reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 Ogólnie to pomiędzy 19-24 tygodniem chyba się to echo serca płodu robi. U mnie wyjdzie początek 22 tygodnia. No właśnie z terminami problem, bo chciałam bardziej w połowie kwietnia. W recepcji kazali sprawdzać czy coś się nie zwolni. No to patrzę codziennie, ale terminów ubywa tylko. Czy na legitymację honorowego krwiodawcy coś da? Nie wiem, warto spróbować i popytać.

@witch84 a ja już myślałam, że właśnie okres świetności przerabiam, a Ty mówisz, że to przygrywka. :szok:

reklama
Ja pije Bavarie jeśli już mi się chce :) smaczna :D

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też pije bavarie i to często bo mi trochę lepiej z mdłościami po tym.

@AgaB33 Ogólnie to pomiędzy 19-24 tygodniem chyba się to echo serca płodu robi. U mnie wyjdzie początek 22 tygodnia. No właśnie z terminami problem, bo chciałam bardziej w połowie kwietnia. W recepcji kazali sprawdzać czy coś się nie zwolni. No to patrzę codziennie, ale terminów ubywa tylko. Czy na legitymację honorowego krwiodawcy coś da? Nie wiem, warto spróbować i popytać.

@witch84 a ja już myślałam, że właśnie okres świetności przerabiam, a Ty mówisz, że to przygrywka. :szok:
@ivvonka mi lekarz który wykonywał usg w 12 tygodniu powiedział, że teraz kolejne trzeba zrobić między 22 a 24 tygodniem. Tak też napisał w opisie dołączonym do zdjęć. A mdłości strasznie współczuję bo wiem jak bardzo męczą.
Ja dziś byłam na usg tarczycy i na szczęście wszystko jest w porządku :) Teraz czekam z niecierpliwością na wizytę 5-go :) @anja93 Ty masz 3-go? A @AgaB33 kiedy? Przepraszam Was ale mam jakieś zaniki pamięci ;)

9 kwietnia? to bedzie za wczesnie chyba na echo

każdy lekarz inaczej z tym echem serca mówi. Mi powiedział tylko, żeby po świętach zrobić.

A to fajnie mamy wizyty tak za jednym zamachem :) @AgaB33 no wg tego mojego lekarza to aby do 24 tygodnia. Jak pójdziesz w 23 będzie okej :)
@ivvonka Aga ma 9 kwietnia tylko wizytę, echo będzie miała później ;)
Z resztą na wizycie się dowiem co i jak konkretnie bo będzie musiała mi wypisać skierowanie na to usg więc od razu dam Wam znać :)

reklama
aaaaa...to już kumam.

tak jeszcze sobie pomyślałam odnośnie do forum mam wrześniowych. Jak nas jest cztery w podobnej ciąży to mamy i tak niezłą skalę porównawczą i wymianę myśli na temat. :) Fajne to.

Do góry