sobą. Na nic nie ma sił

@nafoczka a Twoje chlopaki?

@AgaB33 dałam jej jednak dzisiaj antybiotyk, bo nie było poprawy. Mam nadzieję, ze przejdzie i obędzie sie bez rewolucji zalodkowych. Kaszle i temperatura 37-38.:( Na szczęście bawi się i dobrze to znosi.
Cieszę sie, ze u Ciebie lepiej.:)

@AgaB33 przeważnie to swędzą wewnętrzne strony stóp :/ w poprzedniej ciąży tez tak miałam:/ tak jakby skóra swędziała ale drapanie nic nie pomaga właściwie to jest gorzej

@membaris tak,ja mam zaraz po swietach we wtorek 3-go, zaraz przed Toba. :-) czyli mozliwe ze bede druga po ivvonce ktora przedstawi Wam plec mojego maluszka. Ale jestem ciekawa, uff :-) co do swedzenia stop i nog nie pomoge. Bo odpukac nie zdarza mi sie.. :-)

Hej kochane, ja mdlosci mam ochydne od 9 tyg, raz lepiej raz gorzej ale raczej gorzej. Jesc moge tylko owoce i warzywa. Troche mi lepiej po suplementach. Jutro u mnie 12+0 z om a za tydzien w srode rano usg prenatalne. Codziennie slucham serducha co by jakos wytrzymac ten stresujacy moment kiedy nie czuje ruchow. Oby w srode powiedzieli ze dzidzius rosnie i jest ok bo schizuje okropnie. Krwawie nadal codziennie ale coraz jasniek wiec mam nadzieje ze to juz zanika, moze to nie tyle krwawienia co uplawy o kolorze czarnej/brazowej krwi. Trzymajcie kciuki :) odezwe sie po usg.

reklama
dziewczyny a mam do Was pytanie czy swędziały Was nogi i stopy w ciąży ? Ja od kilku dni wieczorami przechodzę koszmar :/ najgorsze są swędzące stopy :/ co robić ?
Kochana jeśli Ci to nie przejdzie, albo zauważysz inne objawy - świąd dłoni, brak apetytu, nudności senność to powiedz o tym koniecznie lekarzowi... Bo od swedzacych stóp i dłoni zaczyna się cholestaza ciążowa :-* ja nie straszne broń Boże, po prosty staram się doradzić :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry