reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 Ogólnie to pomiędzy 19-24 tygodniem chyba się to echo serca płodu robi. U mnie wyjdzie początek 22 tygodnia. No właśnie z terminami problem, bo chciałam bardziej w połowie kwietnia. W recepcji kazali sprawdzać czy coś się nie zwolni. No to patrzę codziennie, ale terminów ubywa tylko. Czy na legitymację honorowego krwiodawcy coś da? Nie wiem, warto spróbować i popytać.

@witch84 a ja już myślałam, że właśnie okres świetności przerabiam, a Ty mówisz, że to przygrywka. :szok:

reklama
Ja pije Bavarie jeśli już mi się chce :) smaczna :D

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też pije bavarie i to często bo mi trochę lepiej z mdłościami po tym.

@AgaB33 Ogólnie to pomiędzy 19-24 tygodniem chyba się to echo serca płodu robi. U mnie wyjdzie początek 22 tygodnia. No właśnie z terminami problem, bo chciałam bardziej w połowie kwietnia. W recepcji kazali sprawdzać czy coś się nie zwolni. No to patrzę codziennie, ale terminów ubywa tylko. Czy na legitymację honorowego krwiodawcy coś da? Nie wiem, warto spróbować i popytać.

@witch84 a ja już myślałam, że właśnie okres świetności przerabiam, a Ty mówisz, że to przygrywka. :szok:
@ivvonka mi lekarz który wykonywał usg w 12 tygodniu powiedział, że teraz kolejne trzeba zrobić między 22 a 24 tygodniem. Tak też napisał w opisie dołączonym do zdjęć. A mdłości strasznie współczuję bo wiem jak bardzo męczą.
Ja dziś byłam na usg tarczycy i na szczęście wszystko jest w porządku :) Teraz czekam z niecierpliwością na wizytę 5-go :) @anja93 Ty masz 3-go? A @AgaB33 kiedy? Przepraszam Was ale mam jakieś zaniki pamięci ;)

9 kwietnia? to bedzie za wczesnie chyba na echo

każdy lekarz inaczej z tym echem serca mówi. Mi powiedział tylko, żeby po świętach zrobić.

A to fajnie mamy wizyty tak za jednym zamachem :) @AgaB33 no wg tego mojego lekarza to aby do 24 tygodnia. Jak pójdziesz w 23 będzie okej :)
@ivvonka Aga ma 9 kwietnia tylko wizytę, echo będzie miała później ;)
Z resztą na wizycie się dowiem co i jak konkretnie bo będzie musiała mi wypisać skierowanie na to usg więc od razu dam Wam znać :)

reklama
aaaaa...to już kumam.

tak jeszcze sobie pomyślałam odnośnie do forum mam wrześniowych. Jak nas jest cztery w podobnej ciąży to mamy i tak niezłą skalę porównawczą i wymianę myśli na temat. :) Fajne to.

Do góry